Nieuw: EU-leger gaat u onderdrukken

Screenshot_58

(Door: Joost Niemöller)

Wie een nieuwe autoriteit wil vestigen over oude bestuurlijke eenheden heen, zal moeten werken met de dreiging van geweld. En zal uiteindelijk ook bereid moeten zijn dit geweld uit te oefenen. Het verspreiden van bevolkingsgroepen en het ontnemen van hun identiteitsbesef is een proces dat door migratiestromen geregeld kan worden.
Voor een deel kan daarbij gebruik gemaakt worden van het opheffen van de bestaande geweldstructuren, zoals het laten verdwijnen van beschermde grenzen tussen gebieden met grote economische verschillen, zodat deze migratiestromen ‘als vanzelf’ op gang komen. Het valt te verwachten dat dit op een bepaald moment tot weerstand zal leiden. Die weerstand kan de vorm aannemen van volksopstanden. Deze zullen dan door middel van nieuwe geweldstructuren onderdrukt moeten worden. Er zal dus een nieuw leger gebouwd moeten worden met soldaten die trouw zijn aan de nieuwe autoriteit en die geen solidariteit voelen met de oorspronkelijke bevolkingsgroepen. Te denken valt hierbij aan de inzet van migranten.
De leider van de Sovjet Unie, Jozef Stalin, wist goed hoe dit allemaal werkte. Hij bracht grootschalige etnische verhuizingen op gang door middel van een effectief geweldsysteem. Op deze wijze wist hij een nieuwe, federale machtsstructuur door te drukken. Ook de Rode Khmer in Cambodja wist door middel van massadeportaties en genocide een nieuwe macht te vestigen. En ook Adolf Hitler wist zijn massale genocideprogramma door middel van een  deportatiesysteem uit te voeren.

De gedachte is telkens dezelfde: Plaats groepen mensen buiten hun oorspronkelijke, natuurlijke context, en een nieuwe macht zal in staat zijn om zijn gezag op te leggen.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie, dictatuur, EUSSR. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuw: EU-leger gaat u onderdrukken

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De theorie klopt wel maar zo’n vaart zal het niet lopen.
  De E.U. begint hier en daar al wat stuiptrekkingen te vertonen en zal geen lang leven beschoren zijn.

  Like

  • Willie zegt:

   Johannes , niet zo’n vaart ?? Man , dit is al een paar DECADES bezig
   De USSR was ook geen lang leven beschoren zei men toen ,??? Hoelang hebben die t uitgehouden ? En dan nog BEVEL al die landen zg onafhankelijk gemaakt
   (Vond jij t toen normaal dat de 2e grootste wereldmacht zomaar haar power af gaf ??? Ik heb altijd al gevonden dat deze zaak stonk !

   Like

  • Tiny zegt:

   Die mening: “het zal zo’n vaart niet lopen” is werkelijk dodelijk. Zeiden ze in 1940 ook. En dit, de EU moloch, is vele malen erger. Geef je de goede raad, ga van het ergste uit, misschien, heel misschien valt het dan nog een klein beetje mee. Hoewel……
   In ieder geval nogmaals bedankt aan al die, die zo fijn voor de EU hebben gekozen bij de laatste verkiezingen en die het zeker weer zullen doen.

   Like

 2. Henk.V zegt:

  Joost Niemöller heeft gelijk.Een paar jaar gelden werd , onder andere met Nederlandse instemming en deelname, in stilte de EuroGendfor (European Gedarmerie Force) opgericht.
  http://www.eurogendfor.org/nld
  De manschappen van deze interventiemacht kwamen uit de gelederen van militaire politie eenheden van een vijftal landen.Ook de Koninklijke Marechaussee behoorde bij de leveranciers. Nu worden er uit meer militaire krijgsmachtonderdelen mensen gerekruteerd. Militairen die werkloos worden zijn hartelijk welkom. Terwijl het leger sterk inkrimpt zie je toch uitnodigingen om naar een baan in het leger te solliciteren. Ra Ra, hoe kan dat?

  Ik weet niet of de oorspronkelijke taakstelling nog vermeld staat op de Engelstalige site van EuroGendFor, maar deze interventiemacht moet ingezet worden ”in case sensitive areas”, dat wil zeggen in urgente noodsituaties die in de EU konden ontstaan en die het voortbestaan van de organisatie in gevaar brengen..Voelen jullie al waar en op wie de EU op doelt?

  Twee jaar geleden viel aan leden van de Duitse ME de eer te beurt aan een oefening in Duitsland deel te nemen, tezamen met EuroGendFor. troepen.Zij werden in die training klaargestoomd voor HUIS AAN HUIS GEVECHTEN…………………………………….

  Enig idee wie in dat geval het doelwit van deze gevechten zou kunnen zijn?
  Laten we het er maar op houden dat men niet de strijd zal aangaan met mensen die de EU door dik en dun willen steunen…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze SS eenheid der RODE FASCISTISCHE EUSSR zal tegen ons critici TEGEN de communisten van Brussel worden ingezet! En daar twijfel ik geen seconde aan!

  Like

 4. felix zegt:

  we hebben geen andere held meer nodig, en het is allemaal onze eigen schuld, Hadden we maar moeten gehoorzamen.

  * op zoek naar een teiltje*

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Er veranderd ook nooit iets he ! Dit lijkt wel een soort van voortzetting van de tweede wereldoorlog. Zei de mof in de oorlog; W.A. doet uw plicht, nu heet het binnenkort; EuroGendFor doet uw plicht. Wat voor verschil is er nu met de jaren 40 – 45. Toen destijds de mannen van de Sicherheits Dienst voor de deur, en binnenkort de mannen van EuroGendFor. Het verhaal wat ze komen vertellen is ook al hetzelfde. Wilt u meekomen mijnheer naar ons buro voor een gesprek. Daarna volgt een korte detentie, gevolgd door een executie zonder enige vorm van proces. Je stoffelijk overschot wat alweer word gedumpt in de duinen bij Den Haag, de Waalsdorpervlakte, of ergens anders. Als je de ontwikkelingen volgt van de Europese Gemeenschap voor kolen en staal naar de gruwel E.U. anno nu…..Gruwelijk ! Hieruit is gebleken dat als Europese staten gaan samenwerken i.p.v. oorlog voeren, dit uiteindelijk toch weer een dictatuur oplevert !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.06. uur, op 27/12. Dit GEDROCHT EU, beste John, deze satanische ‘Hoer van Babylon”, zal onvermijdelijk leiden, tot sociale onrust, oproer, en burgeroorlogen!

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nog steeds geen linkdump in 2013, wellicht dan in 2014..???
  Advies: zorg voor een uit de kluiten gewassen hond!!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3568391/2013/12/27/Hond-Chica-voorkomt-beroving.dhtml

  Like

 7. luckybee zegt:

  Een Fraaie toekomst hebben wij met de Marxisten in Brussel.Weg uit de EU is de enige juiste weg.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Tiny, 00:06
  http://www.de-stek.info/hvv/index1e931e93.html?pagina=13557
  PDF-je, één pagina: http://tinyurl.com/6xfvzpw
  Sla op! Zegt het voort!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s