Heeft Duitsland een “Ministerie van Integratie” nodig?

Screenshot_39

(Door: Sheik Yermami)

Als je dat iemand vertelt wiens familie al drie generaties goed integreert en in Duitsland woont, is dat een belediging“, zegt Klaus Bade, een migratieonderzoeker uit Berlijn.

“Zelfs een dhimmi kan het ministerie runnen, zolang dit het “Ministerie voor Integratie en Migratie” genoemd wordt, zegt Kenan Kolat, voorzitter van de Turkse gemeenschappen in Duitsland (meer beledigingen bij DW ). Verbod op de vrijheid van het dragen van een hoofddoek in de rechtbank is “onaanvaardbaar”, zegt Kenan Kolat.

“Ontmenselijkend en respectloos”: “Als een erkende advocaat geweigerd wordt wegens het dragen van een hoofddoek, komt dit in wezen neer op een beroepsverbod“.

“Geen productieve functie”.

“Een groot aantal van de Arabieren en de Turken in deze stad, waarvan het aantal is gegroeid door slecht beleid, heeft geen productieve functie, anders dan als fruit- en groente verkopers:” vertelde Thilo Sarrazin het culturele tijdschrift “Lettre International” “Dit is schandalig”, zei Kenan Kolat, hoofd van de Turkse Vereniging in Duitsland.

Turkse gemeenschap in Duitsland wil dubbele nationaliteit.

Screenshot_40

Kalief Erdoğan 

“SPD en de Groenen moeten hun beloften houden”, zei Kolat, eraan herinnerend dat de partijen die de kwestie van een dubbel paspoort in hun verkiezingscampagnes hadden en zo de stemmen van enkele Turkse Duitsers kregen door middel van samenhangende verplichtingen. Namens de Turkse Gemeenschap in Duitsland vroeg Kenan Kolat aan de SPD en de Groenen om de kwestie van de dubbele nationaliteit voor te stellen aan de formele coalitie onderhandelingen met Merkel.

Update: In maart publiceerde de Duitse Islam criticus Michael Stürzenberger een artikel waarin hij de volgende verklaring afgaf:

“De islam is als een kankergezwel dat een corrosief effect heeft op de (nog) vrije volkeren van deze planeet en hen geleidelijk infecteert met het gif van deze opruiende, intolerante, vrouwen hatende, gewelddadige en op macht beluste ideologie.”

Screenshot_41

Michael Stürzenberger

Bron:
http://sheikyermami.com/germans-will-be-integrated/
Auteur: Sheik Yermami

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", Duitsland, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, tolerantie/intolerantie, Turken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Heeft Duitsland een “Ministerie van Integratie” nodig?

 1. Jean zegt:

  De enige echte redding van Europa is “flikker ALLE moslims buiten” want ze brengen alleen maar ellende en geweld en dat al van kindsbeen af, het wordt ze ingelepeld als ze nog met een pamper rondlopen, het zijn achterlijke gewelddadige barbaren, punt, en barbaren horen niet thuis in onze westerse ‘seculiere’ gemeenschap.
  Bye the way, laten we die Zweedse Maalstroom, die Britse Aston en die schijnheilige Drievuldigheid voor het internationaal tribunaal slepen voor gepleegde misdaden tegen eigen volk.
  Voor dat zootje samen bestaat er een naam nl. LAFFE VERRADERS.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Beroepsverbod? Het zou beter zijn, als het eens tot die islamitische trut doordrong, dat je je niet hoeft te schamen voor je eigen haar omdat je een vrouw bent.
  Net zoals het nuttig zou zijn, als moslima’s zich eens gingen verdiepen in de vraag waaróm westerse vrouwen de hoofddoek afwijzen, ook al zijn ze op zichzelf wel (anders)gelovig. Of, nog beter, waarom zelfs sommige móslima’s dat doen.
  Misschien gaat ze dan een licht op.

  Like

 3. Jan zegt:

  “geen productieve functie, anders dan als fruit- en groente verkopers:” vertelde Thilo Sarrazin”
  Helemaal juist want vroeger kon men op De Vlughtlaan alles kopen, nu is het 2,5 kilometer groente en fruit, winkel na winkel en winkels die dit niet verkopen verkopen ronduit Scheiße. Vloerbedekking bestaat nu uit synthetisch, glinsterende rotzooi waarvan het plastikgehalte je tegemoet straalt. Markt Plein 40-45 zelfde laken een pak. De Nederlanders verdwenen naar elders.

  Kenan Kolat meent dat hij de staat zelve is. Eiste vorig jaar dat politieagenten die Turken arresteren worden ontslagen
  http://www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de/2012/09/459743/tuerkische-gemeinde-hat-die-polizei-nichts-aus-den-nsu-morden-gelernt/
  Actie tegen Salafisten? Kolat eist ingrijpen van de UNO en OSZE in Duitsland, excuses, is ‘beleidigt’
  http://newpi.wordpress.com/2012/09/05/kenan-kolat-ruft-im-plakat-streit-uno-zu-hilfe/
  Kolat eist geschiedvervalsing. Wil dat de studieboeken de genocide op de Armeniërs aanpassen om de ‘binnenlandse vrede’ in Duitsland te bewaren, “sonst gibt es Krieg!!!!!!!”
  http://www.pi-news.net/2009/08/kenan-kolat-tgd-fordert-geschichtsfaelschung/
  Zie ook: https://ejbron.wordpress.com/2013/05/08/geneve-turkije-wil-armenier-gedenkteken-verhinderen/

  De vrouw van deze grootbek zit in de regering van Berlijn, Dilek Kolat en natuurlijk voor die partij die geen waarde hecht aan civilisatie: de SPD

  Like

 4. Dr. Kwast zegt:

  De enige die een goede Marokkaan is en zijn, zijn de marok-kaantjes

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  We kunnen het nog miljoenen keren herhalen. De Islam = een NAZI IDEOLOGIE en staat haaks op onze DEMOCRATIE!
  De islam erkent de SCHEIDING der MACHTEN niet, een van onze grondwaarden, waarop ieder beschaafd land is gebaseerd.
  De islam;
  -Discrimineert vrouwen,
  – Wil de homofiele medemensen vermoorden, staat in hun GRUWELBOEK de KORAN!!
  -Eist dat iedereen zich ONDERWERPT aan de DUIVEL ALLAH!
  Wat mij betreft: STERF ISLAM! STERF!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Noem het liever een ministerie van infiltratie en volksverlakkerij. Zoiets als de VVD; Volkspartij voor Volksverlakkerij en Demonische zaken. En de enige goed Moslim is een dode Moslim !

  Like

 7. over 100 jaar bestaan er geen volbloeden van volkeren meer,
  Iniedergeval niet in EUROPA meer
  en dat komt door grensen destijds open gooien eenmaal weten we dat nog ..

  Like

 8. Islam is erger dan een gezwel het groiet http://www.webambulance.nl/hyves-stopt-niet-maar-gaat-veranderen/uer uit als een harde met groene bult ,Snij je er in dan spuit er een groene geele pus uit …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s