Wanneer is Nederland veranderd van een socialistische staat in een nationaalsocialistische staat?

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Een korte omschrijving van deze 2 betekenissen:

Socialisme is een politieke maatschappijvorm gebaseerd op gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, of de verzamelnaam voor een verscheidenheid aan politieke en ideologische stromingen die naar een dergelijke maatschappij streven. De kerngedachte binnen deze stromingen is dat het collectief, al dan niet belichaamd door de overheid/staat, de hoogste beslissingsbevoegdheid heeft over de verdeling van macht en goederen. Arbeiderszelfbestuur staat centraal bij verscheidene socialistische theorieën. Traditioneel wordt hiermee bedoeld dat de staat het verschil in economische macht, dat samenvalt met het verschil tussen arm en rijk, nivelleert en zo een einde maakt aan de klassenmaatschappij.

Het nationaalsocialisme, ook wel ingekort tot nazisme, is een aan het fascisme verwante ideologie die na de Eerste Wereldoorlog in Duitsland ontstond. Nationaalsocialisme oftewel Totalitarisme is een politiek systeem waarbij alles ondergeschikt is aan de staatsidee en de politiek de gehele samenleving tot in de diepste geledingen doordringt. Dit gebeurt meestal in staten die als dictatuur zijn ingericht.

Screenshot_8

Wanneer heeft deze transformatie plaatsgevonden en waarom heeft het Nederlandse volk hier niets van gemerkt? Welke dictatoriale grootmacht zit hier achter en waarom heeft het volk niet de kans gekregen om hier TEGEN te stemmen? Heeft dit sluipenderwijs plaatsgevonden of heeft het volk met oogkleppen op gelopen? Is dit een “staatsgreep” geweest van fascistische landen in de wereld, een (ongekozen) Europese dictatoriale kolos (EU) of de uiteindelijke realisatie van de elite bovenlaag?

Bottom line is dat Nederland slachtoffer is geworden van één van bovenstaande overheersingen en het Nederlandse volk terecht is gekomen in een vernietigende tsunami van de effectuering van hun doel! Het onderdrukken, uitbuiten en kaalplukken van dit volk leidt langzaam maar zeker tot genocide van het Nederlandse volk!

Waarom hebben wij dit zover laten komen?

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nationaalsocialisme, Nederland, socialisme. Bookmark de permalink .

39 reacties op Wanneer is Nederland veranderd van een socialistische staat in een nationaalsocialistische staat?

 1. bobzelf zegt:

  MISSCHIEN KUNT U BEGINNEN OM DAT AAN DE “””KONINKLIJKE FAMILIE TE VRAGEN ?
  ALS uw OUDE MOEDER KONINGIN IN EEN SS=ELITE AUTO ROND WORDT GEREDEN MET HAAR BRUILOFT.
  ooit nog wat ouwe foto’s gezien van BENNO in zijn foute periode , voor de omkopingen ??
  Bilderberg , al in 1945 is begonnen , dus nu met BEA voorop de BILDERBERGVERGADERINGEN wordt binnen gelopen ,.
  en uw geliefde bokkenlul homo Rutte samen met DE REFERENDUM GLADJAKKER PECHTHOLD mee mochten , dan kunnen die 2 ook het SS=ELITE COSTUUM nu toch aantrekken .????
  standrechtelijk fusilleren wegens landverraad !!!.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zum ersten Mal wurde die Konferenz im Mai 1954 auf Einladung von Prinz Bernhard der Niederlande in dessen Hotel de Bilderberg in Oosterbeek, Niederlande veranstaltet.Der Name Bilderberg wurde vom ersten Tagungsort übernommen.

   Like

 2. willem zegt:

  Volgens alle kennis over massacommunicatie. naar de regels van de marketing.
  uitgekiende misleiding van het publiek met doel : de burger (de kiezer) zoveel mogelijk invloed op het beleid ( bestuur) te ontnemen . alle technieken van macchiavelli , door volstrekt immorele
  lieden ( die zich in ruil daarvoor rijkelijk mogen “belonen”). met behulp van de media .
  hoe groter de instelling (EU) , via het verdeel en heers-principe , hoe minder invloed de burger heeft.
  De meest ingrijpende ,volslagen dictatuur , de islam , wordt hier met de rode loper ingehaald(de verraders onder ons noemen het een godsdienst ) .
  Hoe is dat in godsnaam mogelijk ? !

