Ober, doe me een rondje democratie!

Screenshot_28

(Door: Weethetwel)

In Nijmegen (Havana aan de Waal) was het afgelopen maandag groot carnaval. Het complete college van B&W had een optocht georganiseerd naar het politiebureau om aangifte te doen tegen Geert Wilders. Dansende en juichende mensen togen opgewekt naar het politiebureau om de reeds voorgedrukte aangiftebiljetten in te vullen en te ondertekenen. De hele maandag stond in het teken van deze bijzondere gebeurtenis. Met 250 mensen van de gemeente die vrijaf hadden gekregen werd de optocht begonnen. Later werd de stoet aangevuld met linkse labielen,  uitkeringstrekkers en goedmenschen, zodat het een gezellig bont en kleurrijk gezelschap werd van wel 500 mensen. Nijmegen stond in het teken van het redden van de democratie en dat mag wat kosten.

De burgemeester (€ 9000,- per maand) en de 6 wethouders (€ 8000,- per maand) liepen voorop en samen zijn ze voor dit gezellige dagje goed voor bijna € 3000,-. Ieder ving ongeveer € 400,- voor een dagje Wilders bashen in de zon. Goed voorbeeld doet goed volgen en de hele organisatie lag dus plat. Het verhaal in de mainstream-media gaat verder niet in op het  bierverbruik op de terrasjes, maar met de nodige bonnetjes is dit allemaal declarabel op kosten van de belastingbetaler.
Welnu, de gehele gemeentelijke organisatie in Nijmegen lag dus plat en volgens de begroting kost dit 127 miljoen per jaar. Dan worden de bedragen toch weer serieus. Er van uitgaande dat er 52 x 5 dagen = 260 dagen “gewerkt” wordt, kost het gezellige dagje een half miljoen. Dan is er nog geen rekening gehouden met het feit dat het aangiftefeest op maandag werd georganiseerd, want vrijdag viel  af, omdat de meesten dan sowieso niet werken. Je gaat op je vrije dag toch niet vrijwillig mee in zo’n optocht?

Door:
Weethetwel
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ober, doe me een rondje democratie!

 1. Wachteres zegt:

  Ik word kots- en kotsmisselijk van dit linkse ongelofelijk schijnheilig gedrag.

  Wat hebben zij zich laten kennen.

  Like

 2. s breget zegt:

  Iedere verstandige Nederlandse burger weet nu langzamerhand wel dat hij misbruikt word door de partijen .Niet de uitspraak van Geert Wilders over de Marokkanen is de reden ,maar de Grote en later de macht van de PVV die er is VOOR elke Nederlandse burger .Dus help maar mee je zelf en je kinderen op zijn Nederland gezegd de nek om te draaien waar het vel van je neus word getrokken waar je door die mooie praatjes van die VVD,PVDA.D66 weer vier jaar alleen belangrijk bent voor je belasting centen Weer trappen jullie in de leugenachtige praatjes van Rutte .Ik stem PVV.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ s breget: 17.14. uur, op 28/3. Nou ik, en de meesten op deze site, zullen ABSOLUUT NIET op het CDA,VVD,D66 en de PvdA stemmen. Deze clubs, zijn SCHULD aan de ellende in ons NEDERLAND! Deze klootzakken, hebben in 42 jaar tijd, ons land naar de verdommenis geholpen!

   Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Ik neem dus aan dat B&W dit dus uit eigen zak betaald, anders zou je hen salonsocialisten kunnen noemen LOL.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Een betere rede om PVV te stemmen kan ik niet bedenken.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Voor de burger vader van Nijmegen

  Like

  • delamontagne zegt:

   In het eerste filmpje herkende ik onmiddellijk waar dit is. Die mosquee is een voormalige Protestantse Kerk op de hoek van de:van Citterstraat en Mathennesserplein in Rotterdam.Hele doodgewone volksbuurten in de jaren 50 -60.
   Wat ik niet herkende waren die ingepakte vrouwen en de taal. Het is dat ik nog hier en daar “RRotterdams” hoorde praten, want anders zou ik gedacht hebben, het is ergens anders.
   Als je zulk soort beelden ziet, hoef je
   toch geen agoog, monoloog of andere “gogomoloog” te zijn om te voorspellen dat dit EENS fout gaat lopen.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Delamontagne, een paar maanden geleden heb ik dat ook gezien.
    Ik schrok me bijna lam.
    Ik meende ook te horen dat er een soort geluid uitkwam.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Tja, dit gebeurt dus prompt wanneer zoiets als het College van B&W het voortouw neemt bij zulke waanzin.
  Zóveel is er niet veranderd sinds de Middeleeuwen: Op dagen dat er een openbare terechtstelling was gepland liep het volk ook te hoop om het te zien en kreeg het gebeuren zowaar automatisch een “feestelijk” tintje.
  Met z’n allen iemand aan de kaak- c.q. terechtstellen, héérlijk!
  Blij, dat ik niet in Nijmegen woon, althans vandaag niet.
  Wachteres merkte op: Wat hebben zij zich laten kennen. En inderdaad: Wat een primitieve, hypocriete, smakeloze, kleinzielige, infantiele, kortzichtige, domme vertoning!!!
  Als bijvoorbeeld over zo’n twintig jaar -wat het noodlot verhoede- de Marokkanen en/of de Islam in dit land werkelijk de overhand zou hebben en ze zouden hieraan terugdenken, dan zouden ze willen dat ze ter plekke in de grond zouden kunnen zinken van schaamte!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Dat zijn dan circa 500 landverladers, de luitjes zijn met hetzelfde sop overgoten als de NSB ers van 40-45.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Mijn zoon heeft een andere baan, het hoofdkantoor is te Nijmegen, en volgende week begint het en moet hij zich daar melden.
  Ik vroeg hem of hij de burgemeester een paar flinke hoeken wilde verkopen.
  Hij keek me aan alsof ik van een andere planeet kwam.
  Geen toelichting gegeven, komt er zelf achter!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O de burgemeester van Nijmegen, deze LUL BRULS, deze VETZAK van Christenen Dienen Allah! Tja, wat kan je anders verwachten van deze HYPOCRIET!!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Precies Tom.
   Dat dacht ik ook meteen.
   Ik zou met zo´n volgevreten lijf niet eens op t.v. willen.
   Het is nog een zuiderling ook.
   Ik schaam me nog als ik eraan denk.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  In Den Bosch kunnen ze er ook wat van. Het college van B & W is daar hard bezig om honderden miljoenen Euro’s er door te draaien, al was het overbodig fruit van een fruitteler. Deze honderden miljoenen Euro’s werden verkregen door de verkoop van Essent. http://www.omroepbrabant.nl/?news/2085861223/Essentmiljoenen+Den+Bosch+Dure+parkeerplaatsen+voor+ambtenaren+maar+geen+gymzaal+voor+kinderen.aspx

  Like

 11. Pingback: De politie in Horst aan de Maas moet kapot | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s