Kabinet vindt ouderen een last

Erik60

(Door: Erik60)

Dat het huidige kabinet er hier bij ons in Nederland een zootje van maakt, is geen verrassing. Iedereen voelt de bezuinigingen van dit kabinet. Ik bedoel dan ook echt ‘iedereen.’ Nee, wacht, ik ben een groep vergeten waar niet op bezuinigd wordt. En dat zijn de vluchtelingen. Deze mensen kunnen zich op de borst kloppen dat zij uit de boot vallen met de bezuinigingen. Zij zullen door dit linkse kabinet nog steeds in de watten gelegd worden. Hen zal het aan niks ontbreken. Voor hen is Nederland het land van melk en honing. En die melk en honing die hen gegeven wordt, gaat ten koste van onze ouderen. Zij, die heel hun leven hard gewerkt en dit land opgebouwd hebben, worden behandeld als minderwaardige burgers.

Ik zou zeggen: schaam u Rutte, Samson en consorten om zo onze ouderen te behandelen. Zij worden verplaatst alsof het dieren zijn en niemand van de politieke partijen, buiten de PVV, stoort er zich aan.  Een schande is het om zo met onze ouderen om te gaan. Mensen die al jaren in een ouderentehuis wonen, worden nu in de laatste fase van hun leven verplaatst naar ergens anders waar ze nog meer aan hun lot overgelaten worden. Nu moeten ze dikwijls al een hele dag wachten voor ze gewassen worden en hun pamper ververst wordt. Wat gaat het zijn als ze in een andere omgeving zitten? Twee dagen wachten? Of misschien meer? Zo worden varkens en koeien nog niet behandeld. Hun ligplaats wordt elke dag ververst. Moest dit niet gebeuren dan was Nederland te klein. Dan kwamen de linkse partijen naar buiten en spraken ze schande van de boeren. Maar als het om onze autochtone ouderen gaat, kraait geen enkele haan ernaar. Dan zwijgen ze in alle toonaarden. Maar wel bakken met geld geven aan de Europese Unie (die het ook geen reet kan schelen hoe onze bejaarden worden behandeld), aan ontwikkelingshulp en aan landen waar de politieke leiders hun Zwitserse bankrekening  met belastinggeld gespekt hebben. En nu moet wij Nederlanders nog wat dieper in de buidel tasten om Oekraïne te helpen. Want het totalitaire regime van Europa heeft dit beslist. En Rutte en zijn ondemocratische meelopers springen direct in houding en trekken ogenblikkelijk de portemonnee. Er staat onze bejaarden weer wat ellende te wachten bij het volgende bezuinigingspakket. 

Screenshot_14

Nederland is een land waar je beter een vluchteling kan zijn. Dan kom je niks te kort en word je van top tot teen in de watten gelegd om hier een waardig bestaan op te bouwen. Maar onze ouderen hebben volgens de Nederlandse politici geen recht meer op een waardig bestaan. Als Nederlanders zich druk maken over de miljarden die naar Oekraïne zullen verdwijnen, schrijft meneer Wim van de Camp op Twitter het volgende: ‘Blijkbaar weer veel ophef in NL over de 11 miljard euro voor Oekraïne. Is er verdomme geen greintje solidariteit meer?’ Dat zijn de woorden van een Europese volksvertegenwoordiger van het CDA. Het kan hem geen reet schelen dat onze ouderen sterven van verdriet en ellende omdat ze aan hun lot overgelaten worden. Ik heb geen woorden voor zulke mensen. En dat vertegenwoordigt Nederland in Europa. Ik zou zeggen: het CDA is nog steeds dezelfde oplichterpartij als vroeger.  Bezint voor je begint en stem niet op het CDA en zeker niet op die wereldvreemde Wim van de Camp.  

