Wat hebben wij te zoeken in de Oekraïne?

Screenshot_32

Net zoveel als we te zoeken hebben in Afghanistan, Syrië, Irak, Libië en Mali. Afghanistan is al 10 jaar door ons westerlingen bevrijd. Maar er is verzet tegen de bevrijding. Resulterend in een niet aflatende stroom body bags. Mag ik een geheimpje verklappen? Wellicht zijn we daar in de ogen van veel inwoners niets anders dan bezetters?

De “bevrijding” van Libië noodzaakt ons tot een bevrijding van Mali. De Weapons of Mass Destruction, link met Alquaida, regime change in Irak kostte veel mensenlevens. Alleen al de aanloop, de economische sancties zouden een half miljoen kinderen gedood hebben. Zoals een echte collectivist betaamt is dit een prijs die betaald moet worden:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Oekraïne. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wat hebben wij te zoeken in de Oekraïne?

  1. Sjaak zegt:

    U.S. Soldner in de Ukraine ?
    Daar komt de zwarte kant van Obama naar boven !

    Like

  2. BertG. zegt:

    Hoe dan ook, ze zullen hun willetje erdoor drukken. Die lente moet er komen om de eu te laten groeien. Net zoals ze het ook in Egypte of waar dan ook geflikt hebben.
    Het zal net als elders eindigen in een bloedige strijd tussen de bevolking en wie er allemaal nog meer hierin mee gesleurd worden.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22368860/__Geen_fascist_op_het_Maidanplein__.html

    Like

  3. Monalisa zegt:

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22368860/__Geen_fascist_op_het_Maidanplein__.html
    ‘Er zijn geen fascisten op het Maidanplein’
    „Er zijn geen fascisten en extremisten op het plein”, drukt ze Timmermans op het hart. „Vertel dit de Russen!”, voegt ze eraan toe. De demonstranten willen volgens haar alleen maar democratie en vrijheid.
    de grote fascist loopt voorop de naam is TIMMERMANS.

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    De EUSSR is democratisch als het de EUSSR uitkomt! Dat is in de notedop, het punt. Dezelfde ” dikke rollade”, van Baalen, met de totaal verknipte Verhofstad, gunnen ons onze soevereiniteit NIET! Deze klootzakken zijn dezelfde figuren, die in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw zich druk maakten over de APARTHEID in Zuid-Afrika, maar nu geen kik geven als daar blanke boeren worden vermoord! Grote huichelaars zijn het, met voorop partijen als het CDA, de VVD,D66,PvdA,GL. Voor onze eigen bevolking in Nederland hebben ze slechts minachting, als ze maar vriendjes mogen zijn met het POLITBURO van de EUSSR te Brussel. Met de dag wordt mijn walging t.o.v. de politieke elite groter!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    O ja, ter aanvulling; wie zijn er democratisch gekozen en wie niet:
    1. Poetin .
    2. Medwejew.
    Democratisch gekozen!

    Niet democratisch gekozen:
    De Rode BOJAREN der EUSSR:
    1. van Rompuy,
    2. Barosso.
    3. Verhofstad.

    Like

  6. Rick zegt:

    Wat hebben we toch een vréselijk domme politici. Loopt de héle EUSSR een verhoogd risico op eventuele represailles door Poetin; NL doet er nog een schepje bovenop. Door “onze” nationale glijer Timmerfranz er op af te sturen, maken “we” de zaak nog een tikje persoonlijker. Met een beetje mazzel krijgt NL eerder en/of met zwaardere sancties te maken 😦

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/the_timmerknight_rises.html

    Like

  7. lucky bee zegt:

    Waar om wij in Afghanistan, Syrië, Irak, Libië en Mali. zijn, is er voor te zorgen dat de oorlog in de moslims landeren blijft en niet naar onze landen terugkaatsen?Net als eens G.W.Bush heeft gedaan?

    Like

  8. Jan zegt:

    De puzzelstukjes komen bij elkaar:

    Son of US VP Joe Biden appointed to board of major Ukrainian gas company
    Hunter Biden, son of US VP Joe Biden, is joining the board of directors of Burisma Holdings, Ukraine’s largest private gas producer. The group has prospects in EASTERN Ukraine where civil war is threatened following the coup in Kiev.
    http://rt.com/business/158660-biden-son-ukraine-company/

    Nu is duidelijk waarom er buitenlandse ‘adviseurs’ zijn.

    Like

Plaats een reactie