Drie hersencellen

Screenshot_23

(Door: Wans Horst)

Vóór de PVV in 2006 als partij ten tonele verscheen, had ik nog nooit mijn stem uitgebracht, maar de Nederlander is niet echt begaan met zijn land en mensen die dat wel zijn stemmen PVV of in het geval van allochtonen PvdA, maar dat heeft dus meer met parasitisme te maken, zowel van de kiezer als de PvdA’ers zelf. Autochtonen die PvdA stemmen zijn niet goed wijs. Stemmen doe je namelijk op de partij waarvan jij denkt dat die jou het beste kan vertegenwoordigen in het parlement en de niet-PVV partijen vertegenwoordigen allemaal ofwel de wil van de EU (VVD/D’66/CDA/Groenlinks) ofwel de wil van de zieligheidsindustrie (PvdA/SP/Groenlinks/VVD).

De enige stem die de burger heeft in Nederland is die op de PVV. Het zou wel über-dom zijn om dat laatste beetje invloed dat je kan hebben niet aan de macht te helpen en je te laten afleiden door de overige partijen dankzij de demoniserende hersenspoelingen die zwakkere geesten, slaven van groepsdruk, veel te vaak succesvol geestelijk weten te verkrachten om maar vooral de ‘keuze’ op de ‘juiste’ partij te laten vallen. Dat gebeurt namelijk zonder dat mensen het door hebben, tv-kijken is volkssport nr. 1, maar propaganda via de tv en via Hollywood wordt gebruikt om linkse agenda’s erdoor te krijgen.

Mensen willen snel beslissingen nemen zonder veel tijd te hoeven besteden aan zaken die ze eigenlijk niet interesseren. Politiek wordt oninteressant gemaakt, gewoon saai, en zal door de meeste mensen daarom gezien worden als iets waar zij zich niet mee bezig wensen te houden. Namelijk zien zij zich niet als saai en vinden dus ook niet dat de politiek bij hun past. De Nederlandse tv werkt er hard aan mee om mensen dus weg te houden bij de politiek, onder andere zodat mensen zich makkelijk laten corrumperen door VVD’ers zoals Van Raay om bij de volgende verkiezingen vooral maar (weer) op de VVD te stemmen. Het is een smerig spelletje, dat alleen een halt toegeroepen kan worden als Nederland massaal PVV stemt de volgende verkiezingen. Pas als het volk doorkrijgt hoe men benadeeld wordt, komt men in opstand, zoals je zag toen in één keer Sinterklaas het zonder Zwarte Piet zou moeten stellen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Israël, dat in kleine stapjes weggevaagd wordt door de ‘Palestijnen’. (Lees mijn vertaling voor bewijs)

Wij zouden moeten leren van Israël. De druk die op Israël staat, is een uitvergroting van de druk die op Nederland staat. De Israëli’s zijn niet gek, Nederlanders ook niet, maar ze moeten wel die drie hersencellen gebruiken. De massa zal pas die drie hersencellen gaan gebruiken als ze het in hun portemonnee gaan voelen, zegt men. Men voelt het al in de portemonnee, maar het zijn steeds zulke kleine stapjes op weg naar de vernietiging van de Westerse mens dat die door de massa onopgemerkt blijven. Belastingverhoginkje hier, belastingverhoginkje daar, slik, slik.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Drie hersencellen

 1. Republikein zegt:

  Goede samenvatting, maar er is hoop, als er 1 geit over de dam is…..!
  http://nieuws.marokko.nl/30783/marokkaan-19-mogelijk-naar-mars/s/0489803c136410dd9c125297bd5b18d5/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Als praktiserende moslim brengt hij de islam graag naar Mars.”

   Welja, het hele universum moet zich bekeren tot de islam…
   Over islam gesproken: ik zag toevallig ergens een papieren versie van De Telegraaf liggen en op de voorpagina stond onze hebberige ‘majes’ met een glimmend bol gelaat een rijke islamitische olieboer-achtige, in vele lappen gehulde figuur enthousiast de hand te schudden; ze hadden een heel prettig gesprek gehad. Daarna zou hij met de volgende islamiet gaan keuvelen. Ook op de voorpagina het bericht dat Bea’s verhuizing zo goed als geregeld is en dat ze binnenkort in dat leuke kasteeltje in de bossen gaat wonen. het zal haar aan niets ontbreken.

