‘Strafbaarstelling illegaliteit blijft problematisch voor PvdA’

Screenshot_33

Het strafbaar stellen van illegaliteit blijft een heikel punt binnen de coalitie. Ten minste één PvdA-Kamerlid gaat tegen het omstreden wetsvoorstel stemmen.

Dat schrijft De Telegraaf vrijdag. Staatssecretaris Fred Teeven (VVD, Veiligheid en Justitie) verwacht dat uiteindelijk alsnog de hele PvdA-fractie zal instemmen met de strafbaarstelling van illegaliteit, zoals in het Regeerakkoord is afgesproken.

De PvdA ‘kreeg’ in ruil voor de strafbaarstelling namelijk het kinderpardon, waar coalitiepartner VVD op tegen was. ‘Als de hele VVD-fractie het kinderpardon steunt, is het logisch dat de PvdA dat met de strafbaarstelling doet,’ zegt Teeven in een interview met De Telegraaf.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘Strafbaarstelling illegaliteit blijft problematisch voor PvdA’

 1. Sjaak zegt:

  Wie intereseert het wat de PvdA meent ?

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Over illegaal gesproken ! Onze politiekers verkwanselen het landsbelang en maken van de politiek een koehandel compleet met handjeklap. Zoals kinderen voetbalplaatjes van Albert Heijn uitruilen, zo doet de politiek dat met uiterst serieuze zaken. Zoals de PvdA met het item illegaliteit omgaat is ronduit smeerlapperij van het ergste soort. Nederland als een kippenhok waar Jan en alleman (al dan niet crimineel) in en uit kan lopen. Meteen kiesrecht heeft, en meerdere paspoorten (al dan niet vals) er op na kan houden. Ook zijn de gelukszoekers (volgens PvdA model) verzekerd van een vaste uitkering, een aangekleed appartement met meubels plus gratis medische verzorging. Het wordt eens hoog tijd dat zowel de Islam alsmede het socialisme illegaal wordt verklaard. Maar dit zal helaas wel een illusie blijken te zijn !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 13.24. uur. Dit gesodemieter is al aan de gang John, sinds het eerste kabinet van Joop den Uyl. Het begon ermee, dat den Uyl, het klaarkreeg dat GASTARBEIDERS, voornamelijk van Marokkaanse-en Turkse afkomst MOCHTEN blijven in Nederland, en dat deze “gastarbeiders”, ook hun vrouw en kinderen mochten laten komen. De tweede grote ELLENDE, was en is het VERDRAG van Straatsburg, een smeriger VERRAAD als dit is nergens te vinden. Massaal werd, met name door de socialisten, maar ook door liberalen, links-liberalen en christen-democraten gestemd VOOR dit Verdrag/ VERRAAD.
   Dan de kabinetten van CDA/VVD, ook deze dragen schuld aan de huidige stand van zaken m.b.t. vnl. de moslims. Op verzoek van de WERKGEVERS- met tonnen boter op hun hoofd, gingen de grenzen alweer open voor nog meer gelukzoekers/ ofwel goedkope arbeidskrachten voor de Nederlandse werkgevers. En als klap op de vuurpijl, de installatie van het communisme in heel Europa, onder de naam EU. En overal waren en zijn de RODEN de AANSTICHTERS. Vaag de PvdA s.v.p. helemaal weg in maart!

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Misschien moeten we lid zijn van de PvdA strafbaar stellen.

  Like

 4. Harry zegt:

  Met een beetje geluk wordt het weer net zo’n toestand als met Adri Duyvestein .
  Dat heeft de eenheidsworstenpartij ook geen goed gedaan .
  En met Rutte heb ik ook geen meelij , hoe meer tegenslag onze gereincarneerde Mussert ontmoet , hoe liever het me is .
  Afbreken dat zootje , tot EEN zetel , om zijn eigen woorden maar te gebruiken .

  Kom Geert , pleur eens een berg kolen op het vuur !

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Echte vluchtelingen !

