Amersfoorter trapt peuter (3) in het gezicht

Screenshot_38

In Amersfoort is een 3-jarig jongetje gisteren door een toevallige voorbijganger in zijn gezicht getrapt.

Het jochie hield aan de laffe actie enkele blauwe plekken en schrammen over, weet het ANP. Ook is hij erg geschrokken, zegt de politie woensdag. Volgens de hermandad was er geen enkele aanleiding voor het kopschoppen.
Het jongetje liep dinsdagochtend met zijn 33-jarige moeder over de Ringweg Kruiskamp in Amersfoort. Rond 10.15 uur liepen ze langs de man, die vervolgens trapte. De moeder en een getuige spraken de lutser aan, maar hij liep weg richting een winkelcentrum en is sindsdien niet meer gezien.

Update 12:30 met signalement:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Immigratie, migrantengeweld, Nederland. Bookmark de permalink .

7 reacties op Amersfoorter trapt peuter (3) in het gezicht

  1. Cathja zegt:

    Raar eigenlijk dat het signalement me al genoeg zegt…! S.v.p. opsporen, en het land uit sodemieteren!! Als je je agressie al tegen kleuters moet afreageren, dan weten we wat voor vlees we in de kuip hebben.
    Einde tolerantie, en wég wezen!!!

    Like

  2. bigljohn zegt:

    Daar gaat ie weer. Multicultureel in het gareel. Vadertje Staat staat paraat voor ons aller welzijn….Een donker type wil een kleuter mishandelen en angst inboezemen. Een nieuwe tactiek om de kleuters angst in te boezemen, een angst waar ze hun leven lang mee blijven zitten ? Voor de ten onrechte verguisde Zwarte Piet mogen kleuters misschien wat angst hebben, maar niet voor zo’n schooier als uit het verhaal. Ik had het niet moeten zien gebeuren, dan had ik die vent zodanig onderhanden genomen dat hij voor de rest van zijn leven angsten en nachtmerries aan mijn speciale behandeling zou overhouden.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Jawel hoor, daar is ie weer. Volgens het signalement was het een donkere (getinte) man! Wat een verrijking toch hé, maar niet echt! Dit land wordt met de dag minder waard om in te leven, dankzij politici die de toestroom van horden onaangepasten hebben goedgekeurd. O ja, D66 is daar een van de leidende voortrekkers in!

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Het is toch wel typisch dat je vrijwel nooit hoort over Nederlanders die dit soort dingen flikken…..
    Links begon er decennia geleden al mee om, zodra dit soort types op deze manier in het nieuws kwam, allereerst te roepen, dat Néderlanders deze dingen evengoed deden. En kort daarop begonnen ze maar, de identiteit te verdoezelen. -Dat van dat gelijke percentage Nederlanders viel kennelijk niet vol te houden….

    Like

  5. Joannes den Hollander zegt:

    Toen ik het in de Telegraaf las vanmiddag had ik al het vermoeden dat het wederom om gekleurd uitschot ging.
    Hopelijk blijft de vader rustig tot dat deze barbaar zijn straf uitgezeten heeft.
    Daarna wordt het tijd voor wat kopschopwerk van vader met broers en vrienden.

    Like

  6. Johannes, ik denk dat het weer een taakstrafje wordt, dus het vervolg is zeker een goed idee!

    Like

Plaats een reactie