Anti-homogeweld wel degelijk op conto allochtoon

Screenshot_41

Joram van Klaveren

(Door: Joram van Klaveren)

Homo-emancipatie en de multiculturele samenleving. Gezien de uitkomsten van vele rapporten en cijfers van de afgelopen jaren, niet de meest gelukkige combinatie. Dat lijkt  politiek-correct Nederland echter niet te weerhouden om ‘fact free’, keer op keer het tegendeel te beweren.

De oververtegenwoordiging van allochtonen, en met name Marokkanen, in statistieken over verdachten van anti-homogeweld zijn helder. Ook de achterliggende islamitische oorzaak bij deze groep lijkt evident. Toch werd afgelopen week de zoveelste poging ondernomen om het terechte beeld dat allochtonen, veel meer dan gemiddeld, verantwoordelijk lijken voor anti-homogeweld weg te zetten als een mythe.

Diverse media kwamen tot deze onjuiste conclusie op basis van het politierapport  ‘Anti-homogeweld in Nederland’. Ongeveer 60% van de verdachten zou geboren zijn in Nederland en alleen de Nederlandse nationaliteit hebben. Dat dit betekent dat minimaal bijna 40% van de verdachten allochtoon is terwijl deze groep ongeveer 20% van de bevolking uitmaakt, en er dus sprake is van een forse oververtegenwoordiging, werd niet genoemd. Ook vergat men te vermelden dat personen die in Nederland geboren zijn en de Nederlandse nationaliteit hebben ook allochtoon kunnen zijn. Veel allochtonen van de tweede generatie vallen namelijk in die categorie.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Anti-homogeweld wel degelijk op conto allochtoon

 1. Jan zegt:

  Zou het iets met islam te maken hebben?

  Like

 2. Zou het iets met de islam te maken kunnen hebben, vraagt Jean.
  En ik vraag: zou het liegen over de feiten iets te maken kunnen hebben met het media-monopolie van links?
  Ik kom er telkens weer op terug: HET MEDIA-MONOPOLIE VAN LINKS.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Martien Pennings: 18.05. uur. U heeft volkomen gelijk, dat de NOS en de Omroepen deel uitmaken van de ” rode kerk”. En de koran is zeer duidelijk wat homofilie aangaat, zij wensen deze mensen te doden. Staat helemaal in dat gruwelboek!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Toch opmerkelijk, hè: In de jaren ’60 en ’70 wierp links zich juist op als dé voorvechter van de homo-emancipatie. Progressief, weet U wel, alles moest kunnen. Het veroordelen van homosexualiteit was iets voor de achterlijke confessionelen en diende met kràcht bestreden te worden……
   Maar toen kwamen de moslims en……moet je ze nu eens zien!
   Niet dat ze dat openlijk toegeven, maar zo af en toe eens een politie-rapport verdraaien zodat althans de allochtonen uit de wind worden gehouden….who cares?
   Het is ook wel een lastige positie, hoor, als je jezelf tegelijkertijd moet presenteren als hoeder van de moderne waarden èn paraplu voor de Islam: zo tegenstrijdig vooral…..
   Hoe houden ze alle ballen tegelijk in de lucht
   Antwoord: Door gesjoemel, anders is het ècht niet te doen….,

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt dat belogen en bedrogen worden door links, liberaal, de nep christenen en andere mee huichelende landverraders !

  Like

 4. Jean zegt:

  Een allochtoon blijft een allochtoon zelfs al is het de 5de generatie en ik wil nooit een allochtoon aan mijn lijf of bediend worden aan een loket, punt.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Juist. Door iedere allochtoon officieel te benomen tot Nederlander, verdwijnt het allochtonenprobleem. Op papier.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Het is door de opeen volgende regeringen na de WOII beoogde en op Nazi-roots gebasseerde ideologie die stapje voor stapje wordt uigevoerd, en uiteindelijk uitgekristalliseerd in één federaal Europa. Zoals Trucker al verschillende malen heeft aangehaald en ik ben het volkmen met hem eens dat het een strategie is. Houd eens op om de Main Steam Media de schuld te geven, hun hoofdredacties laten zich gewillig en met veel enthousiasme leiden door de AIVD opgelegde restricties mijns inziens. Men zou eens de hand in eigen boezem doen steken en eerder geneigd moeten zijn om uw stemgedrag onder de loep te nemen en uw volksvertegenwoordigers aan te schrijven met welke politieke misstand dan ook die Nederland van hype naar hype in strategische rookgordijnen doet hullen en zodoende het falen van het regering-beleid onherkenbaar maakt. Wilders heeft verleden jaar het deksel op de neus gehad van heel het politiek spectrum door zijn eerlijke visie te illustreren met de uitspraak: Nederland heeft een Marokkanen probleem.

  En een burger die het wel op een rijtje heeft staan weet dat er een Marokkanen probleem is, en men weet ook dat voornamelijk in de hoofdstad Homo’s en herkenbare Joodse burgers frequent in elkaar gerost worden, maar wel in de MSM selectief verontwaardigd zijn over het gebrek aan Homo activisten die niet naar Sotsji mogen gaan (of dat wordt hun ten stelligste afgeraden waarin ik mee in kan gaan men weet wat de Greenpeace activisten is overkomen wat ik toch wel kon waarderen van de russen maar gun dat Homo’s niet) demonstreren en over de ‘zwaarte’ van de elite die wel afreizen naar de olympische winterspelen in het Russische Sotsji. Verder is de Nederlandse regering te schijterig om Putin verder stokken in zijn wielen te steken, Nederland kan economisch het verlies van handel (export) naar de Russische Federatie niet veroorloven. Men heeft toch wel nog enig besef wat er tijdens 40- 45 zich heeft afgespeeld,

  Hitler jaagde op Joden, zigeuners en op politieke tegenstanders, ziet men dan verdorie niet de parallelen met nu en 40-45? De EU is al een verlichte dictatuur die geheid uitmondt in een totale dictatuur en daar hoort zwaar tegen mijn zin in de beoogde islamisatie van Europa ook toe om dat deze islamisatie niet te bewegen is tot integratie, dit is precies de hefboom die de slinkse Eurofielen nodig hebben om alles naar hun hand te doen stellen en een ieder op dit forum weet hoe de veel eisende moslims naar hun haatboek leven, net zoals de sociaal democraten een ingebouwde Joden-haat hebben, in mijn optiek zijn zij vermomde NSB’ers v2.0 met Timmermans als vaandeldrager de muziek voorop loopt….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s