Blasfemiewetten van Pakistan worden nog erger

Screenshot_51

Volgens een artikel in thenews.com.pk heeft een rechtbank in Pakistan ervoor gezorgd dat de bestraffing wegens godslastering in dat land de dood in plaats van een levenslange gevangenisstraf zal zijn. Het leven in de gevangenis is extreem voor iemand die alleen maar de vrijheid van meningsuiting uitoefent, maar dit is nog veel erger. De Pakistaanse wet tegen godslastering wordt gebruikt om niet-moslims in dat land te vervolgen en te terroriseren. Nu blijkt dat de zaken zelfs erger worden!

Bovendien wordt dit geëist door de OIC en westerse regeringen zijn bereid om daaraan te voldoen, wat betekent dat deze mentaliteit ook in niet-islamitische landen haar intrede zal doen. De oproepen tot een wereldwijde wet tegen godslastering betekent dat dit soort dingen nog meer verspreid zullen worden! De UNHRC-resolutie 16/18 ziet er misschien onschuldig uit, maar dit is waar het toe leidt!

Door de UNHRC-resolutie 16/18 te ondersteunen, moedigen leiders in de westerse landen radicale islamieten aan om nog meer puriteinse maatregelen te eisen, zowel binnen de islamitische wereld als elders.

Het is tijd voor de westerse regeringen om op te komen voor de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Maar ga daar niet voetstoots van uit.

Bron:
http://www.libertiesalliance.org
Auteur: ICLA Admin

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Justitie, Mensenrechten, Pakistan, Sharia. Bookmark de permalink .

3 reacties op Blasfemiewetten van Pakistan worden nog erger

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Wat enkel in een paar miljard, niet zelden jarenlang, ja, zelfs eeuwen in zwaar geïndoctrineerde koppen ronddoolt, kan NIET beledigd, gelasterd of gekwetst worden.
  Is juridisch waterdicht.!!! Geen speld tussen te krijgen.
  Dat zouden ook al die islamitische aanbidders van hun maangod + pedofiele schoenpoetser in de 21e eeuw eens snel tussen hun ongewassen oren moeten proppen.
  Hier alle details via mijn comments:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/12/03/senaat-stemt-in-met-schrappen-verbod-op-godslastering/

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Lieve christelijke mensen. Graag even uw aandacht!

  Toe ik las dat in Nederland godslastering en majesteitsschennis nog strafbaar waren kon ik mijn ogen niet geloven. Hoe achterlijk moet men niet zijn om twee van de meest pure vormen van tirannie nog altijd niet zélf strafbaar te hebben gesteld? Stel u doe voor wat ik voel bij zulke ongelooflijk grote idiotie!

  Laster is het opzettelijk verspreiden van leugens met de bedoeling om te schaden. Ik zelf geloof niet dat er een god als superwezen bestaat. Integendeel ik geloof dat die niet bestaat en ook niet kan bestaan. Dat is ook vrijheid van religie.
  Iets of iemand belasteren die niet bestaat of kan bestaan is onmogelijk. Ik heb er geen behoefte aan omdat het bijzonder dom en achterlijk zou zijn en bovendien volstrekt nutteloos.

  En juist dit zou strafbaar zijn en tegen mij gebruikt kunnen worden om me te monddood te maken, te veroordelen, op te sluiten of, in Pakistan, zelfs te vermoorden in naam van de wet!? U begrijpt dus dat ik me noodgedwongen in staat van zelfverdediging bevind.

  Ook op U lieve christelijke mensen is dat van toepassing. Als U godslastering en majesteitsschennis zelf niet ten strengste moreel veroordeelt en onwettig vindt, bent U niet waard om zich christen te noemen.
  Eerlijk gezegd zal ik dan bijzonder blij zijn als een of andere aanhanger van Kali of Allah uw keel komt over snijden in het holst van de nacht. U verdient dan namelijk niet beter!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Wat verwacht je van een moslim Staat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s