  Like

  • ferry bookelman zegt:

   Hoe is dit mogelijk???? GTST. Etc. Van Nederlanders is een volk van schapen gemaakt. Rijp voor de slacht.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ferry bookelman: 12.17. uur. Daar moet ik U volledig gelijk in geven, wat deze zaak betreft!

    Like

   • Anneke zegt:

    Rijp voor de slacht, rijp voor het demonische offerfeest……Heilige lammeren, die NL-burgers.

    Like

  • Ekster zegt:

   Het Nederlandse volk is niet slechts aan het suffen, het verkeert bekant in coma. Alles laten ze maar toe. Als ik erover in discussie ga met de comateuzen kijken ze je glazig aan. Ze zien nog altijd het gevaar niet. Voor dergelijke mensen is er geen hoop meer. Alles, werkelijk ALLES kun je ze wijsmaken. Ga maar na; abjecte leugens als zou de Euro goed voor ons zijn en dat de islam helemaal niet gevaarlijk is. Je kunt het zo gek niet bedenken of men slikt het voor zoete koek. De werkelijkheid dringt niet door tot deze lieden en dat vind ik heel beangstigend.

   Like

 3. JooJootje zegt:

  Omdat er nooit een goede uitleg is gegeven over wat is nazisme.
  Het komt ook door de naamsverandering van vlak na de oorlog.
  Tijdens de oorlog had nog niemand gehoord van het woord nazi wel van de woorden nationaal socialisme.
  Na de oorlog sprak iedereen over het nazisme en wisten maar weinigen dat hier mee nationaal socialisten bedoeld werden.
  Het is pas sinds kort dat steeds meer mensen zijn gaan beseffen dat de socialist en nazi twee broertjes van elkaar zijn.
  Al blijven veel voornamelijk socialisten dit hard ontkennen en beschuldigen de boodschapper van dit gedrag.
  Maar helaas de waarheid is Hitler was een socialist en omdat dit heel lang verzwegen is kon dit ons opnieuw gebeuren.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Omdat we altijd het socialisme hebben geaccepteerd, hoewel er weinig verschil tussen deze twee soorten.
  Kijk naar de steden waar de socialisten jaren aan de macht zijn, overal zijn hun tentakels (mannetjes en vrouwtjes) verspreid, bijvoorbeeld de directeuren van de gemeentelijke bedrijven zijn meestal dan PvdA ers enz.
  De vakbond is ook zo mooi voorbeeld……ze worden minister president of burgemeester enz.
  Zo kan je een hele lijst maken van machtsverstrengeling.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ koddebeier: 20.19. uur. Den Uyl was zeer gecharmeerd van Adolf Hitler, tenminste het schijnt dat hij zich daarover op die manier geuit schijnt te hebben. En de NSDAP van Adolf Hitler was zeer zeker socialistisch.

   Like

   • JooJootje zegt:

    Niet schijnt maar heeft,het was fanmail.
    Brieven gevuld met bewondering die Den Uyl heeft geschreven aan Adolf.
    En een geschreven document is feitelijk bewijs toch?
    Wat weer een bewijs is dat Adolf,ook een socialist was.

    Like

   • koddebeier zegt:

    @Tom Hendrik:21.19 uur. Je ziet het ook in de oude naam van de PvdA—–SDAP er zit maar één letter verschil in.
    In 1946 werd SDAP—-PvdA, ze vonden de oude naam schijnbaar een beetje te beladen.

    Like

 5. ezra70 zegt:

  De politici van nu weten totaal niet wat nationaal socialisme is.
  Ze hebben geen oorlog meegemaakt.
  Het Nederland waar ZIJ in groot gebracht zijn hebben mensen na de oorlog keihard voor moeten werken.
  We waren trots op hetgeen we bereikt hadden.
  Het is vreselijk wat er nu van Nederland geworden is.
  Wie had DAT kunnen denken…..

