Zweden heft zichzelf op: Iedere maand 4000 nieuwe islamitische vluchtelingen

Screenshot_12

(Door: Michael Mannheimer)

Het verzet van de Zweden tegen de aan hen door de Zweedse socialisten opgedrongen massa-immigratie neemt snel toe. De conservatieve partij “ZwedenDemocraten” krijgt steeds meer kiezers. Daarop reageerde de Zweedse minister-president Reinfeldt met een uitlating, die hem enkele tientallen jaren geleden nog op het schavot gebracht zou hebben wegens hoogverraad: Reinfeldt zei dat de massa-immigratie “een straf voor kiezers van de ´ZwedenDemocraten´” zou zijn. Hoe meer stemmen de “ZwedenDemocraten” zouden krijgen, des te liberaler zou men de immigratiepolitiek vormgeven, aldus de minister-president. Hij schijnt zich nu aan zijn woord te houden. Laten we afwachten hoe lang de Zweden dit onder curatele stellen door wild geworden socialisten, die hun volk willen bestraffen, nog laten welgevallen.

Nicolai Sennels bericht op “Islam versus Europe” over de situatie in Zweden

Wat moeten we eigenlijk met al deze mensen? En met al die kinderen? De Zweedse autoriteiten hebben geen antwoord op deze vraag, ze zijn niet meer opgewassen tegen deze stormaanval van vluchtelingen. In september had de Zweedse regering besloten dat alle Syrische vluchtelingen een permanente verblijfsvergunning moeten krijgen.

Sindsdien heeft het aantal vluchtelingen een nieuw record bereikt en zet zodoende de immigratieautoriteiten onder druk. In de weinige weken tot nu zijn er 1800 asielzoekers aangekomen en Zweden schat dat het in het jaar 2013 56.000 vluchtelingen zal opnemen.

De prognose voor het jaar 2014 ligt zelfs nog hoger: men verwacht ongeveer 60.000 vluchtelingen. De immigratieautoriteit vraagt nu om een extra 500 miljoen Zweedse Kronen (ongeveer 56 miljoen euro) om 550 extra medewerkers in dienst te nemen die zich bezighouden met de vluchtelingen.

Screenshot_13

Bijna iedere week vinden er op burgeroorlog gelijkende scenes zoals hierboven in de grote Zweedse steden plaats. Onze media omschrijven deze als “jeugdrellen”

Bron:
http://michael-mannheimer.info/2013/11/27/schweden-loest-sich-auf-jeden-monat-4000-neue-muslimische-fluechtlinge/#more-26733
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweden heft zichzelf op: Iedere maand 4000 nieuwe islamitische vluchtelingen

 1. Peter Hart zegt:

  Hier zullen zij niet blij mee zijn ik ken de mening van de Zweden ,..maar als in Nederland per 1 . Juli 2014 de uitkeringen gekort worden , en hun moeten werken , en nog netjes geleed ? is NL zeker geen optie meer ,… voor deze mensen

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Theo had gelijk.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2013/11/geit_baart_kind_af.html
  (zie ook de citaten van Khomeini)

  Like

 3. Cathja zegt:

  Maar zijn dit dan wérkelijk allemaal vluchtelingen? Ik betwijfel het, want waarom willen de Syrische christenen het liefst zo dicht mogelijk bij hun geboorteland worden opgevangen, in plaats van naar een ander werelddeel te moeten verkassen, terwijl de anderen (de moslims) graag naar dat vreemde (en welgestelde) Europa vertrekken? En waarom passen de christelijke vluchtelingen zich overal aan, en de moslims komen direct met een eisenpakket? En waarom wordt er meteen zoveel geweld door de moslims toegepast? Past het dan niet om dankbaar te zijn dat je het er levend vanaf brengt? Waarschijnlijk niet. Dan zet ik mijn vraagtekens bij het woord ‘vluchteling’.
  Het wordt tijd dat degenen die deze rampspoed op hun geweten hebben, zélf genadeloos op hun duvel krijgen door deze ‘geweldige islamieten’. Het wordt tijd dat ze de ‘rijke zegen’ die deze gelukszoekers meebrengen eens aan hun lijf ondervinden. Of aan die van hun gezins- of familieleden! Dan wil ik daarna wel eens weten wat er van hun gelukzaligheid over is!