Ik had al eens gedacht of er hier in Nederland iets anders speelt. Welk modern land behandelt zijn ouderen nu als vuil? En dat terwijl die mensen heel hun leven zware belastingen betaald hebben aan politici zoals Wim van de Camp. Want het CDA heeft vroeger veel meegeregeerd. En het CDA kan zijn handen niet in onschuld wassen als het om het binnenhalen van buitenlanders gaat. Want zij staan met hun domineesmentaliteit aan de bakermat van de multiculturele  samenleving. Door het onwaardig behandelen van onze ouderen willen veel van deze mensen snel afscheid nemen van het leven. Een oude buur van mij moet ook verkast worden en zij hoopt dat ze snel zal sterven, omdat het leven geen enkele zin meer heeft voor haar. Is het dat wat Rutte en zijn kornuiten willen? Willen zij dat onze ouderen sneller sterven van verdriet? Denken zij: weer een kost minder? Ik kan het bijna niet geloven. Maar wat moet een mens nog geloven van onze politici als je ziet hoe zij hun bevolking behandelen. 

Zoals Johann Martin Usteri schrijft:  “Schep vreugde in het leven, zolang het lampje gloeit; pluk toch die roos, terwijl ze nog bloeit.”

Screenshot_15

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Kabinet vindt ouderen een last

 1. Jan zegt:

  Daarom zijn socialisten voor euthanasie en abortus. Socialisten ruik je dan ook op een afstand. Alles wat zijn aanraken en voorstellen heeft met verrotting, sterven en dood te maken

  Like

 2. Willie zegt:

  Hetzelfde gebeurt hier in Belgie ook Erik

  Like

 3. Jean zegt:

  Er wordt “helaas” ook niet bespaard op het totaal waardeloze profitariaat die jaarlijks 365 dagen per jaar op vakantie zijn ‘op onze kosten’.
  In Vlaanderen mogen de Vlamingen zelfs de stookkosten betalen van die miljonairs terwijl de Vlamingen zelf de grootste moeite hebben om hun eigen stookkosten te betalen.
  Het is niet 5 voor 12 met dat waardeloos gedoe wat geen enkele toegevoegde waarde heeft maar reeds 15 over 12.
  Laten we héél snel dat kostenplaatje schrappen.
  Die franskiljonse moslima oncelinx gaat 10.000.000 euro schappen op chronische zieke mensen maar vind het heel normaal dat een familie van 4 personen 12.000.000 euro ontvangt? Tellen we het hele plaatje bij mekaar dan komen we al snel bij 50.000.000 euro per jaar en dat voor een familie vreemdelingen, wat waals, italiaans, spaans, oostenrijks en brits profitariaat.
  Wie kan nog volgen?
  Omdat het zo waardeloos is schrijf ik het met kleine letters.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Helaas is de inhoud van dit artikel voor de volle 100% waarheid! Diepe schaamte zouden onze politici moeten voelen, behalve dan die van de PVV, die wel opkomen voor onze ouderen en zorg behoevenden.
  En dan zo’n misselijkmakende uitspraak van die lummel van een Van de Camp; je zou die kerel het liefst een trap onder zijn ‘christelijke’ achterste willen geven! Alsof Nederlanders nooit solidair geweest zijn met vluchtelingen en mensen in nood! Hij is zeker vergeten hoe gul Nederlanders zijn als er waar dan ook ter wereld een ramp is gebeurd. Dat kleine Nederland geeft verhoudingsgewijs het meeste geld voor de slachtoffers. En dan durven te zeggen dat we geen greintje solidariteit meer hebben? Hoe dúrft hij deze uitspraak te doen!
  Nederland is eigenlijk teveel doorgeschoten met zijn solidariteit naar anderen toe. Daarvan plukken we helaas dagelijks de wrange vruchten. Laat Van de Camp daar eerst maar eens aan denken voor hij de Nederlanders veroordeelt!

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  Als Nederlanders zich druk maken over de miljarden die naar Oekraïne zullen verdwijnen, schrijft meneer Wim van de Camp op Twitter het volgende: ‘Blijkbaar weer veel ophef in NL over de 11 miljard euro voor Oekraïne………………………

  Dit komt op mij over als een verwijt !

  Like

 6. luckybee zegt:

  Alle vluchtelingen die nu bij ons binnen komen hebben een andere God in hun bagage bij zich.Ik geloof niet dat onze God dat zo maar pikt. Exodus 20 DE TIEN GEBODEN vers 1-26.

  Like

 7. nieuwenhuis zegt:

  Alle “ouderen “die de leeftijd van 65 jaar gehaald hebben, de DRION pil als cadeau van de ROVERHEID! Of de ouderen ze innemen is weer wat anders.