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Antwoord: Omdat ‘wij’ de huidige vorm waarin het gegoten is, niet als zodanig herkennen.
  Sinds 1945 denkt iedereen te weten, wat Nationaal-Socialisme inhoudt, zeker in de dagelijkse praktijk: Een-partij-politiek, groepsgebeuren, groepsdenken, vertoon van uniformen, mobilisering van de jeugd, arbeidsinzet en ga zo maar door. En, bij pogingen om er onderuit te komen, onmiddellijke arrestatie, opsluiting, hetzij in de gevangenis, hetzij in het concentratiekamp, mishandeling en/of executie. Dat is Nationaal-Socialisme/Fascisme. Denken we.
  Tegenwoordig kunnen we nog steeds stemmen op verschillende partijen, we kunnen nog niet tot van alles worden verplicht -al probeert men het met een zoet lijntje wèl- Het uniform speelt een kleinere rol van betekenis, de overheid voert nog geen lik-op-stukbeleid, zoals de Nazi’s deden en we worden niet zomaar afgeknald -dat niet.
  Maar waarschijnlijker is het, dat de huidige regeringsleiders hebben geleerd van de vormfouten, die de Nazi’s maakten en nu -uiterlijk- die fouten zoveel mogelijk vermijden, teneinde niet door de mand te vallen. Het net moet wel worden aangetrokken, maar op een andere, omzichtiger manier. Dat is dus, wat ze proberen te doen. Dat is, wat de EU probeert te doen.
  Pluspuntje:Zolang ze gedwongen zijn, die omtrekkende beweging te volgen, en zich dus niet alle middelen kunnen permitteren, die de vooroorlogse dictators -want ook Stalin c.s.- ter beschikking stonden, hebben wij nog de kans, om ons er onderuit te worstelen. Dat kunnen ze niet op alle fronten voorkomen, juist vanwege die noodgedwongen subtielere werkwijze.
  Maar dan moet de massa dat ook wel dóórkrijgen en zich niet door middel van die subtiliteit in slaap laten sussen.
  Het moet op de eerste plaats doordringen, dat wij door middel van de Euro al armer gemaakt worden en dat ons de islamitische cultuur van de immigranten opgedrongen wordt. En vooral: Dat wij dat niet wíllen.
  Dàn is er nog hoop.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Spreek je socialisten aan op het feit dat de tweede wereldoorlog veroorzaakt werd door het socialisme, en dat Nazi en (nationaal)socialist hetzelfde zijn, dan zullen ze dat in een fel protest gaan ontkennen en ons ervan betichten leugens te verspreiden. Al die linksen die in de wereld van de leugen leven, anderen die de waarheid proberen te onthullen vals beschuldigen, en die in de dialoog altijd hun eigen verhaal als het enige ware zullen verkondigen, geen tegenspraak dulden, zullen ooit zichzelf tegenkomen. Want dit alles blijft niet mooi staan natuurlijk. Eens is het bijltjesdag, te beginnen bij de gemeenteraadsverkiezingen, en voortgezet bij de volgende tweede Kamerverkiezingen ! Bloot sla dood. Maar ook; Rood sla dood !

  Like

 8. Republikein zegt:

  Veel burgers zijn onwetend.

  Like

 9. De nationaal-socialisten van de Nederlandse Volks-Unie
  In maart 2003 hield de Nederlandse Volksunie een demonstratie in Apeldoorn, waarbij de deelnemers niet alleen vlaggen met swastika’s droegen, maar ook een Iraakse vlag. Hiermee wilde de NVU haar solidariteit tonen met de Iraakse dictator Saddam Hoessein. Een aantal Duitse neo-nazi’s nam ook deel aan de demonstratie. Ook hun boodschap was duidelijk, aangezien zij een spandoek met de tekst “Kein Blut Für Öl” meedroegen. Niet veel later werd het regime van Saddam Hoessein ten val gebracht door een troepenmacht onder leiding van de Verenigde Staten (een land waaraan nationaal-socialisten niet alleen vanwege het Amerikaanse kapitalisme een gruwelijke hekel hebben, maar tevens vanwege de prominente rol die de VS speelden bij de val van nazi-Duitsland).

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Wij hebben in geen van beide richtingen een tradietie, maar wel een geloof in onze God.Zo was ook onze staat opgericht.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Met de 10 Geboden als wet.

