Stemt een Nazi PVV?

Screenshot_31

Oh oh oh, de links wanhopigen hebben weer iets uit hun hoge hoed getoverd om Geert Wilders (en dus de PVV) mee te demoniseren.

Nadat Hansie wat foto’s had gevonden van afgelopen zaterdag, waarin een jongetje naar zijn oma zwaaide op het Koekamp en hij een paar juichende mensen had bekeken in een video-opname op zoek naar een zo gestrekt mogelijke arm (frame voor frame) en dit uiteindelijk eindigde in een mislukking, heeft KAFKA Hansie toch nog een dubieuze ‘Hitlergroet foto’ ergens vandaan getoverd.

Een close up (zoom in) van iemand, die naar het schijnt de Hitlergroet uitbrengt. Er is echter geen enkel bewijs gegeven (weinig beeld van de omgeving op die foto) dat dit zich werkelijk afgelopen zaterdag tijdens de PVV-manifestatie afspeelde, want ik zie Fleur Agema of Geert Wilders er niet naast staan en ook de bekende protestborden en ballonnen zijn totaal uit het zicht op die foto van KAFKA/AFA. Waarom toch zo’n beperkte close-up?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Stemt een Nazi PVV?

  1. Realist zegt:

    Ik had ook al mijn bedenkingen bij die dubieuze foto van de Kafka ridders.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Het demoniseren en zwart maken van de PVV is een teken van ongerustheid. Men is doodsbang dat Geert héél veel zetels gaat winnen en misschien wel de grootste partij van ons land wordt!
    En dat is éng…..!
    Er worden nu allerlei fratsen uitgehaald en insinuaties gedaan om de PVV toch maar af te kunnen branden.
    Mensen, stop daar maar mee, want Geert heeft een groeiende achterban, die duidelijk heel veel vertrouwen in hem en zijn partij heeft!
    Bovendien hebben de aanwezigen tijdens de manifestatie duidelijk laten zien dat zij allemaal hele beschaafde mensen zijn.
    Niet iets om bang voor te worden.

    En het partijprogramma van de PVV is het beste tot nu toe!

    Like

  3. Tiny zegt:

    Er stonden heel veel mensen met gestrekte arm in de lucht, ALLEEN HADDEN ZE DAN IN DE HAND EEN FOTO- OF FILMCAMERA !!!!!!! Zoiets kan je tenslotte heel makkelijk wegfotoshoppen, evenals de omgeving. Dat is een kunstje wat ik zelfs nog beheers. En dat wil wat zeggen 🙂

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    En kijk, ik hoop niet dat dit iemand tegen het zere been is, maar die paar extremen gedroegen zich verder toch normaal, niet? Geen aanstoot gegeven of zo.
    Zolang dat niet het geval is, verwijder je iemand niet ergens zonder geldige reden.
    Wij zijn geen moslims in de no go-areas! (Of voor de één of andere moskee híer; denk aan dat éne filmpje.)

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja: 17.10. uur. Ik was er bij in Den Haag, en ik heb geen enkele wanklank bespeurd Cathja. En so what nationalistisch, ik vind het een gezonde kijk op de zaak, ik voel mij Nederlander en echt geen EU adept. Tevens ben ik conservatief, en ook daar is niks mee! Maar de RODE HEILIGE KERK, meent dat zij MOREEL en ZEDELIJK superieur zijn, en ALLEEN hun meningsuiting ertoe doet. En dankzij de lafaards van de politiek correcte politieke elite, kunnen de RODEN hun GIF rond blijven strooien!

    Like

  6. Ik heb met vrij veel mensen gesproken in Den Haag en ik ken vrij veel mensen die de PVV steunen. Diegenen die ik ken zijn allen pro-Israel. Hoeveel leden van de PVDA of SP zullen nog pro-Israel zijn? Dus laten we de beschuldiging van Fascisme en Racisme even gebruiken voor derden in plaats voor de PVV.

    Like

  7. R.A.F zegt:

    volgens mij is die jongen al in de carnaval stemming en roep hii Allaaaf Allaaaaf , of hij strekt zijn arm gewoon uit en joelt op een goede rede van Wilders .
    En als je het over provoceren en grof taal gebruik heb , moet je dit rare ventje zien in het eerste filmpje op 1:57

    Like

  8. Tistochwat zegt:

    Nou, dan heb ik wel een stuk of 20 keer de ‘Hitlergroet’ uitgebracht!
    Dus zo noemen de rooien dat als je een eerlijke man met de juiste oplossingen voor dit zieke land, een man die niet tegen onrecht kan -Geert Wilders- in je enthousisme aanmoedigt.
    Elke arm die omhoog wordt gestoken, bevindt zich op een gegeven moment in de ‘Hitlergroet-positie’.
    Er moeten héél snel nieuwe verkiezingen komen want de ‘anti-PPV machine’ draait weer op volle toeren en dat is erg gevaarlijk zolang er nog dolenden en ‘suggestibelen’ zijn.
    Deze groepen moeten eigenlijk tegen zichzelf beschemd worden.

    Like

  9. Pingback: Als ik adviseur van Wilders was geweest . . . . | E.J. Bron

Plaats een reactie