  Like

  • meneertje zegt:

   Het is mij niet helemaal duidelijk hoe u dit bedoelt.
   Ik heb deelgenomen aan een enquête (“geachtetweedekamerleden”) en ik heb daar gelezen dat veel oude mensen wel degelijk zeer graag de beschikking zouden hebben over de levensbeëindigingspil (populaire benaming: de pil van Drion).

   Zelf (84 jaar, met heel wat mankementen) behoor ik ook daartoe en ik heb dan ook een bijdrage aan die enquête geleverd. Ik beschouw mijn leven als voltooid en zou graag die pil (die in werkelijkheid geen pil is) in mijn kast hebben liggen, zodat ik er uit zou kunnen stappen als ik denk dat het echt helemaal genoeg is geweest. Voor euthanasie kom ik niet in aanmerking. Dat gaat helemaal niet zo gemakkelijk als velen hier schijnen te denken.

   Het is wettelijk verboden hulp te verlenen aan anderen door middelen te verschaffen voor zelfmoord.

   Enerzijds klaagt de overheid dus over de hoge kosten die aan de ouderdom zijn verbonden en probeert zij daarop zo veel mogelijk te bezuinigen, maar anderzijds doet zij alles om de ouderen die helemaal vrijwillig hun leven wensen te beëindigen, het onmogelijk te maken dat op een menswaardige manier te doen.

   Ik vind dit een voorbeeld van de gespletenheid in het beleid van de overheid.

   Merkwaardig genoeg zou ik de meeste steun vinden voor mijn standpunt bij D’66.
   Maar dat is nu juist de partij waaraan ik de grootste hekel heb om haar verslaafdheid aan de E.U. en haar voorkeur voor moslims boven niet-moslims.

   Dat geeft mij dan ook weer een soort gespletenheid in mijn opvattingen…

   Like

  • Monalisa zegt:

   nieuwenhuis de leeftijd van 65 jaar gehaald hebben, de DRION pil + een kist en een staatsbegrafenis! maar ik bewaar hem nog wel even voor ik met dementie het gekkenhuis in gaat dan weet mijn vrouw of kinderen wat zij met die pil moeten doen en hem aan mij moeten geven.

   Like

   • meneertje zegt:

    @Tistochwat en @Driek,
    Dank voor uw positieve reacties.

    Op amsterdampost is er ook eens een discussie geweest over euthanasie en hulp bij zelfdoding.
    Alle reageerders (op één na, een zekere Diana, herinner ik mij) waren felle tegenstanders.
    Zij zagen niet anders dan pogingen om die zielige oudjes uit de weg te ruimen.
    Ongetwijfeld goed bedoeld.

    Maar dat veel van die “zielige oudjes” zèlf, door allerlei kwalen geteisterd (maar met net niet genoeg “ondragelijk lijden” om voor euthanasie in aanmerking te komen), vrijwillig voor het einde kiezen, konden zij blijkbaar niet begrijpen.
    Nu is hier de toon anders.
    We gaan vooruit, zou ik zeggen.
    (Eerlijkheidshalve moet ik hieraan toevoegen dat de “ingang” tot het onderwerp bij amsterdampost een beetje anders was dan hier nu, ik weet echter niet meer precies hoe.)

    @Monalisa,
    Dank voor de nuttige informatie.
    Het verraste mij uit uw commentaar te kunnen concluderen dat u een man bent.
    Altijd gedacht (afgaand op uw “nick”) dat u een vrouw moest zijn!

    Like

   • Monalisa zegt:

    meneertje geen dank Tja zeker ben ik een man, vroeger gebruikte ik ook het schilderij met de echte monalisa helaas ik heb mijn avatar verandert in die citruspers, wand we worden wel uitgeknepen in de EU.

    Like

 8. JooJootje zegt:

  Er zijn verschillende beweeg redenen naar voren te brengen waarom ouderen aan het kortste eind trekken.