   Like

   • BertG. zegt:

    Volgens mij is luckybee in het bezit van een soort van weblog generator programma.
    Daar voer je wat woorden in zo als, jezus, marxisten, 10 geboden, jezuïeten, en nog wat van die terugkerende woorden.
    Daarna druk je op ENTER, en er rolt altijd wel een zinnetje uit wat je ergens bij kan plaatsen. Alleen niet altijd even goed lopend. Daarom is ook een pc programma.

    Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   To undermine the existence of human culture by exterminating its founders and custodians would be an execrable crime in the eyes of those who believe that the folk-idea lies at the basis of human existence. Whoever would dare to raise a profane hand against that highest image of God among His creatures would sin against the bountiful Creator of this marvel and would collaborate in the expulsion from Paradise.

   adolfo hitler,

   http://prophetofdoom.net/Mein_Kampf_2_01_Philosophy_and_Party.Islam

   Like

 11. eg regs zegt:

  Aan de EU-rabisering gingen eerst geloofs-verwatering en vervolgens geloofs-afvalligheid vooraf.Geen toeval natuurlijk,Als de fundamenten zijn weggeslagen is een bevolking des te gemakkelijker te sturen en te manipuleren.
  De schrijver stelt:” Het onderdrukken, uitbuiten en kaalplukken van dit volk leidt langzaam maar zeker tot genocide van het Nederlandse volk!”.Dat is misschien toch niet helemaal correct.Een blank volk kan namelijk financiele en politieke onderdrukking en uitbuiting wel verdragen (en overleven) -de geschiedenis heeft dit aangetoond.De genetische infusie met volksvreemde elementen echter niet.Bepaalde karakteristieke kenmerken verdwijnen dan voorgoed.

  Like

 12. ferry bookelman zegt:

  Nederlanders kijken liever GTST en geven via onze blondie de islam,marokkanen etc.Overal de schuld van. The New Order has already taken over. The Rothschild Circle en de Bilderberg group hebben alle macht alreeds in handen. Genocide vindt langzaam plaats via oa chem trails en enslaving? Wel kijk maar war de republiekijnen in usa doen. Wereld revolutie is de enige mogelijkheid om de mensheid te redden

  Like

  • Anneke zegt:

   Máár dankzij het internet brokkelt de demonisch macht met de dag meer en meer af. Al lijkt dit nog niet zo te zijn, maar let op de toenemende corruptie, oorlogen (letterlijk&fig.) blablabla….De ellendige zeepbel spat binnekort heftig uiteen. Dàn zijn de satanisch mafketels UITGERANGEERD. Hun trein is al tijden aal het ontsporen en is straks niet meer op de rails te krijgen…..Haleluyah Amen.

   Like

   • Anneke zegt:

    Correctie”Hun trein is al tijden AAN het ontsporen…….

    Like

   • ferry bookelman zegt:

    Beste Anneke als de echte macht ( rothschild etc) het willen dan is het internet per direct onder controle van diezelfde macht

    Like

 13. Brabosh.com zegt:

  Ik hoor dat verhaaltje steeds maar opnieuw dat Hitler een socialist zou zijn geweest, maar dat is pure onzin.

  Een gekend citaat van Hitler dat nu en dan wordt aangehaald door extremisten allerhande, van uiterst links tot uiterst rechts, is het volgende.

  Op 1 mei 1927 gaf Hitler en toespraak en zei onder meer dit over de nationaal-socialisten: “We are socialists, we are enemies of today’s capitalistic economic system.” Net alsof een roedel bijtgrage krokodillen plots zouden uitkrijsen: “wij zijn schapen, u heeft niks te vrezen van ons”.

  Extremisten trachten hiermee te bewijzen dat Hitler een socialist was en dat alle socialisten zich zouden geïnspireerd hebben op de dictator en als dusdanig moeten gewantrouwd worden. “Zie je wel”, klinkt het dan, “Hitler was OOK een socialist”. Nee, dat was hij helemaal niet.

  Voor wie het interesseert heb ik er een tijd geleden een artikel over geschreven dat op mijn blog terug te vinden is en dar het hele ding weerlegt:
  De mythe van Hitlers socialisme; vandaag 85 jaar geleden sprak de Führer: ‘Wij zijn socialisten!’
  http://brabosh.com/2012/05/01/pqpct-hpt/

  Like

  • JooJootje zegt:

   Er zijn ook extremisten die alles uit de kast halen om Adolf buiten het socialisme te houden.
   Ze zullen het blijven ontkennen omdat ze niet anders kunnen, anders zijn zij de erfgenamen van de gruwel en niet het lichtenvoorbeeld zo als zij zich zelf graag zien.

