Amerikaanse hulp bereikt Al Qaida terroristen

Screenshot_18

De Amerikaanse nieuwssite “The Blaze” bericht, dat Amerikaanse hulpleveranties nu waarschijnlijk ook aan Al Qaida gelieerde bevrijdingsterreurbewegingen bereiken. De foto hierboven (midden) laat een bekende terrorist genaamd commandant Muhajireen Kavkaz wa Sham zien, die behoort tot de in de Syrische burgeroorlog vechtende groepering “Islamic State of Iraq and al-Sham” (ISIS).

USAID is een autoriteit van de Amerikaanse regering, die verantwoordelijk is voor economische samenwerking en ontwikkeling. Ze komt daarmee quasi overeen met het Duitse ministerie van Ontwikkelingssamenwerking.   

Volgens de autoriteit zelf ondersteunt ze de Amerikaanse buitenlandse politiek door betrokkenheid op de terreinen economische groei, landbouw en handel, gezondheidspolitiek en democratie.

De authenticiteit en de exacte plek waar de foto is gemaakt, zijn nog niet bevestigd. Informanten binnen de Amerikaanse veiligheidsautoriteiten verklaren echter dat zij de hierboven genoemde terrorist in Syrië vermoeden.

Na diverse berichten over nauwe contacten van de Obama-regering met de Moslimbroederschap, geplande Amerikaanse aanvallen op de Syrische regeringstroepen en geruchten over illegale wapenleveringen van de CIA via Libië en Turkije aan Syrische “rebellengroeperingen” kan zo´n foto ons nauwelijks meer verbazen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/us-hilfe-erreicht-al-qaida-terroristen/#more-361935

Auteur: Captain_Future

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, landverraad, Obama, Rotzakken, Socialisten, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Amerikaanse hulp bereikt Al Qaida terroristen

 1. Republikein zegt:

  Captain Iglo zegt:

  ALLAH = GOD? Het woord ‘Allah’ is gewoonweg het Arabische woord voor Almachtige God en is hetzelfde woord dat gebruikt wordt door Arabisch sprekende christenen…
  Aanbidden moslims een andere god?

  Allereerst, er is maar Eén God Die het universum en de gehele mensheid schiep. Door de geschiedenis heen hebben mensen in hun gedachten valse goden…

  Geef mij maar Stevia!

  Like

 2. Republikein zegt:

  George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001.

  Mooi boek van Robin de Ruiter, zoek maar op svp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s