  1 Een oudere kost geld en levert ook in de toekomst geen geld meer op.
  2 Het geld dat de ouderen tijdens hun arbeidsperiode hebben ingelegd is op over de balk gesmeten het aanvullen vanuit andere potjes zou vervelende vragen kunnen opleveren en dat hebben we niet graag in Den Haag.
  3 vluchtelingen en immigranten leveren veel werkgelegenheid op vooral in de niet productieve sector (na jaren lang opleidingen verstrekken via de UvA en VU waar normaal geen werk in is moet je het werk maar creëren)
  4 Met ouderen kan je geen promotie maken binnen de internationale welzijn organisaties.
  5 Een bekende het kopen van electoraat voor de overbodige of uitgekotste pluche plakkers.
  Enz enz.

  Maar iedere dag krijgen wij te horen Nederlanders wonen in een rijk en vrij land een ware democratie.

  Like

  • @JooJootjek over een paar jaar leven we in dezelfde democratie als in Iran, Afghanistan en Turkije. Met een moslimregering die ‘ernstig’ nadenkt over de invoering van de sharia…

   Like

   • Jean zegt:

    Jack,
    Wees er maar van overtuigd dat die sharia bullshut incl. die moslims hier NOOIT iets van betekenis gaan worden want dan volgt automatisch oorlog tegen die barbaren, wij Europeanen zullen die smeerlapperij NOOIT toleren noch respecteren in onze gemeenschap.
    Op 25 mei zal dat al duidelijker worden.

    Like

   • Jean, ik hoop dat je gelijk hebt!

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, helemaal met U eens! En wat het CDA betreft, ach feitelijk zeggen de woorden CDA het volgende: CHRISTENEN DIENEN ALLAH. Deze partij kan wat mij betreft nog wel wat zetels verliezen, christelijk is deze club allang niet meer!

  Like

 10. Lucie zegt:

  Gore smeerlappen zijn het,geen ander woord kan ik bedenken voor dat tuig.
  Die Camp heeft makkelijk praten met zijn exorbitante inkomen,zijn oude dag is zeker wel goed geregeld.Die hufter zal dan vast niet een hele dag in een poepluier hoeven liggen.
  Oh,wat heb ik toch een walgelijke hekel aan die hele elite-bende,en wat hoop ik dat ze eens hun straf zullen krijgen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Dit is 2 voor 1.

  Like

 12. wally zegt:

  Gelijk heb je Erik , maar was het niet het CDA die ons land verraden heeft voor al 9 jaar bak ellende heeft ons mede de strop om de nek gelegd en veroorzaker van de brusselse terreur
  maar wie houd die overheidsterreur nog tegen , afbraak van onze opgebouwde socialen voorzieningen maar deze schijnt alleen maar gebruikt te worden door buitenlandse werknemers en immigranten die ons zo kaal als een luis vreten en onze werknemers uitspelen door goed kopen concurentie

  Like

 13. delamontagne zegt:

  nieuwenhuis zegt:
  7 maart 2014 om 17:23 EN meneertje zegt:
  7 maart 2014 om 18:16
  ././././././
  Van de NL-se overheid hoef ik TOTAAL niets cadeau te hebben. Alleen datgene waarvoor ik vroeger premie heb betaald, en je dus geen cadeau kunt noemen. Zeker niet die Brionpil, die mogen ze van mij aan heel veel lieden ( zowel voor als achter de balie ) in de 2e kamer geven met een glas water en gelijk in-te-nemen.
  Ik zat weer te denken aan dat artikel enkele dagen geleden.
  Terugkerende gelukzoekers uit NL terug naar herkomst-landen en dan tot hun dood Euro 600. mnd-lijks.
  Toen ik hier in Fr mijn Aow aanvroeg, meer dan 10 jaar terug, wisten ze tot op de maand precies, wanneer en hoelang ik in NL had gewoond.gewerkt EN werd dien-overeenkomstig op m,n AoW gekort. Krijg dus minder dan die Euro 600.-
  Dus wat sommigen hier weleens verbitterd schrijven: “als NIET-NL-er, wordt je nog neter behandeld ook.”

