Identitair Verzet: ‘Wij zijn als Wilders, maar komen in actie’

Screenshot_8

Het Identitair Verzet heeft afgelopen weekeinde in Rotterdam Noord 2500 flyers verspreid tegen de komst van Haitham al-Haddad uit Engeland. ‘We delen de ideeën van Wilders over onze samenleving. Maar bij hem is het vooral retoriek, wij komen in actie.’

Al-Haddad, vanwege onder meer zijn antisemitische uitspraken en pleidooi voor steniging ook ‘haatimam’ genoemd, geeft komende zaterdag in Centrum de Middenweg in Rotterdam-Bergpolder een lezing. Veel politieke partijen willen hem weren uit de Maasstad, maar zeggen op voorhand niets te kunnen doen.

Jongeren, meld je aan bij Identitair Verzet!!:
www.idverzet.org/over_idverzet/

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Identitair Verzet: ‘Wij zijn als Wilders, maar komen in actie’

 1. Cathja zegt:

  Dom gezwets van die politieke partijen, dat ze op voorhand niks kunnen beginnen tegen die haatprediker. Kanker moet je in een beginstadium ook proberen te verwijderen. Haatpredikers die er alleen maar op uit zijn om hun verschrikkelijke ideologie overal in te planten, moet de toegang geweigerd worden in ons land! Haatzaaien en aanzetten tot geweld (direct of indirect) is strafbaar.
  Ik hoop dat er veel meer mensen bereid zijn om flyers uit te delen. Het is de hoogste tijd dat Nederland eens laat zien dat de grenzen van onze tolerantie al heel ver overschreden zijn!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Goede actie !!

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Indien ik 45 jaar jonger zou zijn sloot ik me onmiddellijk aan als actief lid. Informeren is een van de juiste manieren om vreedzaam en efficiënt verzet te plegen. Hun beginselverklaring is grondig doordacht en zonder meer anti-fascistisch. Ze legt ook de vinger op de inmiddels al etterende wonde. Het volk werd bedrogen. Onthou dat voor eind mei!

  Like

 4. realist zegt:

  ze kunnen hem niet weren???raar,nochtans kon gb pamela geller en robert spencer weren,het is gewoon onwil of schrik om hem te weren!
  een opname maken van deze imam terwijl hij antiwesterse en antijoodse propaganda verkondigten en opsturen naar kif kif

  Like

 5. baksteen zegt:

  Ja, realist, leuk idee, raar ik heb het gevoel dat er dan niets mee wordt gedaan, gek he.
  Ik zou zeggen film maken van de Imam en bij de politie aangifte doen wegens haatzaaien en oproepen tot van alles, er zitten vast wel een paar mooie uitspraken bij. Daarna strak opvolgen via de blogs.
  Dat Identitair wordt een aardige europese beweging zo, klasse.

  Like

 6. breget zegt:

  Door hun gemakzucht en slaafse afhankelijkheid aan de islam brengen ze het NL volk in grote gevaar met hun stomme gezwets ,alleen de EURO tekens verhelderd hun verstand wat op .Maar dat geldt voor alle regering s partijen en natuurlijk de EU criminelen.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Ontzettend fijn dat er nu toch jongeren bewust zijn geworden dat hun toekomst op het spel staat.
  Als alle dagbladen hier nu ook eens een stukje over schrijven worden er nog meer jongeren enthousiast. Op de NOS en de meeste omroepverenigingen kun je niet op rekenen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan van deze jongeren. En de HAATBAARD-IMAM, kan wat mij betreft oprotten naar het Rifgebergte, doet ie zijn haatpreek daar maar houden. Weg met deze HAATBAARD, wij wensen deze smeerlapperij niet in Nederland, noch in de rest van Europa!

  Like

 9. tjonge zegt:

  op zich een goed initiatief !

  snap alleen niet waarom er “negatief” naar de pvv/wilders gereageerd wordt door deze jongens ?
  ze kunnen toch prima los van de pvv hun eigen beweging op zetten ?
  en waarom niet proberen om een vorm van samenwerking te zoeken met de pvv ?
  het is juist belangrijk in deze tijd om de handen in 1 te slaan !

  zeker als we het zelfde doel na streven, aan splinter partijen/bewegingen hebben we niets !

  Like

 10. A.s. vrijdagavond 7 febr. is Haitham haatprediker in Almere, we zijn aanwezig, in de zaal.
  http://tora-yeshua.nl/2014/01/sjeik-haitham-al-haddad-in-almere-7-febr/
  In elk geval in gesprek, delen folders uit om moslims op het beste alternatief te wijzen, nl. het geloof in de enige ware God, JHWH, de God van Abraham, Isaak en Israel, door Yeshua als enige weg tot de Vader.
  Welkom om mee te doen, als je je nog kunt aanmelden en anders buiten op straat.
  Shalom
  Ben

  Like

  • Republikein zegt:

   Komt het paard ook? Wens haar namens velen de vlektyfus, alvast bedankt.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Spijt me erg, Ben, maar ik zie geen kans om ’s avonds per trein helemaal naar Almere te gaan. Ik heb wel dat persbericht op Tora-Yeshua even bekeken.
   Mijn Hemel, wat kunnen die lui toch liegen en overal omheen draaien!
   Ze kunnen langzamerhand wéten hoe wij hier bv. tegen die ‘andere rol van de vrouw’ aankijken, maar ze gaan er NIET op in en blijven glashard ontkennen, dat ze vrouwonvriendelijk zijn. Er tenminste even op ingaan, hoe WIJ dat hier doen (wat ze kunnen wéten) ho maar!
   Dat is toch al je reinste minachting!

   Like

 11. peterselie1 zegt:

  “Veel politieke partijen willen hem weren uit de Maasstad, maar zeggen op voorhand niets te kunnen doen.” De reguliere politiek volhard zich met deze uitspraak de consensus van de krampachtige leugenachtigheid. Een politiek proces tegen Wilders aanspannen gaat hen gemakkelijker af, zij faciliteren het haat zaaien van haat-imam Haitham al-Haddad op deze manier. Het geluk is ook altijd aan de zijde van deze reguliere landverraders, er wordt hun geen stro breed in de weg gelegd. Weer een voorbeeld van het totaal falen der reguliere politiek en D66 magistratuur. Met uitzondering van Wilders zijn PVV blijkt de politiek algeheel de weg kwijt te zijn en mijn vaderland is in vijf decennia verandert in een land van naïeve dwazen die de islamieten prefereren boven de oorspronkelijke autochtone bevolking die door de bestuurlijke elite op een zijspoor gezet is. Gelukkig met de komst van de haat-iman behoef ik mijn vooroordelen over de islam niet bij te stellen en dat zal wellicht nooit gebeuren.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ik om ook in actie tegen het schenden van de 10 Geboden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s