Homohaters zaaien graag angst om aan de macht te blijven

Screenshot_3

Tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji vonden in Amsterdam pro-homobetogingen plaats

Homoseksualiteit heeft altijd en overal bestaan. Homovijandelijke regimes maken het onwetende volk bang, om zo hun eigen macht veilig te stellen. Gelukkig is er in het Westen steeds meer oog voor deze kolossale schending van mensenrechten.

Recht op leven en recht op menselijke waardigheid, het zijn basisrechten. Ze behoren niet tot de luxe politieke rechten. Wanneer een groep mensen dat recht wordt ontzegd, zijn er voor de betrokkenen geen zekerheden meer.

Het recht op leven en menselijke waardigheid van homoseksuelen is in sommige landen in gevaar. De Volkskrant turfde landen waar de homoseksuelen hun leven niet zeker zijn, of waar althans homoseksualiteit strafbaar is gesteld.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Homohaters zaaien graag angst om aan de macht te blijven

 1. Sjaak zegt:

  Hun beste voorbeelden zijn al van Paul de Leeuw en Gordon !
  Op kosten van een ander op allerprimitivste aard met zwakbegaafde
  en uitgezocht publiek de mensen voor schut te zetten !
  Ook de Amsterdamse Grachtenparade met hun ordinaire tentoonstelling
  van homos en lesbien zorgen bij mij alleen maar braakneigingen !

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Laten wij ons,als behorend tot het ‘liberale Westerse gebied’ ook weer niet al te hard op de borst kloppen: Weliswaar lopen homo’s hier geen risico op vervolging van overheidswege en kunnen ze zelfs in het huwelijk treden en kinderen krijgen/adopteren -althans in Nederland- maar er lopen nog genoeg westerlingen rond die er van kótsen en van wie deze mogelijkheden zeker niet hadden gehoeven. Komt waarschijnlijk ook wel een beetje doordat bepaalde homo-scenes té agressief ‘uit de kast’ gekomen zijn en zich te sterk hebben geprofileerd. Hier bij denk ik dan nog niet eens aan zoiets als the gay parade -dat is en blijft op vrijwillige basis en wie niet wil, hoeft er niet naar te gaan kijken- maar eerder (daar hèb je ze weer) aan de radicale Feministen die vanaf de jaren ’70 het Lesbianisme tot politieke keuze bombardeerden en het de vrouw zo ongeveer door de strot trachtten te duwen. ‘Met als hoogtepunt de ijskoude, als wetenschappelijk gepresenteerde bewering, dat “elke vrouw waarschijnlijk min of meer bi-seksueel is.” Dat hield geen stand, uiteraard, maar in feite stond dat gelijk aan het verbíeden van homoseksualiteit, ij het dan in omgekeerde richting; het is en blijft het opdringen van een norm en opdringen is nooit goed. Niet het verschijnsel-zelf wekt zozeer ergernis, maar het te duidelijk, provocerend, dwingend presenteren ervan.
  Eigenlijk is het hetzelfde als met hoofddoeken: Moslim(a)s dringen de norm te sterk op in een omgeving waar het geen norm is. Dat dat ergernis wekt, zou hen eigenlijk niet hoeven verwonderen; in hún landen van herkomst wekt het opdringen van niet-gangbare normen wel méér dan ergernis.

  Like

 3. Jan zegt:

  Homoseksuelen in Amerika terroriseren in toenemende mate Christenen in Amerika

  Fotografe die weigerde ‘huwelijksreportage’ van homostel te fotograferen door rechter veroordeeld wegens discriminatie. Christelijke principes omtrent het huwelijk geen reden on te weigeren.
  he U.S. Supreme Court Monday declined to hear Elane Photography v. Willock, the case of a photographer who was told by the New Mexico Supreme Court that she must, as “the price of citizenship,” use her creative talents to communicate a message with which she disagrees or suffer punishment.

  Al eerder werden bloemenwinkels door homostellen geterroriseerd en een banketbakkerszaak compleet geruïneerd
  http://www.pravoslavie.ru/english/69831.htm

  Like

 4. Jan zegt:

  Hè, hè, eindelijk durft een socialist toe te geven waar het de flikkers en lesbo’s en de verdedigers van imbeciliteit als homohuwelijk om gaat: vernietiging van het huwelijk met als doel de maatschappij te laten imploderen

  Huelskamp: Final Goal of Gay ‘Marriage’ is to Destroy the Institution of Marriage
  Congressional Representative Tim Huelskamp (R-Kansas) said he agreed that the ultimate goal of homosexual “marriage” is to destroy the institution of marriage altogether by diminishing it to whatever type of contract people sign on to and, at the same time, denying the natural right of children to be raised by a mother and a father.

  Huelskamp also said the gay “marriage” issue is no longer one of just “tolerance” for same-sex couples, but enforcement by the government to make all Americans, regardless of their religious or moral beliefs, accept gay “marriage” and gay adoption.
  http://cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/huelskamp-final-goal-gay-marriage-destroy-institution-marriage

  Huelskamp dagen binnen de Democraten zijn geteld, dat is zeker

  Like

 5. Jan zegt:

  Flikkercake bakken of wij verwoesten jullie zaak

  A Christian-run bakery is facing legal action from a Government agency for refusing to produce a cake carrying a picture of the Sesame Street characters Bert and Ernie and the slogan “support gay marriage”.
  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10952494/Bert-and-Ernie-gay-marriage-cake-leaves-Christian-bakery-facing-court-threat.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s