Links en de PVV

Screenshot_37

(Door: Erik60)

Donderdagavond vond er een debat in de Tweede Kamer plaats over antisemitisme. Over het debat wil ik kort zijn. Het is op niks uitgedraaid.  Behalve de PVV te beschuldigen dat het iets heeft met antisemieten. Lodewijk Asscher verweet het de PVV dat deze partij op Europees vlak gaat samenwerken met het Front National. En het Front National is volgens de PvdA een racistische partij die iets tegen Joden en moslims heeft. Het laatste is waar. Het Front Nationaal heeft iets tegen moslims. Deze partij wil Frankrijk aan de Fransen teruggeven, zodat de Fransen terug veilig over straat kunnen in de steden en het racisme, dat vanuit de moslims komt, stopt. En het zal Marina Le Pen lukken om de verkiezingen te winnen op nationaal niveau. Sommige bronnen spreken over de eerste vrouwelijke president in Frankrijk.

Dat zint het linkse blok in Europa niet. Zeker hier in Nederland waar links bij de volgende verkiezingen klappen zal krijgen en op Europees gebied waarschijnlijk helemaal uit de boot zal vallen. Links in Nederland zou beter eens naar zichzelf kunnen kijken. De meeste antisemieten zitten bij de linkse partijen. Kijk maar naar SP-Kamerlid Harry van Bommel: een grotere antisemiet bestaat er niet.  Wie meeloopt in een betoging tegen Israël waarin de menigte brult ‘Hamas, Hamas alle Joden aan het gas’ is een Jodenhater eerste klas.  Maar daar hoor je de linkse partijen niet over. Dat mag allemaal blijkbaar. Nu is hij de bedenker van het plan om met een delegatie Tweede Kamerleden naar Iran te reizen. Er is voorlopig nog geen reactie van Iran gekomen, maar reken er maar op dat dit zal gebeuren. In Iran zijn de regeringsleiders echte Jodenhaters die graag Israël van de kaart willen vegen. Die zullen een echte antisemiet als van Bommel graag ontvangen. Andere linkse Tweede Kamerleden zullen graag meegaan. Kunnen ze zich nog eens lekker profileren als wereldverbeteraars en tegelijkertijd een grote zak met geld overhandigen.  Terwijl in Iran christenen worden vervolgd en homo’s worden opgehangen. 

Dan spreek ik nog niet over de achterban van de PvdA die constant Joden lastigvalt in Amsterdam.  En niet alleen Joden worden door haar achterban lastiggevallen.  Daar hoor je ze niet over. De PvdA heeft altijd de mond vol over anderen die volgens hen antisemiet zijn, maar onze minister van Buitenlandse Zaken is anders ook een antisemiet pur sang.  Hij profileert zich als gematigd, maar achter de schermen wil hij graag Israël breken. Op zijn kousenvoeten opereert hij in stilte om het Nederlandse bedrijfsleven te dwingen zich uit Israël terug te trekken. Ondertussen gaat hij wel naar Cuba. Een land waar aan mensen alle democratische vrijheden worden onthouden door een agressief communistisch bewind.  Ben benieuwd hoeveel geld hij aan het regime heeft beloofd. Want links gooit graag met geld om de wereld zogenaamd te verbeteren. Zolang het hun geld niet is, geven ze gul aan corrupte regimes. Het zou links sieren om eerst naar zichzelf te kijken voordat ze anderen de les gaan spellen.  Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hypocrisie, Linkse Kerk, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

32 reacties op Links en de PVV

  1. Mooi artikel heb je geschreven, Erik, mijn gedachten zijn ook zo.

    Like

  2. fleckie zegt:

    “EADS-PENSIOEN met GOED FATSOEN”,uit PROCES-NIEUWS, juni 2012,Tribunaal voor de VREDE……www.stopwapenhandelorg.Daar vindt u ook (meer informatie over de actie )en over de beleggingen van PENSIOENFONDSEN.

    Like

  3. Marc Bouwman zegt:

    Sorry dat ik roet in je eten moet gooien, Erik. Maar het FN heeft niet alleen een antisemitisch verleden, maar heeft bovendien in het geheel geen problemen met de islam. Dit laatste herhaalde Marine le Pen onlangs zelf nog in een interview aangaande de band met de PVV.

