Dit mag men zeggen: “Eerlijke mensensmokkelaars verdienen een passend honorarium”

Screenshot_6

De volgende zinnen moet je op de tong laten smelten: “Ik heb respect voor iedere eerlijke mensensmokkelaar die goed werk aflevert, die zijn klanten veilig uit het land van ellende en de honger, van de terreur en de vervolging haalt, die hen veilig binnenbrengt, ondanks de grenscontroles, in ons ´vrije´ Europa. Hij is een dienstverlener, die sociaal nuttig werk verricht en daarom ook recht heeft op een passend honorarium.”

Deze woorden zijn afkomstig van Michael Genner, het hoofd van “Asiel in Nood”, die nu niet meer bang hoeft te zijn hiervoor strafrechtelijk vervolgd te worden. Genner dreigde eerst een proces, omdat hij volgens het Wetboek van Strafrecht voldaan zou kunnen hebben aan het delict “goedkeuren van een strafbare handeling”. Het kwam echter niet tot een proces. Twee dagen daarvoor werd op aanwijzing van de hoofdofficier van justitie in Wenen het proces stopgezet. Als motivering wordt het fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting genoemd: Genner´s standpunt zou een “nog toelaatbare kritiek op een strafbepaling zijn, namelijk op het delict mensensmokkel.” Daarom zou men van de zeggenschap gebruik gemaakt hebben.
Genner zou ook ondersteuning hebben gekregen van talrijke NGO´s, die zeiden dat het proces heel diep zou ingrijpen in de door de wetten en mensenrechten gegarandeerde rechten.

Ontbreken nog slechts de personeelsadvertenties in kranten, waarin wordt gevraagd naar eerlijke mensensmokkelaars – uiteraard op basis van een collectieve arbeidsovereenkomst!

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Mensenrechten, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dit mag men zeggen: “Eerlijke mensensmokkelaars verdienen een passend honorarium”

 1. De Gouden Handdruk in Brussel voor alle mensensmokkelaars die talloze Afrikaantjes voor veel geld in gammele bootjes op de Middellandse Zee zetten! Uitgereikt door Herman Van Rompuy! Begeleid door de muzikale klanken van het Europese Nationale Volkslied! Gezongen door niemand minder dan Paul de Leeuw! Uitgezonden door de VARA! Met speciale gast Diederik Samson (PvdA)! En natuurlijk rode rozen voor de Nieuwe Nederlanders! Wat een poppenkast!!!

  Like

 2. Rick zegt:

  Ik zou eindelijk die “Geheime Agenda” in Brussel wel eens willen zien! Moet toch een soort Mein Kampf zijn; “Elimineren van alle Roomblanke Christenen op het Europeesche continent”.

  Like

  • LOUIS-PORTUGAL zegt:

   Rick ze kunnen ze niet elimineren want iemand moet toch werken om brood op de plank te krijgen.
   Ze moeten ze klein maken zodat ze niet te opstandig worden want dan wordt het lastig,

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rick: 19.51. uur, op 6/2. De ” geheime agenda”, van Brussel. O, dat kan ik U wel zeggen; dat zijn: UITVOERING GEVEN AAN:
   1. DE VERRADERS RESOLUTIE VAN STRAATSBURG- waardoor horden moslims Europa worden ingesluisd!
   2. De BELANGEN VAN DE BILDERBERGKLIEK- waar ons zgn. ORANJEHUIS deel van uitmaakt!
   3. De BELANGEN van de oprichters van de NWO. Men streeft naar het ultieme kwaadaardige SOCIALISME= EEN WERELDREGERING, EEN MUNT, EEN LEIDER, satan zelf!
   Zo zit dat!

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Nu alleen vandaag al meer dan 1000 gelukszoekers die Lampedusa binnenkwamen. Per jaar zal dat (gemiddeld) 300.000 zijn. Alleen daar in Lampedusa. Hoeveel Lampedusas zou Europa wel niet bezitten. waar we totaal geen weet van hebben. Van al die honderduizenden die jaarlijks uit het zicht blijven, maar die toch Europa binnensluipen en waar de MSM media over zwijgen als het graf.
  Binnenkort in premiere; Afrika aan de Noordzee, de Islamitische Republiek der Nederlanden, waar Nederlanders de rol van dhimmi en slaaf vervullen !

  Like

 4. luckybee zegt:

  Maar geen mensen met andere Goden die ze aanbidden dat is tegen de 10 geboden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s