Steeds meer moslimmigranten met Duitse paspoorten trekken in de Syrische Jihad

Screenshot_14

Jihad, dat is de heilige religieuze oorlog waarover de goedmenschen van links niets te melden hebben, hoewel hij tienmaal bloeddorstiger is dan de kruistochten ooit waren. Maar omdat het bij de Jihad meestal om christenmoorden gaat, jubelt zelfs de goedmensch stiekem, want tegen christenen zijn ze helemaal niet goed meer, dan muteren ze tot bloeddorstige, fanatieke nazijagers. Dat doen zelfs zulke linkse pathologische goedmenschen, die kerkfunctionarissen in Duitsland zijn.

Nu zijn zulke Ahmeds en Mehmets, geboren in Tunesië, Turkije, Egypte of Afghanistan opeens, uitgerust met Duitse paspoorten, terug te vinden in Syrië, waar ze de mensen daar de keel doorsnijden of gifgasaanvallen op kinderen plegen. Aan de kant van de islam! Tegen christelijke kinderen en tegen de seculiere socialistische samenleving van het Assad-regime:

Binnen drie maanden is volgens informatie van de binnenlandse veiligheidsdienst het aantal Oostenrijkers dat in Syrië vecht met 50 verhoogd en daarmee bijna verdrievoudigd. Dat zijn geradicaliseerde islamieten, die na hun terugkeer door de binnenlandse veiligheidsdienst (BVT) met de hoogste risicofactor worden gekwalificeerd. De eersten zijn al terug.

Kriskras door Europa werven Salafisten onder bekeerlingen en islamitische migranten van de tweede en de derde generatie voor een inzet in Syrië. Tijdens een manifestatie in Dortmund werd opgeroepen tot de “eindstrijd tegen de christenen” in Syrië. De meeste vrijwilligers komen niet terecht bij de klassieke Syrische oppositie, maar bij de moordbrigades van Al Qaida. Ongeveer 1000 jonge extremisten uit Europa worden tot nu toe in Syrië vermoed – waaronder 60 Duitsers en 18 Oostenrijkers.

Kurier

Welnu. De meldingen spreken verraderlijk van aantallen, maar geven niet het exacte aantal bekeerlingen onder de er meestal Arabisch uitziende Mohammeds en Abdullahs. En ook bij de bekeerlingen wordt verzwegen hoeveel van hen zulke Michael Adebolajo´s zijn, zoals de twee machetemoordenaars uit Woolwich, die gelden als “Britse bekeerlingen”. Nog geen 10% van de moorddadige radicale islamieten zijn bekeerlingen uit de gelederen van de oerbevolking. Het zijn niet jullie kinderen. Zij zijn niet het vlees uit jullie vlees en het bloed uit jullie bloed!

Zonder deze ontbrekende informatie wordt ons voorgeschoteld dat de Duitse en Oostenrijkse autoriteiten hier niets tegen kunnen doen, omdat de meeste radicale islamieten oer-Oostenrijkers en oer-Duitsers van geboorte zouden zijn. De enige manier om dit opkomende islamitische terrorisme tegen te gaan, zou het invoeren van de totale Amerikaanse bewakingsstaat zijn, veel geld vrij te maken voor de terreurbestrijding en overal spionnen te financieren.

Tegelijkertijd echter wordt aan ons schizofreen uitgelegd dat we nog meer van zulke Mehmets en Ali´s het land moeten binnenhalen, als “vluchtelingen”. Dat zijn uiteraard allemaal jonge mannen van Al Qaida, geen Duitse bekeerlingen, maar rasechte woestijnislamisten. En ja: deze “vluchtelingen” in dienst van al Qaida zijn natuurlijk allemaal kinderen. We weten in ieder geval uit een ander schizofrene propagandistische uitleg, dat het allemaal “jongeren” zijn, in de leeftijd van 16 jaar, ook al dragen ze een dichtbegroeide salafistenbaard.

Alleen al in Pforzheim worden 5 Salafisten met het geld van de Duitse belastingbetaler gefinancierd, die zich op dit moment in de Jihad in Syrië bevinden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/08/immer-mehr-muslimmigranten-mit-deutschen-passen-ziehen-in-den-syrischen-dschihad/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

9 reacties op Steeds meer moslimmigranten met Duitse paspoorten trekken in de Syrische Jihad

 1. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 2. star zegt:

  Ja en ze gaan daar vechten met behoud van uitkering he, dat is ook nog zo wat.Nederlanders en Duitsers moeten elke stap melden,maar deze gasten gaan en komen terug alsof er niets is gebeurd.Links is gevaarlijker nog dan deze lui,omdat ze de andere kant op kijken.Ze zouden ze bij terugkeer direct uit moeten zetten en dat paspoort in moeten nemen.Wie elders wil gaan vechten moet zijn paspoort verliezen. Er zijn christenen onthoofd door Nederlands sprekenden immers!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @star: 12.25. uur. Precies, en de socialisten/roden van de PvdA en de SP vinden dat geweldig. Ook van de andere politieke partijen van “links tot rechts”, hoor je geen woord van afkeuring! En als dit SCHORUM hier terugkomt, worden ze door “de linkse kerk”, uiteraard van harte welkom thuis geheten, krijgen natuurlijk weer een uitkering, een huis, en zelfs voorrang bij allerlei maatschappelijke voorzieningen. Sodedju, ik hoop dat de Koemarkt op 21/9 boordevol staat! VERZET! VERZET! TEGEN DE LANDVERRADERS IN DEN HAAG!!

   Like

 3. Liesje zegt:

  http://www.jpost.com/Middle-East/German-jihadis-kill-Syrian-Christians-325495
  German jihadis kill Syrian Christians
  By BENJAMIN WEINTHAL, JERUSALEM POST CORRESPONDENT

  Like

 4. luckybee zegt:

  De Goedmensen moeten niet vergeten dat ze hier leven, is dank zei de tollerantie van Christenen en niets anders.Marxisme heeft bij ons geen traditie, nog de Nationaal socialisme, nog de Internationaal socialisme.Voor de islam zijn ook socialisten Kafirs en moeten gedood worden.

  Like

  • oogenhand zegt:

   De moslims mogen zich af vragen waarom hun beste vrienden moesjrikoen zijn, afgodendienaars. Atheisten zouden de slechtste mensen volgens de islam zijn, toch zijn de meeste “linkse” moslimvrienden atheist. Nogmaals een bewijs dat de koran er naast zit. De hel is eeuwig!

   Like

 5. Jan zegt:

  De oorlogs-en kindergeile Groene Cohn-Bendit heeft geen oog voor minderjarige kinderen als zij uit Syrië komen*
  http://www.kreuz-net.at/index.php?id=272

  * (en natuurlijk al helemaal niet als zij Christen zijn)

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  Hopenlijk worden ze daar in de frontlinie ingezet en zijn het domme en simpele kogelvangers voor de regeringstroepen. Heerlijk toch!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Tijdens een manifestatie in Dortmund werd opgeroepen tot de “eindstrijd tegen de christenen” in Syrië.

  Hoor, Hoor,
  In een overwegend christelijk land, is het mogelijk, dat “”in het openbaar””, oproepen gedaan worden tot deelname aan de eindstrijd tegen christenen in Syrië.

  Laat deze zin even goed op je in werken……………. Slaap gerust vannacht en sta morgenvroeg gezond en wel weer op. Hoe lang nog?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s