    Ook ik zet vraagtekens bij de alliantie met FN.

    Like

    • max zegt:

      Hoe dan ook, het blijft weg kijken van de reguliere partijen.

      Zij hebben handig de Europeesche connecties van de PVV het onderwerp gemaakt van het Kamerdebat, terwijl het over Jodenhaat ging.

      En reguliere partijen hebben allemaal, wat Jodenhaat betreft, een kleinere of grotere plek op hun blazoen.

      Sorry Marc, jij reageert nu als de reguliere partijen, jij valt de PVV aan over de connecties van de PVV. (misschien heb je gelijk over die connecties)
      Maar het onderwerp is, en blijft, de Jodenhaat, die weer in opmars is. En die sneeuwt hier door onder. En dat is zo jammer.

      Ik denk dat Erik60 gelijk heeft, achter de schermen van de reguliere partijen is veel Jodenhaat. Daar wil Bontes en consorten niet over praten en over nadenken, dat is te moeilijk en te gecompliceerd. Dus wordt doelbewust de PVV aangevallen over hun connecties.

      Like

    • Theodoor zegt:

      Het is goed dat het verschil tussen de PVV en al die andere partijen OOK tot uiting komt bij uitvoering van het politieke gebeuren, daar is niets mis mee.
      Niet voor niets gaat het met Nederland slecht, de schuldenlast is nog nooit zo hoog geweest, de sociale uitkeringen komen staan echt onder druk te staan, Nederland loopt vol met gelukzoekers die zakgeld op komen halen, een staatssecretaris die machteloos is uit onkunde, politici van de regering en gedoogpartijen liegen er wat op los en journalisten die naar hun broodheren kijken, wat ze moeten schrijven en dan wordt er over het aantal moties gepraat die niet gesteund worden door de aan de macht gelieerde partijen. Als het niet zo triest was zou het de mop van van het jaar zijn.

      DAT IS GEEN ONDERZOEKSJOURNALISTIEK, DAT IS VOLKSVERLAKKERIJ.

      Like

    • Theodoor zegt:

      Vraagtekens heb ik altijd bij de politiek, er zijn maar weinig politici die niet liegen of ze vertellen maar halve waarheden, dat heeft de politiek inmiddels wel bewezen.
      Keihard liegen zoals onze Rutte heeft gedaan tijden de verkiezingen durven de meeste politici nog niet aan, er zijn er wel een paar waaronder oa de min van buitenlandse zaken, maar misschien is er een lans gebroken en wordt dit in het algemeen als aanvaardbaar geaccepteerd. Het is maar net hoe je in het leven staat.
      Een alliantie met de FN is in mijn optiek noodzakelijk gezien de spelregels van de EU, het ene blok tegen het andere geeft meer kans van slagen als een roepende in de woestijn, zie hier ook het aantal niet gehaalde moties van de PVV.
      Bovendien zal Le Pen wel gek zijn om nu over de moslims te gaan praten, de socialisten en de UMP zullen als de bekende bok op de haverkist reageren en de FN in het verdomhoekje gaan zetten, met man en macht inclusief de staatstelevisie.

      Like

  4. Sjaak8.1.2014 zegt:

    Lodewijk Asscher verweet het de PVV dat deze partij op Europees vlak gaat samenwerken methet Front National. En het Front National is volgens de PvdA een racistische partij die iets tegen Joden en moslims heeft. Het laatste is waar. Het Front Nationaal heeft iets tegen moslims !
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Piemeldwerg Lodewijk Napoleon Asscher denkt dat de PVV zijn smerig spelletje niet doorheeft !
    Denkt hij nu werkelijk dat de PVV Joden en Moslims in een adem noemt ? De Joden zijn alleen
    al wat we uit de geschiedenis geleert hebben unsere vrienden omdat het een Volk is wat vrede
    will ! En de Moslim is inmiddels over de hele beschaafde Wereld onze Vijand omdat ze de Sharia willen ! En het einige wat wij nog willen is dat deze TAPIJTVRETERS op sodemieteren !
    Terug naar de middeleeuwse bergdorpen waar ze ook uit hun krotten en tenten gekropen zijn om
    overal het op de wereld te verzieken !
    EN jullie ! ROOIE RAKKERS smoel houden en weg wezen !