   Like

 14. @ferry bookelman. De genocide is al een tijdje aan de gang! Bejaarden die niet meer verzorgd worden, chronisch zieken die hun peperdure medicijnen niet meer kunnen betalen. En per 1 juni vervalt het basisrecht op voeding en onderdak! Daar is geen chemtrails meer voor nodig!
  http://eunmask.wordpress.com/2013/11/28/per-1-juli-2014-einde-basisrecht-op-voeding-en-onderdak/

  Like

 15. @Brabosh.com Hitler was een NATIONAALSOCIALIST!

  Like

  • Brabosh.com zegt:

   En wat moet ik mij dan daar bij voorstellen? Dat Hitler eerst (en nog vóór de Joden) de socialisten en communisten in het concentratiekamp van Dachau opsloot (april/mei 1933) nadat hij eerder de Duitse socialistische en communistische partijen vogelvrij had verklaard net zoals hij dat ook deed met hun vakbonden?

   Dat Hitler Joden vergaste uit humanitaire redenen en niet omdat hij een antisemiet zou zijn geweest?

   Nee hoor, Hitler had geen gram gemeen met socialisme, dat hij voor de gelegenheid had omgedoopt tot nationaalsocialisme.

   Ongetwijfeld zitten er tussen socialisten ook fascisten, anisemieten en neonzai’s, maar die vind je ook terug in alle andere partijen.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    misschien help dit enigszins moet je het wel lezen .

    http://www.worldfuturefund.org/wffmaster/reading/germany/mussolini.htm

    Like

   • max zegt:

    Verklaar dan, beste Brabosh, als Hitler geen gram gemeen had met het socialisme, waarom noemt hij zijn partij dan nationaal socialistisch? Ook een tegenstelling net als de eerste opmerking uit jouw commentaar.

    Het gaat om het beleid dat Hitler voerde en dat was (Nationaal) Socialistisch.

    Er zijn meer dan genoeg politicologen die aangeven dat Hitler links was.
    Marcel Roele zegt heel duidelijk:
    “Een ander wijdverbreid misverstand is dat er weliswaar linkse elementen zaten in de NSDAP, zoals Gregor Strasser en Ernst Rohm, maar dat het al snel afgelopen was met links in de NSDAP. Na de Nacht van de lange messen in 1934, toen Hitler hen wegens vermeend verraad uit de weg had laten ruimen, zou het nazi-regime toch echt alleen maar rechts zijn geweest. De praktijk van Hitlers politiek toont echter anders aan.”

    Daarna komt hij met voorbeelden: lees het maar op http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1199

    John J. Ray zegt:
    “It seems inconceivable to modern minds that just a few differences between two similar ideologies — Marxism and Nazism — could have been sufficient cause for great enmity between those two ideologies. But the differences concerned were important to the people involved at the time. Marxism was class-based and Nazism was nationally based but otherwise they were very similar. That’s what people said and thought at the time and that explains what they did and how they did it.”

    http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/id9.html

    Verder vind je hier de 25 puntenplan van de nazi’s:
    http://www.scrapbookpages.com/DachauScrapbook/25Points.html

    Hitler zegt dit zelf:
    “We are socialists, we are enemies of today’s capitalistic economic system for the exploitation of the economically weak, with its unfair salaries, with its unseemly evaluation of a human being according to wealth and property instead of responsibility and performance, and we are all determined to destroy this system under all conditions”
    (Speech of May 1, 1927. Quoted by Toland, 1976, p. 306)

    Als Hitler “Wij zijn socialisten” zegt binnen dit context, is voor mij geen twijfel mogelijk.

    Like

 16. Brabosh.com zegt:

  @ Je zou al om te beginnen het artikel kunnen lzen dat ik hierboven heb aangehaald en door mezelf geschreven is. Ik herhaal (gewoon op de link klikken):

  De mythe van Hitlers socialisme; vandaag 85 jaar geleden sprak de Führer: ‘Wij zijn socialisten!’
  http://brabosh.com/2012/05/01/pqpct-hpt/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s