   Onze ‘majes’ schijnt vandaag ook weer een feestje te hebben gehad; iets met hem ‘eer bewijzen’. Ik heb er niet op gestudeerd omdat die ‘koninklijke’ me lui zwaar de keel uitkomen, maar wat ik me heb laten vertellen, is dat die flauwekul ons weer enkele miljoenen heeft gekost.

   En dat na een bezoek aan mijn ouders in dat kapot ‘bezuinigde’ gaarkeuken verzorgingstehuis waar je net genoeg krijgt om niet dood te gaan en waar je te weinig krijgt om je levensavond prettig door te brengen…

   Like

 2. Ron V zegt:

  Beste Wans Horst,

  een zeer goed stuk wat goed weergeeft hoe de gemiddelde Nederlander zijn hersens gebruikt.
  Ik ben van mening dat de meesten helaas maar 1 cel gebruiken.

  Like

 3. Dr.Kwast zegt:

  Ook mijn portemonnee en spaargeld wordt geroofd. Wanneer stopt het stelen ?
  (beurz.com)
  Eenmalige belasting op spaargeld gaat zeker komen
  Dit blijkt uIt het IMF Working Paper, geschreven door de bekende Harvard economen Reinhart en Rogoff

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ach meneer U heeft zo gigantisch gelijk en er is zoveel onbenul onder de mensen dat het mij koud om het hart word of het ooit nog goed komt met ons mooie land dat door onze eigen regeringen om zeep wordt geholpen.

  Like

 5. Peter te Velde zegt:

  super artikel, Hans
  De gemiddelde ‘politiek correcte’ mens weet niet wat er werkelijk gebeurd en stemt daarom een politiek correcte pertij, zoals Partij van de Allah!

  Like

 6. Republikein zegt:

  drie hersencellen gaan met pensioen!
  http://nos.nl/teletekst/#109_01

  Like

 7. Republikein zegt:

  2 cellen, niet roken svp.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Tsia Hans Worst ik ben het helemaal met je eens. Decenia’s links indoctrinage heeft toch behoorlijk zijn werk gedaan.In Vandaag de Dag worden wij nog steeds door PvdA comentatoren , die ze daar te gast hebben, in de richting Euro paradijs geduwd.

  Like

 9. Pieter Nokkio zegt:

  Helemaal eens, Wans! Zie ook mijn commentaar onder dat andere stuk, waar je naar doorlinkt.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel Wans Horst!

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Goed artikel Wans Horst en bedankt hier voor.

  Helemaal mee eens, en toch houd ik mijn hart vast voor de aanstaande verkiezingen.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Een treffend juiste analyse, ”Wans” 🙂 !
  En nu maar hopen dat heel veel lezers zich dat inzicht eigen maken.

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Van krant, radio en TV is geen hulp te verwachten omdat die allemaal in verkeerde, lees linksche, handen zijn terecht gekomen. We zullen onszelf moeten helpen dmv internet. Blogs, forums enz. Daar kleeft één bezwaar aan in de huidige situatie. We zijn geneigd om het aantal berichten op te voeren. Dat is heel verleidelijk want iedereen wil graag zijn ei kwijt. We moeten echter streven naar meer LEZERS van die berichten. Het gaat er immers om de ogen van de kiezers te openen.

  Like

 14. hanwil zegt:

  Mooi stuk! En zó de realiteit. Het lijkt of de mens steeds minder interesse heeft in politiek. Verjaardagen zijn daar een mooi voorbeeld van. Een 10/12 jaar terug was het hét onderwerp van gesprek. Nu hoor je vaak: toch allemaal rotzooi laten we het gezellig houden!

  Like

 15. Jean zegt:

  Laten we er werk van maken in heel Europa en afspreken welke dag het beste om te starten met het uitdrijven van alle moslims uit Europa en dat uiteraard zonder geweld van onze kant.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Chapeau !! Maar wat wil van een zwaar geïndoctrineerd volk, het begint al op de lagere scholen, door linkse onderwijzers. Overal roert links met z’n vieze vingertjes in.
  Onderwijs, kranten, tv media, diverse instellingen en besturen, hoge ambtenaren bij gemeenten, rijk, provincie, leger en politie. Teveel om op te noemen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De EU verschilt slechts cosmetisch van een communistische heilstaat en dat zou een oplossing in de weg mogen staan? Het wordt tijd dat mensen niet langer via het internet hun gal spuien, maar met z’n allen naar Den Haag gaan om daar hun gal te spuien.

