Frankrijk: Vrachtwagenchauffeur kiept dampende lading mest voor het parlement (+ video)

Screenshot_36

Uit frustratie over de politiek van de regering heeft een Franse vrachtwagenchauffeur een lading mest voor de ingang van het parlement gekiept. Korte tijd later werd de man door de Franse politie gearresteerd. Voor het parlement stonk het behoorlijk.

Een vrachtwagen met het opschrift “Weg met Hollande en alle andere politici. Lang leve de VI. republiek” parkeerde zaterdagmiddag voor het Franse parlement. De vrachtwagen had paardenmest geladen, die de chauffeur tot een metershoge stapel voor het Lagerhuis van het Franse parlement leegstortte. Korte tijd later werd de man door de Franse politie gearresteerd.

Volgens het persbureau AFP wilde de man zijn frustratie over de politiek van president Hollande de vrije loop laten. Deze had daarvoor een radicale ommekeer in de strijd uit de recessie ondernomen. Omvangrijke belastingverlagingen voor ondernemingen moeten Frankrijk´s economie nu aanzwengelen (hier).

Deze aankondiging betekent een opmerkelijk terugkrabbelen in Hollandes politiek. Anders dan geëist door de trojka, volgde de socialistische regering tot nu toe het concept om de sociale zegeningen in stand te houden en in plaats daarvan de belastingen op alle gebieden te verhogen (hier). Als laatste moest de middenstand belast worden (hier). Als Frankrijk´s antwoord op de NSA plant hij zelfs een belasting op e-mails naar het buitenland (hier).

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Frankrijk: Vrachtwagenchauffeur kiept dampende lading mest voor het parlement (+ video)

  1. Theresa Geissler zegt:

    Nou, gearresteerd of niet, zijn actie is ontegenzeggelijk geslaagd! Zóiets loopt nog eens in de gaten!
    Alleen zal de politie hem wel vervlóeken, want zij kunnen er uiteindelijk weer voor zorgen, dat die -letterlijke- zwijnerij geruimd wordt.
    Hoe dan ook, het hele Parlement moet er het nodige van gemerkt hebben!

    Like

  2. bigljohn zegt:

    Hij heeft ze werkelijk een poepje laten ruiken ! Maar als het dan moet stinken had hij geen paardenmest moeten gebruiken. Hij had de inhoud van kattenbakken moeten gebruiken. Daar kan geen stank tegenop, je gaat er letterlijk van over je nek ! Die lucht blijft nog weken hangen, zelfs als het opgeruimd is. Dan was het voor hem pas echt waard om afgevoerd te worden en met een proces verbaal huiswaarts te gaan. In iedere geval beter dan met paardenmest !

    Like

  3. fleckie zegt:

    “EADS-pensioen met goed fatsoen”,uit proces-nieuws juni 2012,van Tribunaal voor de Vrede,o.a…….”Een speciaal onderdeel van EADS bouwt en onderhoudt de kernwapens van Frankrijk.De EADS divisie Astrium(met ook een vestiging in Nl.)maakt M51 kernraketten voor Franse onderzeeërs en de ASMPA”tactische”raketten voor de Franse landmacht.Tactische raketten zijn bedoeld voor een ‘kleine’kernoorlog,het zijn kleine kernwapens die makkelijker inzetbaar zijn.En die dus ook de drempel voor inzet van nucleaire wapens verlagen.In de Franse nucleaire strategie is de ASMPA (een iets verbeterde versie van de ASMP bedoeld als laatste stapje voor een totale nucleaire oorlog.Een kleine kernbom,’slechts’tien keer zo sterk als die op Hiroshima….www.stopwapenhandelorg.#

    Like

  4. luckybee zegt:

    Dat is nog de enige mannier dat Franse boeren tegen de wilkeur van de franse regeringen te kunnen protesteren ; de fischboeren hebben dat ook al eens gedaan om hun fang op de straten te kiepen.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Ik kan deze actie begrijpen. De RODE kliek van president Hollande, sloopt Frankrijk met hun beleid. Het is overal hetzelfde met de socialisten in Europa, alles voor het VIERDE RIJK-de EUSSR- en de eigen bevolking kan stikken!

    Like

  6. Martha N zegt:

    Jammer dat het geen lading varkensgier was.
    Zo een gebaar hoop ik jaren op bij het Binnenhof.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Martha N: 08.41. uur. U zegt: ” Zo een gebaar hoop ik jaren op bij het Binnenhof”. Dat lijkt mij een strak plan Martha. Allez boeren breng “de mest”, naar de plucheklevers op het Binnenhof! Daar stinkt het toch al 40 jaar naar “vriendjespolitiek”, dan kan dit er wel bij, toch?

      Like

Plaats een reactie