Meisje dood gestenigd voor aanmaak Facebook-profiel

Screenshot_14

Een meisje is in Syrië dood gestenigd voor het aanmaken van een profiel op Facebook. Fatoum Al-Jassem werd door militanten van de Islamitische Staat en de Levant (ISIL), een jihadistisch-salafistische koepelorganisatie, voor de moslimrechtbank van Al-Reqqa gesleurd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia, Syrië. Bookmark de permalink .

15 reacties op Meisje dood gestenigd voor aanmaak Facebook-profiel

 1. Monalisa zegt:

  kun je nagaan wat een achterlijk volk dat is.

  Like

 2. janfreak zegt:

  Barbaren zijn het, die nog in de middeleeuwen leven blijkbaar. Ze hebben daar ook een vreemd idee over overspel. Mannen mogen denk ik wel een profiel op Facebook aanmaken of wordt dat ook als overspel beschouwd?

  Like

 3. Jean zegt:

  Wanneer sleuren wij die barbaarse vuiligheid hier voor een rechtbank met resultaat: het land uit ipv stenigen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door met deze wrede perfide IDEOLOGIE, die zich vermomt als “geloof”. Deze ideologie der haat, heeft helaas ook vele volgelingen in Nederland, en als we deze smeerlapperij/islam niet gaan verbieden, zullen onze kinderen en kleinkinderen ons nog vervloeken. Deze satanische ideologie, die tegen elke democratische rechtsorde ingaat, dient in mijn ogen zo spoedig mogelijk verboden te worden! Weg met deze haatbende!

  Like

 5. Henk.V zegt:

  De rechtschapen moslims die het meisje vanwege haar ”gruweldaden” wel MOESTEN stenigen tonen een kant van de islam die politiek correct wenst te negeren.
  Deze kant kan men niet ontkennen, natuurlijk, en het meisje werd wel degelijk door een sharia rechtbank terdood veroordeeld, maar NIETTEMIN: Islam=VREDE en in eendrachtige samenwerking met die ideologie wil politiek correct onze maatschappij veelkleurig en leefbaar maken, vol van verrijkende trekjes…

  Oh, ik ben er zeker van dat er linkse dorpsidioten zullen blijven denken, dat het hier om een CULTUUR KWESTIE gaat. Nee, deze vreselijke gebeurtenis is NIET verbonden met de islam!.

  Maar, in dat geval zou ik de politiek correcte beroeps krompraters een vraag willen stellen : Hoe staat het dan met het gegeven dat ELKE cultuur uiting in een islamitisch land DOORTROKKEN is van islamitische opvattingen, omdat de islam de scheiding tussen geloof en staat immers niet WENST?

  Eigenlijk had men alle links-liberale gutmenschen die altijd het beste in IEDERE ”cultuur ” wensen te benadrukken,te respecteren en te koesteren, met de haren bij deze executie moeten slepen om hun te laten zien en te horen WAT de opvattingen van de ”religie van de vrede” in de praktijk inhouden….
  Allahoe akhbar geschreeuw en een stenenregen die een einde maakte aan het leven van een doodsbang meisje.

  En, zou ik de ultieme doodgravers van onze westerse beschaving willen voorhouden : hier werd ”rechtgesproken” door bondgenoten van de EU die immers onze bondgenoten zijn omdat ze de DEMOCRATIE in Syrië gaan brengen en een dictator willen bestrijden…
  Natuurlijk had deze tiener in leven moeten blijven en ,in plaats van op haar hoofd en lichaam, hadden er stenen op jullie moeten neerdalen , want ik zou niet meer weten op welke andere wijze men jullie ,de ergste van alle dwazen, nog iets kan bijbrengen..

  Like

  • Driek zegt:

   @Meneer Henk, ik ben het volkomen met u eens, maar ik spreek nog steeds intelligente goed geschoolde Nederlanders, die vol blijven houden dat de islam tijd nodig heeft om zich aan te passen, en dat ze heus niet allemaal zo zijn, het heeft alleen tijd nodig, want wij hebben ook de middeleeuwen gehad, enzovoort. Kortom: volgens die lieden maak ik me druk voor niks. Daar is werkelijk niet tegenop te praten. Ik houd er nu ook mee op, want het is dodelijk vermoeiend. Wij gaan allen een vreselijke tijd tegemoet. Van de komende verkiezingen verwacht ik niks, het wordt wederom PVDA, VVD e.a.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Dat klinkt bekend Driek. Geef echter niet op.
    Ondanks dat je tegen een muur oploopt zet je mensen toch aan het denken.
    Op een hondenforum is ook iemand aanwezig die altijd wel een antwoord klaar heeft als men over de islam begint.
    Zelfs de waarheid wordt ontkent als ze schokkende foto’s zien.
    Die goede man heeft ban na ban doch blijft gewoon doorgaan.
    Zijn laatste ban was omdat hij iemand op verzoek een link van E.J. Bron plaatste.
    Ja, af en toe begrijp ik dat soort mensen ook niet, maar ondanks dat je het gevoel hebt dat je vecht tegen de bierkaai, Blijf doorgaan, want velen zijn gewoon onwetend.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Overspel? Was ze al getrouwd, dan?
  Daar wordt niets van gezegd en het lijkt me ook sterk, dat een getrouwde vrouw de moed zou hebben om een profiel te laten aanmaken op Facebook.. Níet in díe streken.
  Dus daar heb je het weer: Behalve in machtswellust , wreedheid en moordzucht sorteren die Sharia-rechtbanken ook nog eens in het foutief aanhalen van begrippen.
  Maar ik snap het wel: Die Sharia-rechtbank voelde zich geïnspireerd tot het opleggen van de doodstraf en als het vergrijp was gekwalificeerd als ‘losbandigheid’ of zoiets zou het dààrvoor misschien niet toereikend geweest zijn. Dús noemen ze het overspel. Want oh, wat zullen ze een zin gehad hebben in een indrukwekkende steniging! -Al praat je mij niet uit het hoofd, dat zoiets als 50 of meer zweepslagen in de praktijk eveneens de dood tengevolge heeft, maar ja, officieel dus niet, hè.
  Walgelijk volk, sadistische, stompzinnige, bloeddorstige rechtspraak!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ruim genomen toch, deze reactie?