   Like

 17. Thomasson zegt:

  Het is niet zo, dat Nederlanders zijn niet begaan met hun land. Jammer genoeg, behoren de Nederlanders tot de Europese volkeren die meer dan 40 jaar zijn onderworpen aan “Sociaal Engineering”; een wetenschappelijke tak in de sociologie, waarin desinformatie en massahersenspoeling belangrijke onderdelen van zijn. De massahersenspoeling wordt toegediend via alle mediakanalen. Net als in de boeken van George Orwell “1984” en Aldus Huxley “Brave New World” is onze bewustzijn gekneden en gevormd tot zombies die Ja! en Amen zeggen aan alles wat de “Schijn Elité van de Valse Munters” (boek Martin Bosma) ons voorschrijft. Zonder te merken hebben de meeste Nederlanders realiteitsbesef en gezond verstand verloren. Ze volgen, als schapen, bizarre ideeën zoals hoe goed en verrijkend is het leven met analfabeten uit de de derde wereld. In de naam van multiculturele samenleving wordt Nederland overspoeld met een tsunami van “vluchtelingen” uit de jungle, woestijn of door rondtrekkende individuen en bendes uit de goten van Oost Europa; die speciaal naar Nederland komen om de plaatselijke bevolking te plunderen en te roven. Dat hoort bij de Open Grenzen van het Verdrag van Schengen en wij horen eraan te wennen! En zo ook aan het idee dat de EU goed is voor ons. De Nederlandse staat moet op den duur worden opgegeven en verdwijnen in een Sovjet Unie-achtige imperium, genaamd EU. De Euro heeft Nederland op zichtbare wijze enorme economische schade toegebracht. Wij worden dagelijks via de media zo geprogrammeerd dat wij niet anders kunnen of mogen denken dan dat de Euro is de beste wat wij kunnen hebben en de EU waakt over ons. Bijna alle politieke partijen in Nederland nemen deel aan dat smerige, valse spel. Sommige uit ideologie en de meeste uit pure hebzucht. De EU is een deur voor individuen om snel rijk te worden.

  Juist Israël is een voorbeeld voor het Ja! en Amen mentaliteit, die gepaard gaat met het verlies van realiteitsbesef en gezond verstand. In de laatste jaren waarin Ariel Sharon de premier van het land was, nam hij vreemde besluiten zonder enige common sense. Bijvoorbeeld: zijn onuitvoerbare plan voor plaatsing van de veiligheidshekken en later de terugtrekking uit de hele Gaza strip. In zijn laatste bezoek aan President Bush Jr. in Texas, zag men dat Sharon niet gezond was. Hij maakte een afwezige en trage indruk. Maar zijn omgeving speelde het spel van de Naakte Koning van H.C. Andersen mee. ‘Alles is goed’ was het credo. Na de terugtrekking uit Gaza en de verdwijning van Sharon uit ‘s land politiek, kwam de volle fiasco naar boven. De terugtrekking was totaal ondoordacht. De terugtrekking gaf de Hamas de kans om Israël met raketten te bestoken die tot het midden van het land reiken (iets wat vroeger niet kon). Nog erger was de wijze waarin hij de terugtrekking had voorbereid. Mensen zijn uit hun huizen, bedrijven en omgeving verjaagd; zonder te zorgen voor nieuwe infrastructuur. De evacués werden tot vluchtelingen die alles verloren hebben in eigen land.

  HET GEVAL ISRAËL is een waarschuwen tegen onverantwoordelijke leiders. Onze voortbestaan als vrije mensen is uitsluitend afhankelijk van onze gevoelige antennes en ons gezond verstand.

  Like

 18. Wolfgar zegt:

  Chapeau Thomasson, je ziet het niet alleen glashelder maar je verwoord het ook nog eens verdomd goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s