WAARHEID

Screenshot_2

Oud-secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan in 2006 over zijn organisatie en de obscene internationale obsessie van de VN voor Israël.

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op WAARHEID

 1. vanhetgoor zegt:

  Binnen één jaar kan ik vrede hebben gebracht in het midden oosten, èn in de Sudan! Maak mij secretaris generaal van de UN en laat mij de islam afschaffen, net als de slavernij afgeschaft is en het opeten van mensen niet meer geaccepteerd wordt.

  De islam is de bron van alle ellende. De islam is misdaad. De islam keurt slavernij goed, de islam is seksistisch en propageert het verschil tussen rassen. Veel mensen weten het niet, maar volgens de hadith kunnen donkere mensen nooit in de islamitische hemel komen, alleen blanke moslimse mannen kunnen in de islamitische hemel komen, eventueel vergezeld door hun vrouw.

  Het moment dat de wereld inziet dat de islam geen geloof is maar een geniepig systeem van onderdrukking en een geld-machine voor een kleine groep, dat moment zal de vrede uitbreken. De UN heeft tot nu toe geen flikker betekend! Geen moer, geen reet, geen bliksem!

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Ga eens spitten in de geschiedenis van de de vn, kom je heel aardige zaken tegen wel bij het begin beginnen hoor.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joop Klepzeiker: 10.31. uur. Dat klopt Joop. Een voorbeeld is voor mij de laffe voorloper van de VERENIGDE NAZIES, de waardeloze Volkenbond. Die hebben laten zien hoe krachteloos ze waren, tijdens de Spaanse Burgeroorlog. Hitler en Mussolini konden daar gewoon hun gang gaan, dankzij de hele slappe kliek der Volkenbond.

   Like

 3. luckybee zegt:

  De VN kent alleen een vijand en dat is Israel gesteund door alle Europese en Amerkaanse Marxisten.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Filantroop! Scholen bouwen met geld uit Nederigland via een stichting die aangeprezen wordt door de “heer” de Wijkerslooth. De roden hebben overal hun mannetjes! Betalen maar!
  http://www.kofiannanschool.nl/index.php?id=4#

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Waar kan ik Israelische koffie kopen ? Die smaakt toch heel wat beter als kof(f)i(e) Annan, en smaakt ook niet zo zuur als de UN variant ! Die Kofi Annan werkte voor de UN en kan nooit roepen; Das haben wir nicht gewust !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s