‘Vluchtillegalen’ kraken kantoor garage in Amsterdam

Screenshot_44

Opnieuw kraken illegalen een kantoorgebouw in Amsterdam

Een groep illegalen heeft in Amsterdam Zuidoost het kantoorgedeelte van een garage gekraakt. Het gaat om ongeveer 90 personen die begin deze maand het kraakpand aan de Weteringschans moesten verlaten.

Dat heeft de groep, die zich We Are Here Too noemt, vrijdag laten weten.

Nieuwe asielzoekers

Een woordvoerder van de gemeente Amsterdam laat weten dat het hier gaat om een groep
‘nieuwe’ niet geregistreerde asielzoekers die in theorie niets te maken heeft met de 97 illegalen die zijn opgevangen in de oude gevangenis aan de Havenstraat.

Lees verder>>>
(h/t Republikein)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘Vluchtillegalen’ kraken kantoor garage in Amsterdam

  1. Jean zegt:

    Illegaal is illegaal en illegaliteit is ontoelaatbaar dus asap van ons grondgebied met dat tuig.

    Like

  2. bigljohn zegt:

    Alle regels die met de Wet te maken hadden zijn overboord gegooid, uitgezonderd voor ons natuurlijk. Illegalen die worden gekoesterd als schoothondjes, het gedogen van panden kraken, zakkenrollerij en diefstal, en verkrachten van Nederlandse vrouwen en meisjes. En niet te vergeten het opdringen van de Islam. En niet te vergeten hele fortuinen aan gemeenschapsgeld wat in deze misselijk makende hobby (van links Nederland) wordt gestoken. Dit is nog maar een klein beginnetje van wat Nederland in de korte toekomst te verwachten staat. Vanuit de hele wereld zullen miljoenen gelukszoekers de weg naar het gekkenhuis wat Nederland in feite is, weten te vinden. Zolang links Nederland inclusief de MSM media hun macht kunnen continueren, zal het stroompje van gelukszoekers cq Islamieten die nu Nederland al verzieken, uitgroeien tot een woeste rivier die alles en iedereen genadeloos meesleurt.

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Dirigeer ze maar richting grachtengordel en laat ze daar vol uit het dak gaan. Elk portiek behoren ze daar te bezetten, onder te poepen en tegen deuren plassen waar ze maar kunnen. Zal ze leren de multikul, wereldburger elite. De groen linkse bende houdt er van het klootjesvolk om de oren te gooien met linkse leuzen, zoals de vervuiler betaald en we zijn verschillig. Laat ze een “”duurzame”” (nog een woord dat ik niet meer kan horen) samenwerking aangaan met deze non valeurs (in plaats hun eigen land opbouwen komen ze hier parasiteren) en eindelijk de rekening betalen. Een rekening die al veel te lang bij de burger op de deurmat gevallen is.

    Like

  4. fleckie zegt:

    Waarom brengt men ze niet naar Brussel met bussen: naar her EU-gebouw, om ze daar telkens te laten overnachten,(zal toch wel van” ZUINIGE” TOILETTEN voorzien zijn,) en na ontbeten te hebben, gewoon op straat laten bivakkeren,tot weer ‘-avonds, dan herhaling! van de vorige dag,enz.

    Like

  5. Avidia zegt:

    Ik heb een oplossing, al de linkse mensen nemen al deze geluk zoekende mensen in huis en onderhouden ze, en niet klagen!!!! Ze hebben dit gewild! Klaar, zijn we van het gezeur af, ondervindt zelf wat voor mensen het zijn, veel geluk!

    Like

  6. luckybee zegt:

    Zo lang als in Amsterdam de Marxisten voor het zeggen hebben, blijft het daar een rotzooi.en Veranderen doet daar niets.

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    En wedden dat de Partij van de Anderen weer stennis gaat maken, om deze mensen hier te laten houden. Dan kan Job (Cohen) alvast thee gaan zetten. Dankzij de RODEN der EUSSR, en partijen in Nederland als de PvdA,GL,CU,CDA,D66,VVD, SP, zal deze ELLENDE door blijven gaan. En straks per 1 januari 2014, komen daar nog de Roemenen en Bulgaren bij. Snotverdomme, we hebben zelf 700.000 werklozen, legio mensen die de vaste lasten niet meer kunnen betalen, de Zorg naar de kloten, geen politieagent meer op straat, MAAR DIT APECIRCUS en het GEFEEST in ROOD BRUSSEL gaat maar door! Zum kotzen!

    Like

  8. Tiny zegt:

    Het zijn geen “nieuwe”, dat is gelogen. Het is de andere helft van die, die niet in dat gevangenisperceel opgevangen konden/wilden worden. Stond gisteren in de Telegraaf. Jammer dat ik de link niet heb geplaatst. Waarschijnlijk staan er inderdaad ook weer een flink aantal nieuwe op de stoep en wordt dat zo veerdonkermaand.

    Like

  9. Jan zegt:

    De zegeningen van het socialisme: Leger helpt bij tegengaan inbraken Amsterdam
    Bij het tegengaan van inbraken in Amsterdam-Noord heeft de gemeente hulp van het leger ingezet. Het gaat volgens burgemeester Eberhard van der Laan niet om soldaten maar om technische hulpmiddelen die gebruikt worden als ‘oren en ogen’ in de stad, zei hij zondag in het tv-programma Buitenhof.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3572123/2014/01/05/Leger-helpt-bij-tegengaan-inbraken-Amsterdam.dhtml

    Like

Plaats een reactie