  Like

 6. Jean zegt:

  Illegaal is illegaal en illegalen moeten meteen opgepakt worden en Europa buiten gesmeten worden want het wordt een drama met dat gespuis rondom ons huis.
  Alle illegalen in België afleveren bij de coburgers.
  Alle illegalen in Nederland afleveren bij de oranjes.
  Enz. enz. Als alles is afgeleverd de hele bubs opladen en op de rots van Gibraltar dumpen.
  Wij hebben het wel gehad met die vreemdelingen/allochtonen, het is steeds hetzelfde, barbaars geweld, verkrachtingen, moorden, verminkingen, roven, terreur en dreigementen, het zootje MOET eruit en zeker die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, die vuiligheid MOET verboden en verbannen worden op ONS grondgebied.
  Laten we beginnen met de veroorzakers van al die ellende te verbannen, ze liggen samen hun zakken te vullen in dat EU gedrocht in Brusselallahbath en Straatsburg en het kost ons daarbij ook nog miljarden euro’s en dat om ONZE gemeenschap, cultuur en beschaving te vernietigen met medewerking van gewelddadige barbaren.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  De camera gaf een overzichtsshot ivan de zaal tijdens het laatste PvdA congres, dit was genoeg voor mij om tot de conclusie te komen, dat de meeste aanwezigen door het socialisme tot op het bot geïndoctrineerd waren. Geen één echte kerel gezien alleen maar van de nep intellectuelen die schijnbaar van gemalen poppenstront waren gemaakt en op wiens voorhoofden het woord landverrader prijkte.

  Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.
  De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten. Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”. Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007). Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen.(Lees verder) – – ->

  http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

  Like

 8. Peter Buitelaar zegt:

  Natuurlijk is illegaal in een land zijn strafbaar. Dat is overal zo dus waarom zou Nederland de uitzondering zijn.
  Dit geldt voor iedere illegaal… man of vrouw, jong of oud, valide of invalide, net in Nederland aangekomen of al jaren gedoogd.
  Laat een van die PvdA dromers maar eens een land als Marokko of Afghanistan of Amerika illegaal binnengaan. En vervolgens verwachten dat hij/zij “rechten” heeft. Echt niet. Bij een politiecontrole wordt hij/zij direct gearresteerd en op eigen kosten het land uitgezet.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Ook het illegale sperma, evenals de “veroorzaker(s)” van het geboren kind dat het eerste levenslicht ziet in NL vanuit een illegale baarmoeder is een (inter)nationaal constitutioneel probleem van ingezetene versus nationaliteitsbeginsel .
  In gedachte wie waarvoor strafrechtelijk zou kunnen vervolgd, de gronden waarop binnen het “beperkte”nationaal belang binnen het overheersende EU belang.
  Was het niet de voormalige (…) kerkelijke machtsoverheersing (onderstaande video) dan nu de EUSSR voorstaat?

  Like

 10. luckybee zegt:

  De strafbaarheid van de illegaliteit komt in overeenstemming met de 10 Geboden.Zo komen er ins ons land geen mensen meer binnen die een andere God aanbidden als de onze.En die respect hebben voor de eigendommen van andere.

  Like

 11. Jean zegt:

  Een van de grootste barbaarse neigingen bij islamieten is pedofilie, omdat die oude perverse viespeuken niet van kinderen kunnen afblijven zoals hungroot voorbeeld duwen ze de smeerlapperij onder godsdienstvrijheid.
  Wel barbaren, daar stopt godsdienst waar barbarij het licht ziet.
  Uit Europa met die smeerlapperij zo niet komen hier ook Oekraïnse toestanden tegen die veroorzakers van alle ellende nl. de EU misdaadorganisatie.
  Wie vrhfstdt (bah weer die rotte smaak in mijn mond) bezig ziet of hoort weet intussen wel voldoende waar het naartoe gaat met ONS Europa…

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ja, wie interesserend zich inde PVDA/ Moslimpartij een NON partij een partij voor NON Profiteurs een partij voor de afbraak en verder niets, opdonderen die partij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s