PvdA: geen boycot Israël, begrip voor besluit bedrijven

Screenshot_24

PvdA-Kamerlid Michiel Servaes spreekt tegen dat er sprake is van een boycot van Israël. De PvdA’er geeft aan dat de Nederlandse bedrijven PGGM, RoyalHaskoningDHV en Vitens zelf hebben besloten om niet meer in Israël te investeren.

‘Ik heb begrip voor die besluiten. Ze kijken naar internationaal recht en de uitspraken van de VN en de hoven van het VN. Dat is heel goed, ze nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid,’ zegt Servaes donderdag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op PvdA: geen boycot Israël, begrip voor besluit bedrijven

  1. M.A.L. Sion zegt:

    Wie dit niet als een boycot van Israël wenst te zien moet George Orwell’s boek 1984 nog maar eens lezen. Kromspeak.
    Dit is net zo stom als te geloven in de uitspraak dat de islam de religie van de vrede is.

    Like

  2. aquarius4422 zegt:

    Alsof Timmermans, de antisemiet van buitenlandse zaken, geen ongeoorloofde druk uitgeoefend heeft.
    Maar ja, de waarheid toegeven is geen optie bij de PvdA.

    Like

  3. jowitteroos zegt:

    ………….en zo worden wij, die het niet eens zijn met deze keuzes, gedwongen toch mee te doen………………

    Like

  4. peterselie1 zegt:

    Smerige landverraders, NSB’ers deze van allochtone vergeven PvdA het goed praten door dat deze instellingen Israël boycotten, herhaling van zetten 40 – 45 ?

    Like

  5. Cathja zegt:

    En IK zal er begrip voor hebben als die hele PvdA-kliek van Nederlandse bodem wordt weggevaagd!
    Niet normaal, wát een standpunt!

    Like

  6. Marijke zegt:

    Jammer dat onze politici geen enkele kennis van zaken noch verstand hebben. Het is algemeen bekend dat de Arabieren Israël van de kaart willen vegen en dat Israël niets anders doet dan zich verdedigen. Servaes moet zich diep schamen.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Landverraders en anti Semieten bah !!

    Like

  8. bigljohn zegt:

    Wegens internationaal recht heet het, dat Israel fout zou zitten met zijn bezette gebieden. Wat voor recht eigenlijk ? De bezette gebieden zijn historisch gezien altijd al van Israel geweest, en het begrip Palestijn is niet meer dan een verzonnen naam. Een onbestaand volk, feitelijk gewone Arabieren die er al zoveel zijn, dat opgenomen dient te worden in de omringende Arabische staten. Maar die doen net alsof ze uit hun neus bloeden, en vallen verbaal en politiek Israel aan. En wat te denken van die super eikel van een Frans Timmermans ? In de krant stond dat Frans Timmermans als eerste van alle Europese politici het aangedurfd heeft om het met Cubaanse politici aan te leggen, en met de achterliggende bedoeling om namens de PvdA een mooi baantje in Brussel te bemachtigen. Zijn naam zou al aan het rondzingen zijn. In een tijd dat de PvdA zowat in heel Nederland uitgekotst wordt zou deze weer een nieuwe start gaan maken in Brussel…..De socialisten zijn net een kankergezwel. Hier bestraalt men het of snijdt men het weg, en ergens anders steekt het weer opnieuw de kop op en begint de ellende weer opnieuw van voren af aan !

    Like

  9. Monalisa zegt:

    PvdA: geen boycot Israël, begrip voor besluit bedrijven, dit kan de PVDA niet waarmaken omdat ze zelfs half jood zijn

    Like

  10. Henk.V zegt:

    De PvdA man Servaes wil het laten voorkomen dat de bedrijven die hun samenwerking met Israël opzeggen, op eigen houtje handelen.Dit is een onjuiste voorstelling van zaken.
    In het blad ‘Christenen voor Israel’ van november 2013 las ik dat Nederlandse ingenieurs assisteerden bij het moderniseren van een waterzuiverings installatie in de Kidron Vallei, ten oosten van Jeruzalem.
    Deze installatie moet rioolwater van 250.000 inwoners uit Jeruzalem,Joden en Arabieren, zuiveren.
    De PA minister voor waterbeheer,Atilli, beklaagde zich over de deelname van onze experts , omdat zij werkzaam warewn in “bezet gebied” en in antwoord daarop sommeerde Timmermans hen terug te keren naar Nederland.
    De stank in de vallei is daar nu werkelijk ondragelijk, waarvoor dank, Timmermans…
    Deze “vriend” van Israël werkt dat land in het geniep stelselmatig tegen.
    T. Ik kan zijn naam niet meer horen en ook de aanblik van deze huichelachtige gruwel op BuZa maakt me ziek.

    Like

  11. fleckie zegt:

    Gesommeerd om terug te keren naar NL?vooreerst natuurlijk vanuit EU uit BRUSSEL? en door verordend door TImmermans? Er zullen heus wel GEGADIGDEN zijn, die staan te trappelen, om hun plaatsen te kunnen innemen! (Tjonge, wat zo’n “GROTE. GASVONDST”!, niet allemaal teweeg brengt, en men er “GEEN GRIP OP KRIJGT? !Wanneer is de HETZE. overigens TEGEN ISRAEL begonnen? en madame HILTON, en OBAMA, “als een blad aan een boom VERANDERD?”(omgedraaid)?

    Like

  12. Azraël zegt:

    Euhhh….bij wie kan ik terecht als ik Vitens wil boycotten?

    Like

  13. Jan zegt:

    Before local Jews began calling themselves Israelis in 1948 (the name ‘Israel’ was chosen for the newly-established Jewish state), the term ‘Palestine’ applied almost exclusively to Jews and the institutions founded by new Jewish immigrants in the first half of the 20th century, before independence.
    Some examples include:
    • The Jerusalem Post, founded in 1932, was called the Palestine Post until 1948.
    • Bank Leumi L’Israel was called the “Anglo-Palestine Bank, a Jewish Company.”
    • The Jewish Agency – an arm of the Zionist movement engaged in Jewish settlement since 1929 – was called the Jewish Agency for Palestine.
    • The house organ of American Zionism in the 1930s was called New Palestine.
    • Today’s Israel Philharmonic Orchestra, founded in 1936 by German Jewish refugees who fled Nazi Germany, was called the “Palestine Symphony Orchestra, composed of some 70 Palestinian Jews.”17
    • The United Jewish Appeal (UJA) was established in 1939 as a merger of the United Palestine Appeal and the fundraising arm of the Joint Distribution Committee.
    http://tinyurl.com/na9kyqr

    Informatieve site: http://www.mythsandfacts.org/

    Like

  14. Theodoor zegt:

    De PvdA is inmiddels een vieze stinkende gore partij geworden die Nederland nu al totaal heeft verkwanseld en ze gaan maar steeds door, waarom eigenlijk.
    Ze hebben inmiddels heel veel steun vanuit de NEDERLANDSE bevolking verloren en zouden zodoende geen rechten meer om nog meer Nederland naar de verdoemenis te brengen.
    Stelletje kl**tzakken.

    Like

Plaats een reactie