PvdA: Grenzen verder open

Screenshot_7

De grenzen moeten verder open voor asielzoekers. Dat bepleit de PvdA in haar programma voor de Europese verkiezingen. Volgens de partij draaien nu vooral de Zuid-Europese landen op voor de opvang van asielzoekers, terwijl het een verantwoordelijkheid is van de hele EU.

De sociaaldemocraten willen dat de opvang van asielzoekers „eerlijker verdeeld wordt.” De asielzoekerscentra moeten wat de PvdA betreft overal in Europa op hetzelfde – hoge – niveau liggen. De partij pleit voor een gezamenlijk Europees asielbeleid.

Lees verder>>>
(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op PvdA: Grenzen verder open

 1. Cathja zegt:

  Het moet ‘eerlijker verdeeld worden’. Akkoord. Laat alle asielzoekers dan maar naar Zweden gaan. Mevrouw Malmström zit al klaar met de thee, en ze zal blij zijn als het grote en dun bevolkte Zweden eindelijk eens wat ‘serieuze’ inwoners erbij krijgt! Goed voor de economie, want het zijn harde werkers, geen één uitgezonderd. Bovendien brengen ze wat mediterrane kleur in het zo saaie en kleurloze Zweden.

  Zweden, de best place to be!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Weg met al die marxisten en islam lovers, wij hebben genoeg van ze.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ze willen meer import stemvee hebben die vuile landverraders!!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Toe maar jongens, nóg verder open die grenzen; niet van dat benauwde…..
  Als het niet te gek voor woorden was, zou je zeggen, dat ze het vooral doen om diegenen te jennen, die al tijden waarschuwen dat de boel hier propvol is: Bij elk geluid in die richting worden er juist nóg meer binnen gehaald! En ja, natuurlijk: Je krijgt er zo’n heerlijk goedmensengevoel van in je hoofd, hè….
  Alleen niet met betrekking tot de autochtone burgers: Die kunnen weer zien dat ze de hele rotzooi opvangen!
  Ach de slogan van de PvdA was in de jaren ’70 al: Internationale solidariteit. Let vooral op dat woord internationàle……

  Like

 5. Jan zegt:

  Zodra marxisten minder stemvee hebben sluizen zij weer een hoop illegalen of asielshoppers binnen. Ik zal niet verbaasd zijn als zij straks weer aankomen zeuren met een ‘éénmalig pardon’ voor dit volk.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Tja Theresa, je moet wat doen als je steeds minder stemmen krijgt!

  Koddebeier zei het ook al. Ik weet in elk geval op welke partij ik zeker NIET ga stemmen.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  We hebben toch al open grenzen Theresa, zou wel eens de overtreffende trap van open grenzen willen zien, misschien is het idee hierachter dat men zijn huis afstaat aan dat tuig wat nooit een slag werk zou willen verrichten en niet tot integratie te bewegen is, wanneer het aan de PvdA ligt extra binnen de verdampte landsgrenzen wil laten en dat men zelf in de schuur gaat wonen.

  M.v.g.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Heel de wereldbevolking is welkom in ons kleine land!!! Kom maar vlot binnen, in grote enthousiaste getalen, treedt de Hollandse polderwarmte tegemoet en laat je heerlijk verwennen door de gulle Hollander. Die onderhand zelf géén eurocent meer te makken heeft en zelf zijn/haar boontjes maar moet zien te doppen !!! Om ons bekommert de politiek zich minder minder en nog minder…In hun gedachten zijn de autochtoontjes goed voorzien en moeten maar een aantal toontjes lager zingen/schreeuwen/roepen/huilen. Van de vele levenslessen hebben de politici TOTAAL NIETS geleerd. Kun je nagaan wat een ongelooflijke DOMOREN met dwazen gedachten, dit soort lui zijn. NIET in staat een land/werelddeel op het goede spoor te houden!!! Totaal ONGESCHIKT…., maar toch aan het ‘roer’ blijven…Dat vraagt om nòg meer misstappen tot waarschijnlijk een frontale botsing tussen rijk en arm, allochtoon en autochtoon…..HELP.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  De grenzen nog meer open. Ja, ze bedoelen dat er schepen op uit worden gestuurd om ALLE infiltranten uit de Middelandse zee op te pikken. Ach, misschien openen ze in Noord Afrika wel een verzamelpunt voor diegenen die naar Europa willen. De PvdA is niets te dol om aan kiezers te komen. En rondtrekkende zakkenrollers moeten aangepakt worden….Laten we eerst maar eens die PvdA zakkenrollers hard gaan aanpakken, want dat wordt weer eventjes door hun verzwegen. Het is goed dat vadertje Drees niet meer leeft, want anders zou hij plotsklaps een beroerte krijgen als hij zag hoe de PvdA verworden is tot een vreselijk monster !

