Berlijns Holocaustmonument veranderd in Oudejaarsnachturinoir

Screenshot_8

(Door: Kybeline)

Ja, de migranten zijn een verrijking, dat kun je niet vaak genoeg benadrukken. Fantasierijk, creatief, laten ze steeds opnieuw aan de Duitse bevolking zien wat men aan de vele waardevolle dingen waarover het volk hier beschikt kan toevoegen als praktische gebruiksmogelijkheden. De “jongeren” van Berlijn bijvoorbeeld lieten met de jaarwisseling zien dat je het Holocaustmonument zonder al te veel moeite kunt veranderen in een openbaar urinoir:

Mannen  springen tussen betonblokken heen en weer. Rotjes knallen tussen de straatjes van betonblokken. Grafzuilen worden gebruikt om vuurpijlen af te schieten. Een man met de broek open staat te pissen. Een ander ligt tegen een blok alsof hij bewusteloos is. Overal in het monument ten zuiden van de Brandenburger Tor staan flessen in het rond. Een stelletje staat te zoenen. Aan de rand van de scene flikkert het Oud en Nieuw feest van de hoofdstad. De acteurs lijken wel schimmen. De film, 4 minuten en 19 seconden lang, staat in Israël op de homepage van een radiozender en op de online-editie van de krant “Ha´aretz.” De titel geeft aan de clip over de Duitse jaarwisseling een politieke ondertoon: “German Hooligans desecrate Berlin Holocaust Memorial.”

Tagesspiegel

Een echte verrijking, of niet soms? Maar nu even eerlijk, wat hadden de makers van dit monument dan verwacht als ze miljoenen Oriëntaalse Jodenhaters in Duitsland inburgeren? Misschien hadden ze beter een monument van goud kunnen maken, dat je gemakkelijk mee kunt nemen en in een bankkluis kunt stoppen. Maar we leven in het tijdperk van de verrijking, waarin ook christelijke begraafplaatsen geplunderd en christelijke kerken geschonden worden – door die zogenaamde “German Hooligans” van de “Ha´aretz”- met de oude Duitse namen Mohammed en Omar.

Video´s – zie je hier dat de daders echt Duitse jongeren zijn?:


Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn. Bookmark de permalink .

7 reacties op Berlijns Holocaustmonument veranderd in Oudejaarsnachturinoir

 1. Republikein zegt:

  Beschaving anno 2014.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hoe zouden moslims het vinden als wij op hun kerkhoven bijvoorbeeld dezelfde smeerlapperij zouden uithalen?
  Je kop zou eraf gaan! Maar ‘hier’ kan blijkbaar alles. Er wordt niet voldoende tegen opgetreden. Het zal van kwaad tot erger gaan.

  Like

 3. Dat moet zogenaamd kunnen… als wij een schilderijtje van hun ‘profeetje’ maken staat de hele wereld op gespannen voet. Hoezo éénrichtingsverkeer?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben ervoor om nog wat varkenskoppen bij de hekken van de mosketen in Nederland te zetten! Wie de bal kaatst, dient hem terug te verwachten. Maar als dat gebeurt, krijst de hele RODE KERK, en de policor politiek: ” Schande”, en DISCRIMINATIE!

  Like

 5. luckybee zegt:

  En wat zegt Wowereit?Zo heet toch de burgemeester van Berlijn?SPD niet waar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s