Eindelijk, de Nederlandse media ontwaken!

Screenshot_32

Eindelijk, eindelijk beginnen de Nederlandse media te ontwaken uit hun lethargische euro-slaap. Gisteravond zond het programma Tegenlicht van de VPRO een werkelijk uitstekende reportage uit over de eurocrisis, waarbij zij zelfs Bernard Connolly bereid hadden gevonden om voor de camera iets te zeggen over de euro. Chapeau!

Met name het optreden van Connolly mag bijzonder worden genoemd. Hij geeft zelden nog interviews, niet verwonderlijk na de schandalige media behandeling die deze aimabele expert jarenlang heeft moeten ondergaan, nadat hij door de EC buiten was gewerkt wegens zijn realistische en inmiddels juist gebleken kijk op de eenheidsmunt en de gevolgen van de invoering daarvan.

Ook de vermaarde speculant George Soros had in het Tegenlicht-programma een prominente rol. Tegenlicht vergat overigens wel te vermelden dat Soros sinds 2010 is gedraaid in de oplossingsrichting voor de eurrocrisis. Waar hij in 2010 nog de Europese politieke noodfondsen-aanpak voorstond en in 2011 Eurobonds propageerde, komt hij nu (september 2013) tot de conclusie dat de herintroductie van wisselkoersen binnen de eurozone de enig juiste weg is. Het kan verkeren.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eindelijk, de Nederlandse media ontwaken!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Om over na te denken.

  Pak deze ook nog maar ff mee: http://tinyurl.com/2846rtj
  (let op z’n rooie kop)

  Like

 2. Jean zegt:

  Er zullen nog veel ogen open gaan tenminste toch bij diegenen waar ze echt open kunnen gaan, dat laatste is totaal onbestaande bij E.T. en familie. Rechtop slapen, liegen en bedriegen, sum kotsen.

  Like

 3. Helena zegt:

  Voor wie veel tijd heeft (en energie) en werkelijk zijn zakken vol heeft van het koningshuis.
  http://www.ikclaimmijnnaam.nl/

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  DE EURO LEIDT TOT MEER WERKELOOSHEID EN SOCIALE SPANNINGEN”, deze uitspraak deden zgn. “linkse” economen in 1997 al! Drie worden met naam genoemd: Kees Vendrik, Robert Went en Geert Reuten. Zo MARX RUTTE en DIEDERIK SAMSOM RECHT IN JULLIE GROTE BEK. Weerleg dat maar eens, dat kunnen jullie niet KLOOTZAKKEN, want het is de reinste waarheid! Sterf EUSSR, STERF!!

  Like

 5. paulus655 zegt:

  Goede documentaire van mensen die het weten kunnen. Helaas slaapt het grootste deel van NL verder en laat zich liever entertainen dan zelf na te denken of zich te laten informeren.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Een zwaluw in de lucht beteken niet dat het lente is, dus afwachten en thee drinken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s