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met vorige reacties. Knotsgek zijn ze bij de Partij van de Afbraak, als het aan deze VOLIDIOTEN ligt, HALEN WE DE HELE WERELD IN HUIS! Kots-en kotsmisselijkben ik onderhand van die hele “linkse kerk”, onder aanvoering der PvdA. En inderdaad, de oude Drees, heeft deze ellende zien aankomen, daarom bedankte hij in 1971 voor deze partij. En ondertussen liggen onze ouderen in de Zorg-en verpleegklinieken hele dagen op bed, of in pyjama, want het geld is op. Rondgestrooid door de GEK MARX RUTTE, de beste PvdA premier ooit. Ik word een weinig misselijk….

  Like

 11. Harry zegt:

  Doen ze dat nou expres of zijn ze echt stapelgek ?
  Die laatste groep kun je toch preventief arresteren ?
  Die eerste groep is het doodschieten niet waard .
  Zijn ze te stom om te begrijpen dat het een keer ophoudt ?
  Snappen ze het begrip overbevolking niet ?
  Hebben ze geen benul van financiën ?
  Wat bezielt die lui om alles wat we hebben op te offeren ?
  Is dat wat ze onder socialisme verstaan ?
  Zorgen dat niemand meer iets heeft ?

  Wat een ellende in een democratie dat je zulke imbecielen moet gedogen .

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Harry: 19.12. uur. We dienen tegen dit TUIG op te trekken, met pek en veren. Jaag ze op en weg!

   Like

  • Anneke zegt:

   Beste Harry, twee woorden | socialisme en sociaal | zijn in de loop van de afgelpn decennia enorm in elkaar geklit….Men meent tegenwoordig dat ze eenzelfde betekenis hebben. Máár NEE….! Het socialisme is verre van sociaal…! Een eenheid onder de burgers brengt deze politieke stroming allerminst met zich mee. De verschillen zijn onder de communistische-/socialistische loep enorm duidelijk zichtbaar èn voor de burger extreem voelbaar. Specifiek op financieel -/materieel niveau, wordt de kloof onoverbrugbaar. De burger is onder communistisch-/socialistisch bewind altijd de SLAAF van de staat, in wat voor vorm dan ook. Wij burgers ervaren de harde waarheid feitelijk al decennia; althans diegenen die wakker/alert zijn gebleven. Die zich niet hebben laten hypnotiseren door de Rovers van de Staat der Nederlanden. Denk terug aan de jaren-60 en -70 van de twintigste eeuw….Waarheid en Realiteit moesten koste wat koste UITGEBANNEN worden. De maatschappij en burgers werden effe dol gemaakt en NU weet men niet meer wat goed of kwaad is en zijn de leidinggevenden HONDSDOL geworden van hun eigen beleidsvoering!!! ! !!!

   Like

   • Anneke zegt:

    Welke beleidsvoering??? ? ??? Feitelijk een te vergelijken beleid, dat duvel A.Hilter voerde een dikke zeventig-jaar geleden. Dan wel in een extreem verguld jasje; het hypnosebeleid. Door alle ontworpen NEP humanistische rechten/rijkdom/weelde (eind jaren-60/-90) werden wij burgers koest-gehouden…ofwel: ‘stevig’ onder de duim geplakt van de CDA- en PvdA-Roversbende. Deze partijen hebben merendeels aan het roer gestaan; zij zijn de HOOFDVERDACHTEN, met al hun HANDLANGERS uit de economisch-/financiële wereld!!! Wéér een geschiedherhaling in een ietwat andere -, geraffineerdere uitvoering!!! De NWO-concentratiekampen moeten nog ingewijd worden en straks vliegen (als de ‘elite’ ’t voorelkaar krijgt) NWO-kogels ons om de oren…WWW-III

    Like

  • peterselie1 zegt:

   “Doen ze dat nou expres of zijn ze echt stapelgek” ja Harry dit wordt expres gedaan om het megalomane project de EU verder één federaal, en dictatoriale staat te maken welke op nazistische beginselen geschoeid is.

   Like

 12. Avidia zegt:

  Harry zegt:
  30 oktober 2013 om 19:12

  Ja Harry, dat doen zij expres om ons te pesten, en om stemvolk te krijgen.

  Like

 13. Roni Thome zegt:

  Typisch PvdA. Grenzen open voor asielzoekers en geld cashen van lobbyisten onder de tafel als beloning. Lang leve het verraad van eigen volk.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Idem aan het Joodse volk te Israel, zijn wij ‘autochtonen’ hier in het westen een VLOEK. Een sta in de weg…nazaten van de tien-stammen van aartsvader Jakob!!! Dáárom worden de nazaten van Ismael&Ezau ge-adoreerd door onze satanische politici. Beiden (satanische politici en Ismael&Ezau’s nazaten) kunnen het enorm goed met vinden….Kameraden; lijkt wel. “Ja; voor het satanisch oog…maar ook zij zullen elkaar op een gegeven moment letterlijk AFSLACHTEN”. Dat gaat eerst (waarschijnlijk) via de financieel/economische route, in een later stadium zal een gruwelijke oorlog uitbreken….Die uiteindelijk de (eeuwige/tijdloze) ONDERGANG zal zijn voor deze satanische duvels!!! “Mooi; opgeruimd staat netjes…Chaos brengt alleen maar wanorde met zich mee”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s