De PvdA schaft Nederland af

Screenshot_29

De EU heeft niets te maken met de Europese burger.

In haar conceptverkiezingsprogramma voor de Europese parlementsverkiezingen van volgend jaar, waar gisteren ook Nick Ottens en Michael van der Galiën zich al over hebben uitgelaten, poogt de PvdA de rol in te nemen van de voorvechter van de Europese burger. Europa moet gerepareerd worden. Op populistische wijze wordt gesteld dat de PvdA de EU gaat ‘repareren’, bijvoorbeeld door de almachtige Europese Commissie te verkleinen en er voor te zorgen dat verschillende landen meer ruimte krijgen om hun begrotingen op orde te brengen. Dat zijn natuurlijk de punten waarmee de partij kiezers probeert te lokken. De kernboodschap van het programma is echter een hele andere.

Europa moet sterker en socialer, waarbij sociaal niet is wat de weldenkende Nederlander zich erbij voorstelt, maar sociaal voldoet aan de verwrongen definitie die de PvdA hieraan heeft gegeven; de hardwerkende burger moet opdraaien voor de kosten van alle mogelijke soorten doelgroepenbeleid en bijbehorende instituties. In het conceptakkoord is met name de stempel van de omhooggevallen Greenpeace-activist Diederik Samsom duidelijk zichtbaar voor wie zich de woorden van de PvdA-leider van eerder dit jaar herinnert:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De PvdA schaft Nederland af

 1. suggestief zegt:

  Mussolini Samsom vind ik een heel eng mannetje met een enge partij.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @suggestief: 12.49. uur. Hij is nog erger dan Mussolini. Mussolini liet in ieder geval de treinen in Italië op tijd lopen, en dat is zelfs in Nederland anno 2013 nog een te grote opgave, voor deze FAALHAAS en FAALKABINET PRUTTE!

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  En de Duitsers zijn bezig zichzelf af te schaffen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22018176/__SPD_blijft_tegen_tolheffing__.html
  En dat in het kader van een verenigd Europa met eensluidende regels:
  waar kan ik braken?

  Like

 3. Martha N zegt:

  Wachteres bedankt voor het doorgeven van dit bericht, heel goed…

  Like

  • Wachteres zegt:

   Schuldgevoelens, @ Martha. 😉

   Ik heb jaren op die vreselijke partij gestemd …..

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Een mens evolueert ook steeds, Wachteres.
    Zelf heb ik nooit PvdA gestemd, maar ik beken hierbij eerlijk, dat ik jaren geleden een periode heb gehad, dat ik Turken héél aantrekkelijk vond. Fysiek, wel te verstaan…..

    Like

 4. peterselie1 zegt:

  Daar zijn deze crypto nationaal socialisten van af de WW II mee bezig, de laatste tijd hebben zij hem in de vijfde versnelling gegooid mijns inziens.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Marxisten zijn meestal Interntionalisten, hun doel de hele wereld te veroveren voor het proletariaat.Dat is ons toch allang bekend?

  Like

 6. Anneke zegt:

  Ons landje aan de Noordzee is al decennia gelee in de verkoop gegaan….Aan de islamitische en NWO wereld verkocht, omennabij 1975…Strassbourgher Vertraaaaagggggg

  Like

 7. Sim. Pel zegt:

  Gezien de POLITIEKE KOERS + HET INTOLERANTE BELEID TEGEN INTOLERANTIE VAN DE BURGER , wat men wil invoeren met de nieuwe EU wet en regelgeving , heb ik GEEN andere keuze , dan om voor de PVV te stemmen en Geert de (bijna) volledige vrije hand te hand te geven om te redden wat er te redden valt van het eens zo mooie NL.

  Like

 8. Mary zegt:

  Hoe meer ik dit soort berichten zie des te meer ik inzie dat er maar 1 politicus tussen het zooitje ongeregeld van nu zit die zich werkelijk bekommerd om Nederland. Chapeau Geert Wilders!!!

  Like

 9. Jan zegt:

  Circus PvdA gaat nieuwe fase in: PvdA-Kamerlid tegen JSF
  PvdA-Tweede Kamerlid Jacobi wil dat de aanschaf van de JSF wordt uitgesteld totdat er meer duidelijkheid is over de geluidsoverlast. Het Kamerlid zal vandaag meestemmen met een motie van D66 die voor zo’n onderzoek pleit.

  Volgens Jacobi is er nog veel onduidelijk over het toestel. Zo zegt het Kamerlid dat het niet duidelijk is hoeveel overlast omwonenden van de vliegbases Leeuwarden en Volkel van de JSF zullen ondervinden.
  http://nos.nl/artikel/576752-pvdakamerlid-tegen-jsf.html

  Doen, zou ik zeggen. Hoe meer ruzie in de tent, hoe beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s