Shariabankieren in Londen

Screenshot_30

Gisteren, tijdens het World Islamitic Economic Forum, maakte de Britse premier David Cameron bekend dat hij van plan is om van ‘The City’ een Westers centrum voor uitgifte van islamitische obligaties te maken. Als eerste in Europa. 

Is het een publiciteitsstunt van Cameron om zijn islamitische kiezers te paaien of handelt Cameron louter in het belang van het financiële centrum van Europa, The City? Waarschijnlijk beide. De eerste uitgifte betreft een waarde van £ 200 miljoen, dat is nog relatief bescheiden, maar de Arabische wereld barst natuurlijk van het geld. Geld dat zeker in Londen zijn weg al heeft gevonden, gezien de enorme investeringen die de rijke oliesjeiks al hebben gedaan in de Britse hoofdstad. Tot nu toe voornamelijk in vastgoed, maar daar zal het ongetwijfeld niet bij blijven. Intussen hebben de Arabieren ook in de bekende Britse warenhuisketen Harrods geïnvesteerd, alsmede in voetbalclubs als Manchester United en de financiering van het Olympisch dorp tijdens de laatste Spelen in Londen. Het oliegeld uit het Midden- en Verre Oosten vloeit dus al rijkelijk in Groot-Brittannië.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Shariabankieren in Londen

 1. Trucker zegt:

  Gisteren in een reactie op een ander topic terloops verwezen naar wat hier nu gedetailleerd gepubliceerd wordt.
  Ik ben niet zo beleefd als velen op deze blog (heb wel een goede opvoeding gekregen maar ik kies voor hoe ik het zeg) en heb het zo verwoord:

  “…Trouwens alle overheden in eurabia vragen niet liever, gisteren nog gelezen dat die ROTSCHOFT cameron uit groot britgane FUCKING H***L (ik schrijf geen poco language) bankieren wil toestaan, leefde de (bijna) beste president ooit van de USA nog Ronald (Ronnie) Reagan hij schopte die KLOOTZAK zo hard in zijn ballen dat hij enkel zou kunnen gered wordebn door amputatie van die overbodige apenootjes in zijn broek…”
  Kan volgende toevoegen
  Hoe vaak heb ik al gepend dat groot britagne de eerste forward base zal zijn van de islam(ieten), tot hiertoe zijn er weinig die zover gaan als die rat cameron.
  Grote Dame en beste premier ooit Margaret Thatcher keert zich om in haar graf, zij had meer ballen aan haar lijf dan die hele regering van die islamofiele multikulle rotschoft cameron die de Britten in de kou laat staan en alles (maar dan ook alles) in het werk stelt om de islamiet naar de zin te maken (dit is het understatement van het jaar).
  Dame Thather verklaarde de oorlog aan het Argentijnse zooitje hoe zou ze het met die ACHTERLIJKE barbaarse cultuur islam gedaan hebben…THE SAME ten oorlog trekken.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Zo te zien bestaat er binnenkort geen Great Britain meer.Dank zei de Dominion politiek van GB.

  Like

 3. realist zegt:

  “maar wat er dan wel tegenover zal staan, dat blijft natuurlijk gissen…”,veel menselijk leed voor ongelovigen.geld(papier met inkt) staat boven mensenlevens in deze waanzinnige linkse tijden waarin hebzucht ruim de bovenhand heeft op moraal

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Cameron, ook een vieze LANDVERRADER. Net als de REST van zijn zgn. conservatieven. En maar moslimkontlikken!

  Like

 5. Jan zegt:


  (handlangers van Taliban direct in het begin: Karzai&co)
  Hoeveel krijgt landverrader C. A. MORON van Qatar?

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Geen democratisering(dat is slechts voor de bühe incl. taqiyya) maar islamisering!!!
  Turkije in de EU? Nee, bedankt.
  http://www.telegraaf.nl/feed/22019082/__Hoofddoek_in_Turks_parlement__.html

  Like

 7. hmichael4u zegt:

  Cameron = Chamberlain!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s