Hoe de islamistische wereld werd zoals hij is

Screenshot_46

(Door: Raymond Ibrahim)

Arabischtalige websites meldden eerder deze week dat de aan Al Qaida gelieerde “Islamitische Staat van Irak en de Levant” (ISIL), die in de loop van de oorlog tegen de Assadregering een aantal wreedheden heeft begaan – van het onthoofden van “ongelovigen” tot het in brand steken van kerken – met succes twee Armeense christelijke gezinnen heeft “gedwongen” zich te bekeren tot de islam.

Een video (zie aan het eind van het artikel) begeleidt een aantal van deze berichten. In wat lijkt op een oudere Armeense man die naast een islamitische geestelijke staat, die de bekering van de man tot de islam aankondigt, inclusief donderende kreten als “Allahu Akbar”. In zijn uitbundige vreugde doet de geestelijke uitbundige uitspraken als: “Zie je wel, we hebben geen eer zonder islam – zonder uit te schreeuwen dat “er is geen andere god bestaat dan Allah en dat Mohammed zijn profeet is!” (Dit schijnt een andere manier te zijn om te zeggen: “Alleen door deelname aan ons winnende team kun je voorgoed aan schande ontsnappen”, het lot van alle niet-islamitische “ongelovigen”).

De geestelijke voegt er ook aan toe dat, omdat de man het hoofd is van zijn gezin, zijn christelijke vrouw en kinderen nu allemaal moslim zijn en – “Alle lof aan Allah”. En als zij hun nieuwe islamitische identiteit afwijzen, worden ze “afvalligen”, een misdaad waarop de doodstraf staat .

De nogal oneerbiedig en sarcastische tekst die deze video begeleidt op sommige websites wijst op het voor de hand liggende:

Na decennia van vreedzame co-existentie tussen de verschillende religies van Syrië en na decennia van het leven onder de gematigde vorm van de islam in de Levant … waren deze twee Armeense families niet al te enthousiast om over te stappen naar de islam of van zijn eminentie te leren –  behalve in de handen van DAASH [de aan Al Qaida gelieerde “Islamitische Staat van Irak en de Levant”], dat  een “rooskleurig” beeld van de islam en moslims heeft gepresenteerd door middel van het afhakken van hoofden, het martelen van mensen en algemene onderdrukking. Zo kwamen deze twee christelijke Armeense families er eindelijk toe de islam binnen te treden, vrijwillig – maar alleen in de handen van DAASH.

Met andere woorden, het is op zijn zachtst gezegd “vreemd” dat christenen die al generaties leefden te midden van gematigde islamitische meerderheden in Syrië en er voor kozen om christelijk te blijven zich nu “opeens” aangetrokken voelen tot de islam – in handen van een jihadistische organisatie die kerken opblaast, christenen ontvoert en onthoofdt en zelfs kinderen onderwijst christenen af te slachten waar ze kunnen worden gevonden.

Klinkt dat voor u als een echte bekering? Misschien is het in 2012 nieuws dat “een familie van Armeense christenen vermoord werd teruggevonden en dat alle leden van de familie op een verschrikkelijk manier werden onthoofd” in Syrië en dat dit deze Armeense families ervan overtuigt de “wijsheid” van de islam te zien omarmen?

Hier komen we aan een belangrijk maar over het hoofd gezien historisch punt. Terwijl veel christenen, in het verleden en in het heden, inderdaad vrijwillig het martelaarschap hebben omarmd – het zwaard en de dood – in plaats van Christus in te ruilen voor Mohammed, heeft de meerderheid van de geboren christenen, die wordt geconfronteerd met bekeren tot de islam of sterven,  gekozen voor het eerste. Inderdaad, noem het een gebrek aan idealisme of een gebrek aan trouw, maar wanneer zij worden geconfronteerd met het overgaan naar de islam of simpelweg derde klasse mensen (dhimmi’s) te zijn, dan hebben door de eeuwen heen talloze  christenen in naam gekozen voor het eerste.

Dat is precies hoe en waarom de zogenaamde “islamitische wereld” ontstond – een wereld waarvan de meerderheid bijna geheel christelijk was voor de islamitische veroveringen. Een feit waarvan westerlingen heel goed op de hoogte waren, voordat het huidige tijdperk van politieke correctheid en ronduit bedrog over ons heen viel.

Raymond Ibrahim is auteur van: Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians.

Video:

Bron:
http://www.americanthinker.com
Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Geschiedvervalsing, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Moslims, political correctness, Religie, Rotzakken, sharia, Taqiyya, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Hoe de islamistische wereld werd zoals hij is

 1. Stradi zegt:

  Hoe de islamistische wereld werd zoals hij is…….Dit mag ook in de vitrine….

  Like

  • delamontagne zegt:

   …….en dat dikke boek, dat hij in z,n handen heeft:” dictionary of muslim intollerance” [2000 paginas ], mag in de 2e kamer naast de koraan, als naslag-werk.! !
   De uitspraak:” een goed islam-geindoctrineerd moslim kind, is een goed getimede bom tegen elk europees kind”, mag er ook zijn.

   Like

 2. Gewoon het recht van de sterkste wat ze (barbaren) toepassen…

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Als ik het stukje hierboven lees; Hoe is het toch in Godsnaam toch mogelijk dat de Islam, een systeem van onderdrukking en angst het al 1400 jaar lang uithoudt. En er ook nog in slaagt de gehele hedendaagse beschaafde wereld in te palmen. Aan alle eisen van Moslims word tegemoet gekomen, de politiek en de media beliegen en bedriegen ons inclusief de E.U. We zitten volgens mij in de zogenaamde eindtijd. Als hier de Duivel niet achter zit, dan weet ik het niet meer. Dit soort zaken gaan het menselijk verstand ver te boven !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.08. uur, op 9/1. John ik sluit mij daar volledig bij aan! Deze perverse ideologie der islam, heeft in 1400 jaar tijd, 278 miljoen mensenlevens gekost. En de laffe politiek blijft maar wegkijken! Alles voor OLIE,GELD en BAANTJES!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s