    Like

  5. Charles Martel zegt:

    De ergste antisemieten verdedigen zich door constant anderen van antisemitisme te beschuldigen. Linkse taqiyya heet dat. Overigens links en islam zijn zoogbroeders van dezelfde moederggodin.

    Like

  6. Roadie zegt:

    de partij voor de allochtone is zelf rascistisch en discrimineerd het Nederlands Volk!

    Like

  7. nieuwenhuis zegt:

    Gisteravond in Nieuwsuur was er heel “programma “met aandacht voor de PVV. Hoeveel moties ze ingediend hadden en hoeveel er niet aangenomen werden in Den Haag en Almere………Over anadere partijen werd NIETS gezegd !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Het demoniseren is weer in VOLLE gang……………………..

    Like

    • Monalisa zegt:

      Het demoniseren is weer in VOLLE gang en zal zo blijven stel je voor dat Geert aan de macht komt en dat er verhalen naar boven komen hoe die PVDA de moslim steunt dan is nederland te klein, jullie leven nu al met 3,5 miljoen buitenlander op 16,7 miljoen burgers. Tja dan hebben het over vergrijzing in 1962 had Nederland maar 12,5 miljoen eigen mensen en zo had het moeten blijven helaas nederland zit vol, volgen de EU moet europa 500 miljoen vlugtelingen op nemen voor 2050, dit is om problemen vragen dat kan europa niet aan dus WO3 komt er aan. in welk land staat weer die gek op ik denk toch weer Duitsland?

      Like

      • peterselie1 zegt:

        Geheel mee eens Monalisa!

        Er valt niet te ontkomen aan burgeroorlogen binnen Europa of WOIII hoe dan ook de natie staten zijn zo goed als opgeheven door de overdracht van de soevereiniteit aan Brussel. Gigantische schuldenlasten zijn ons deel, in feite is Nederland failliet. En let maar op, hoop dat ik ongelijk krijg maar met een simpele druk op een paar knoppen bent u uw spaargeld of een groot gedeelte hiervan kwijt (Cyprus mode) de pensioenen staan ook al onder grote druk en de halal-regering wordt al geconfronteerd met diverse financiële tegenvallers. En overal struikel je over allochtonen, waar ik beroerd van wordt is dat men steeds en onophoudelijk op zoek is naar gematigde moslims en daar een lans voor wil breken, en dat getal van 3,5 miljoen zou best nog eens hoger uit kunnen vallen. Onlangs was het nog even in het nieuws dat in de Hoofdstad ruim 10.000 illegalen hun weg vinden, ach het zijn maar getallen en het zal wel niet zo hard van stapel lopen. Zeker de sociaal democraten hebben een handje er van weg om alles door een Rose bril te bekijken. De sociaal democraten, GL en de SP zijn de nieuwe NSB’ers en verraden hun eigen volk, en de liberalen zijn even rot en slecht.

        Like

      • Monalisa zegt:

        peterselie1 mijn spaarcenten staan niet meer bij een bank op een rekening ik moet dan toch wat uurtjes rijden om het te halen ik room ieder maant af,en betaal alles contant dus van mij weten ze niet zo veel. en dat zouden meer Nederlanders moeten doen alles Contant betalen, die plastic kaart daar word alles mee geregistreerd ze kunnen je helemaal volgen wat je koopt, helaas niet voor mij.

        Like

      • Lucie zegt:

        Dat is precies wat ik ook doe,mijn man en ik hebben alleen maar contant geld mee naar de winkel.Dan roepen er van die drollen,,ja,maar dan kan je beroofd worden,,!!
        Nou en,als je pasje gepikt wordt,kunnen ze nog veel meer van je rekening halen.
        Wij hebben ieder wat in de portemonnee,en die zit op een moeilijke plek.
        Mijn man zegt altijd,dat ze dat maar moeten proberen,hij breekt ze alle vingers.
        We moeten allemaal massaal contant betalen,dan kan Den Haag straks ook niet de regel instellen dat contant betalen afgeschaft wordt.Gaan we allemaal in protest en kopen niks.
        Wij hebben een aardig voorraadje aangelegd,zullen niet zo gauw verhongeren,als die smeerlappen ons dwingen om te pinnen.
        Daarom moet ook iedereen het verdommen om te pinnen,kom in opstand tegen dat tuig in Den Haag en pin niet meer!!

