FOTOSHOPPER

Screenshot_8

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER

  1. Republikein zegt:

    Yesyesyes, tyvm Helena. 2068, I believe? Happy days are here again!!

    Like

  2. realist zegt:

    zo zie je maar dat een lange termijn visie enkel aan rechtsdenkenden besteed is.

    Like

  3. Fubar zegt:

    Enoch Powell’s Rivers Of Blood Speech

    You Tube link

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @Fubar

      Hier met Nederlandse ondertiteling!:

      Like

    • Rudi zegt:

      Bedankt voor de post Fubar.

      Wat vooral opvalt is ’s mans eloquentie en zachte stem; Ik ben hem even gaan opzoeken op google en blijkbaar was hij classicus, wat veel verklaart.

      Wat ik ook stilletjes denk, is dat Winston Churchill, die toen nog leefde, het met hem eens was. Daar heb ik echter geen tastbaar bewijs voor, maar de speech doet in al zijn eloquentie en met zijn metaforen erg aan zijn stijl denken.

      Like

  4. Fubar zegt:

    Ah kende ik niet. Nou prefereer ik het origineel meestal. Voor Engels, Duits en Frans toch. Baudelaire in het Nederlands slaat als een varken op een moskee… Ik kan me ook niet voorstellen dat Jan Cremer in het arabisch vertaald is. Nee, zonder dollen. Vertalen vind ik een helse klus, Ik moet er niet aan denken. En ik moet zeggen dat wat ik aan literatuur gelezen heb, vroeger vooral, dat de vertaling daar toch al eens afbreuk aan deed. Nou ligt dat wat anders met nieuwsberichten natuurlijk. Hulde daarvoor natuurlijk aan alle vertalers om het toegankelijker te maken. In dit geval kan ik ook gewoon genieten van ’s mans Engels.

    Like

  5. Paardestaart zegt:

    Toen al was de communistische propaganda en agitatie in het westen al zover dat geen mens naar hem wilde luisteren..! Niemand van de keurige, ogenschijnlijk redelijke meneren om hem heen viel hem bij, en geen van hen vond het zorgwekkend dat een beschaafde, welmenende man met een speech zijn sociale en politieke doodvonnis had getekend…Al vertelde hij nou nòg zo dringend de waarheid!
    En dan te bedenken dat massa-immigratie uit derde wereldlanden nog maar éen van de wapenen was die de ‘progressieven’ in stelling brachten om hun eigen westen te vernietigen..!

    Like

Plaats een reactie