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Het gaat niet over overspel. Het gaat hier gewoon om het feit dat moslims die onder de knoet gehouden worden door Salafisten, geen culturele invloeden mogen integreren in hun dagelijkse leven die on-islamitisch zijn. In die zin is het ook niet toevallig dat moslims bijvoorbeeld in het openbaar ageren tegen Valentijnsdag of het afsteken van vuurwerk tijdens de eindejaarsperiode,…enz.

   Een moslim die zich daar mee bezig zou houden, wordt door Salafisten beschouwd als een niet-gelovige. Toen de Taliban het voor het zeggen hadden in Afghanistan in 1996, werden er zaken verboden als naar de radio luisteren, naar tv kijken, vogels in kooitjes houden, alcohol drinken, schaak spelen, en alles dat Salafistisch georiënteerde regimes (zoals al Shabab in Somalië) beschouwen als invloeden die stammen ofwel uit het pre-Islamitisch tijdperk of al die andere invloeden die naar moderniteit verwijzen. Niet alleen Salafistische regimes houden zich hier mee bezig, het is ook datgene dat fundamentalistische islamitische regimes met mekaar sowieso gemeen hebben. Dit wordt duidelijker bij Salafisten maar vinden we ook elders, getuige de quote van Khomeini:

   “Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious.”

   Dat is de kern van de zaak. Het feit dat kinderen of volwassenen op Facebook zouden gaan en daarvoor zouden gestraft worden, heeft op zich niets te maken met specifiek sexuele moraal, maar met verderfelijke anti-islamitische moraal in het algemeen volgens fundamentalisten. Wie lol heeft op welke manier dan ook, onderwerpt zich aan machten die puriteinse zuiverheid in de weg staan. Dus zo’n mensen moet je straffen. Er zijn genoeg mensen in Iran bijvoorbeeld, veelal vrouwen, die in privé een huisdier houden (meestal dan nog een hond op de koop toe). En waarom ? Omdat Islam totale onderwerping betekent aan een ideologie die morele zuiverheid wil afdwingen door de Sharia op te leggen, en wie zich plooit naar culturele gewoontes en eigenheden (pre-islamitische cultuur hetzij uitingen van moderniteit) die “infecteert” maw de “morele rechtschapenheid” van de andere gelovigen. Zo ver gaat dat: je kan geen affectie willen tonen naar bv een huisdier, alle affectie van de moslim moet primair gericht zijn op Allah !

   Daarom dat de Islam een totalitaire ideologie is van de ergste soort, de azijnpisserij ten top gedreven !

   Like

 7. Lucas R zegt:

  Ik geef Driek volkomen gelijk, van de komende verkiezingen verwacht ik ook niks. De massa blijft immers onverschillig. Einstein zei’ twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke domheid en van het eerste ben ik nog niet eens zeker’

  Like

  • lucky9 zegt:

   Wat ben je Lucas R, een TROL of zo?
   Einstein zei totaal andere dingen want hij had ze allemaal op een rij. Iemand die hier zo iets hier post heeft geen eerbare, maar electorale bedoelingen.
   Shit man, ik hoop dat je stikt in je eigen poco-slijm!
   Als men boven de rivieren hier geloof zou aan hechten is het lot van .NL bezegeld. Bereid jullie alvast maar voor op de sharia wetgeving. Homo’s en lesbiennes aan de galg en rechtse realisten aan het gas!
   Eén ding is zeker, de confrontatie zal bloedig zijn. Meer moet er niet gezegd of geschreven worden.

   Like

 8. Avidia zegt:

  Er wordt vaak vergeleken met dieren, maar dieren zijn niet zo hardvochtig als deze mensen. Onze beschaving is milder dan de Arabische beschaving. Deze mensen hebben geen beschaving, zij leven in een oertijd, zij zijn nul en van generlei waarden. Arme vrouwen en meisjes.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Zijn daar ook Hollanders er bij?

  Like

 10. de jonghe zegt:

  Tyfus volk! Lekker op kankeren! Tyfus geloof van ze!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s