  Like

 14. Avidia zegt:

  Mijn zus was zeer welgesteld, ze is door haar vriendinnen naar een verpleeghuis gebracht zonder dat wij het wisten. Het verpleeghuis heeft vervolgens haar prachtige flat leeggehaald, ook zonder dat wij het wisten. Ze loopt erbij als een zwerver met kleren van een ander, al haar juwelen zijn weg. Wij hebben een klacht ingediend, geen antwoord, weer een klacht ingediend, antwoord: dat is hoe het werkt, U bent maar familie, U heeft hier niets over te zeggen. Inderdaad, na informaties, broers en zusjes hebben niet te vertellen of te vragen. Is het niet verschrikkelijk? Ik kan het vaak gewoon niet aan haar zo te zien rondscharrelen, ik ga altijd kapot naar huis en neem me voor er niet meer naar toe te gaan, maar ja!!!!

  Like

  • Je hebt groot kans dat het personeel van dat verpleeghuis je zus vermoord en dan net doen of ze zelfmoord heeft gepleegd. Dat is mij ook bijna een keer gebeurd. Ik werd voor honderd dagen in coma geslagen. En iedereen deed of ik voor een auto was gesprongen. Het stond zelfs in de krant dat ik een ernstig auto-ongeluk heb gehad. En het ergste is… iedereen geloofde dat. En ik word weggezet als fantast. En hoe zit dat nou met al die andere zelfmoordgevallen? En het personeel van die verpleeghuizen? Probeer dat maar eens te bewijzen! Ik ben er al 26 jaar mee bezig! Ik ken verpleegkundig personeel die huurmoordenaars zijn.

   Like

 15. Pingback: KABINET VINDT OUDEREN EEN LAST! | eunmask

 16. Jan zegt:

  Niet alleen ouderen. Voor socialisten is iedere niet socialist en iedereen die het niet met hen eens is een last. Zij dienen te sterven, te worden verkracht, te worden vermoord. Dit komt men dagelijks tegen op twitter. Niet eens met global warming: misdaad tegen de menselijkheid, niet eens met Palin: haar kinderen dienen te sterven, niet eens met Bachman: Bachman moet worden verkracht. Om die reden noem ik socialisten de Rode Taliban. Beide, moslims en socialisten zijn waardeloos volk voor de maatschappij. Psychopaten en schizofrenen zijn het, niets meer.

  Like

 17. Monalisa zegt:

  Anne-Fleur de Hollander-Hoekstra (gast)
  Deels heeft jong Nederland gelijk. In de vele achterstandswijken die Nederland rijk is en waar nauwelijks 5% van de bevolking werkt, krioelt het van deze bejaarde klaplopers. Veelal ongeschoold en met het wegvallen van de industrie eind jaren 60 kwamen ze massaal aan het uitkeringsinfuus te hangen. Zelf leid ik met mijn 98 jaar nog een bedrijf die 40 jongere gezinnen aan het draaien houden. Veel ouderen hebben hun sporen wel verdiend hoor.

  Like

 18. johan zegt:

  Triest maar waar.
  Dit kabinet maakt er een grote puinhoop van. ouderen worden als last gezien, hoewel asielzoekers al een beloning ontvangen van 500 euro bij aankomst. Dit kabinet zorgt dat wij een ontwikkelingsland worden onderwijs wordt op den duur onbetaalbaar.

  Like

  • Monalisa zegt:

   johan wat zeurt die regering over, ik heb het hier boven al geschreven als je met de AOW gaat geeft uit naam van de koning de pil van DRION, dan ben ze van alles af geen zieke ouderen geen ouderen die de maatschappij laat lopen, geen ouderen meer die AOW en pensioen vangen, en dat is nederland in den haag zouden ze zich moeten schamen, maar wie bent u en de rest we doen er niks aan, dat heeft de laatste verkiezing bewezen. wel op media schrijven maar de barricaden op gaan ho maar. JONG en OUD.

   Like

 19. joopmulder56 zegt:

  wat een shitgelul hier over zelfdoding,nooit van mijn leven zou ik dat doen.ik maak dan liever een stel ratten kapot,al moet ik daarbij zelf ook sterven.en ik zou het cda wat zich christelik noemt willen hermoemen naar isa,islamitische schoften afdeling.die naam past er veel beter bij.en dat de nederlander en lafaard is wisten we ook allemaal al dus geen gelul over uitstappen maar juist instappen bij de pvv

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s