  Stelletje achterlijken! Veel plezier met de ‘jeugdrellen’!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Sluit DWDD en Pauw en Witteman zo snel mogelijk af, ze zijn de veraders zenders. die de islam nog steeds verheerlijkt

  Like

 5. Jan zegt:

  Geldkraan dicht, probleem opgelost. Socialisten zijn te stupide om te begrijpen dat moslims lamstralen zijn die nooit, niemals één enkele bijdrage zullen leveren aan welke maatschappij dan ook, hebben dat nog nooit in 1400 jaar gedaan omdat ook zij socialisten zijn en omdat alles wat niet-islamitisch is vernietigd dient te worden volgens hun jachtakte. Al zegt een geitenneuker dit een westerse rode recht in het gezicht staat hij nog dom te grijnzen.

  Egypt’s Latest Fatwas from Salafis and Brotherhood
  When a women goes swimming, as the word for sea is masculine, when “the water touches the woman’s private parts, she becomes an ‘adulteress’ and should be punished.” — Summary of Al Ahzar Fatwa Committee, reported in Al Masry Al Youm
  http://www.gatestoneinstitute.org/4069/egypt-salafi-fatwas

  Deze idiotie komt dus van de ‘topuniversiteit’ van Caïro Al Zahar die door Hussein Obama werd en wordt bewierookt. Verder schrijft deze kliniek dat vrouwen ook geen bananen mogen aanraken.
  Meer fatwas van de Morsimaffia op de aangegeven pagina.

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Opmerkelijk is wel dat Reinfeldt toegeeft dat hij de Zweedse maatschappij bewust wil ontmantelen.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  En als Zweden verzadigd raakt van al die Moslims, komen nu eens voor de verandering geen Vikingen, maar Moslims vanuit het noorden binnenvallen. Dan komen ze dus niet alleen vanuit het zuiden naar Walhalla Nederland toe, maar ook vanuit het Noorden. Alsof het nu al niet hard genoeg gaat met die Islamisering. Er word al volop aan de poten van onze cultuur gezaagd;
  Sinterklaasfeest, Kertmis. Christelijke feestdagen, Er komen al geluiden uit de Islamitische hoek dat Kerstmis moet verdwijnen en ingeruild moet worden voor het suikerfeest. Als de Moslim niet snel gestopt wordt, hoeft het al niet meer, en zijn wij voorgoed verloren.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Als dat zo is, heb ik er maar één reactie op: Wat een idiote, ondoordachte reden om het immigratiebeleid te liberaliseren!
  Als de weden-Democraten aan stemmen winnen, zullen wij die stemmers wel eens léren door nóg meer buitenlanders binnen te halen…..? Hoe krijgt iemand het in ’n kóp, zo’n reden!
  Dat is geen regeringsbeleid meer, dat is een kleuterklas!
  Spijt me erg voor de Zweden-Democraten, maar ik neig er toch nog steeds toe om dat wezenloze land van ze af te schrijven als reddeloos verloren……
  Ten zij het wonder zou geschieden en ze opeens de absolute meerderheid zouden krijgen, natuurlijk.
  Maar ja, een wonder……het woord zegt het al.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Dan weten we nu al waar het als eerste de pleuris uitbreekt !

  Like

 10. Banderes zegt:

  Ik lees vaak dat islammelingen niet kunnen nadenken.

  Dat blijkt te kloppen:

  Immers, wanneer zij hun plan [“Het Project”] succesvol voltooid hebben en alle “ongelovige honden” zijn vermoord…,
  wie o wie zal dan nog:

  – hun uitkeringen en overige voorzieningen opbrengen…?
  – hun olie nodig hebben dus oppompen en betalen…?
  – de uitvindingen doen om hun leven te veraangenamen…?

  Like

  • oogenhand zegt:

   En vooral: als zij de strategie van de baarmoeder volgen en de ene lichtgetinte jongen na de andere uitwerpen, hoe kunnen er straks voldoende blonde meiden zijn voor de lichtgetinte jongens?

   Omgekeerd, als de blanke jongens een smaak voor caramel ontwikkelen, liggen de mogelijkheden voor het oprapen…

   Like

 11. oogenhand zegt:

  In feite wordt Zweden gestraft voor hun afschuwelijke jarenlange gewoonte om meiden die buitenechtelijk zwanger werden, na de geboorte van het kind te steriliseren. Zweden moet boete doen door een bejaarde Zweed, van de generatie die in die tijd de baas was, te doden.

  Like

 12. Jan zegt:

  Hoera, dichter bij de ondergang en daarom is dit een feestelijke dag. Nog even en wij bestaan, Wodan zij dank, niet meer:

  Sweden gains 13,000 new citizens
  The largest group to become Swedish this year is originally from Iraq, followed by Poland, Somalia and Thailand. The citizenship approvals administered by county administrative boards to citizens from other Nordic citizens are not included in the figures.
  http://www.thelocal.se/20140606/sweden-gains-13000-new-citizens

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s