        Like

      • Als ik niet meer wil pinnen moet ik een half uur fietsen om bij een bank te komen waar ze contant geld hebben en dan moet ik weer een half uur terug fietsen. Nee, ik pin liever. Er zijn wel risico’s aan verbonden maar tot nu toe geen problemen gehad met pinnen. Als ik ga pinnen neem ik mijn grote herder, een wolfshond, mee.

        Like

      • Lucie zegt:

        @ Jack Terrible
        Neem je dan straks je hond ook mee naar Brussel,als er 10% of meer van je rekening gestolen is?
        Want dat is nu juist waar het omgaat,in Brussel hebben ze de meest wilde plannen voor het klootjesvolk en dat kan alleen als iedereen van top tot teen gecontroleerd kan worden.
        En daarom willen ze dat er straks geen contant geld meer in omloop is.
        Dit kan alleen bereikt worden door de mensen massaal over te laten stappen op pinnen.

        Like

      • Als dieven geen geld meer kunnen stelen dan stelen ze wel bankpasjes en dan krijg je een mes op je keel om je pincode te verklappen. Nee, ik ga met mijn hond niet naar Brussel. Van Rompuy en soortgenoten komen maar naar mij!!!

        Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Nieuwenhuis: 07.36. uur. Ik had niet anders verwacht, U wel? En in de aanloop naar de verkiezingen voor de gemeenteraden op 19 maart a.s. zal dat nog erger worden! Zum kotzen, dat wij via de belastingen gedwongen worden daaraan te betalen!

      Like

    • Theodoor zegt:

      Het is goed dat er nog mensen zijn die de vinger aan de pols houden bij Publieke Omroep.
      Ik heb het genoegen mij daar niet meer aan te ergeren, ik kijk al jaren niet meer, toen het mij duidelijk werd dat links daar de dienst uit maakt heb ik er een streep onder gezet, LINKS NIET MEER IN MIJN WOONKAMER,
      je moet een keuze maken nietwaar?

      Like

  8. luckybee zegt:

    Ik verwijt de PvdA inclusief Lodewijk Asscher, dat ze erg eng werken met de Moslims.

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    Goed artikel Erik. Enkele kanttekeningen, als het FN inderdaad- in persoon van de vader van Marine le Pen- antisemitisme laat zien, dan is het raadzaam voor de PVV, daar afstand van te nemen. Anderszins is het goed dat de PVV in Europa samenwerking zoekt. Verder zeg ook ik, dat de RODEN gemene zaak maken met de Islam.

    Like

  10. Theodoor zegt:

    Ik weet niet wie er allemaal voor gezorgd heeft dan de koran bij de voorzitter in de Tweede Kamer op de tafel staat maar dat boek staat bol van het antisemitisme.
    De PVV heeft een verzoek aan haar gericht deze te verwijderen, zonder succes omdat daar partijen op tegen waren, het is niet moeilijk te raden uit welke hoek dit kwam.
    Dus Asscher als crime vechter tegen het antisemitisme, hier ligt nog een schone taak voor u te wachten of is het gewoon de PVV bashen waar de enige kracht nog ligt van de machtelozen.

    Like

  11. U vergeet GroenLinks. Dat wil bonussen en topsalarissen blijven betalen aan jodenmoordenaars.
    http://likud.nl/2013/12/moetie-tegen-nederlandse-steunverlening-aan-palestijnse-misdrijven/

    Daarin zijn ze nog extremer dan de SP.

    Like

  12. Lucie zegt:

    Lees mijn reactie hier verder naar boven aub.
    Laten we massaal stoppen met pinnen!!!

    Like

Plaats een reactie