VIDEO: David Wood – “Het opofferen van onze dochters: Over de psychologie van de islamitische verkrachtingsbendes”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: David Wood – “Het opofferen van onze dochters: Over de psychologie van de islamitische verkrachtingsbendes”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat was nog eens een goeie van David Wood: Natúúrlijk kun je dat net zo goed zó stellen:
  “Het feit dat veel moslims zich normaal gedragen heeft niets met de Islam te maken.”
  Regeringsleiders, de meeste politici en overige goedmensen gebruiken precies het tegenovergestelde criterium, maar kunnen daar geen concrete bewijzen van overleggen. Terwijl déze bewering wordt bevestigd door veel moslimradicalen-zelf, bijvoorbeeld de moordenaars van Lee Rigby, die de rechter toevoegen, dat hij niets van de Islam afweet omdat hij van de ‘gematigde Islam’ rept. Ach, elke principiële moslim zegt het immers zelf: Islam=Islam.
  Zou een Cameron eigenlijk wel eens luisteren naar de beschouwingen van iemand als David Wood?
  Nee, net zo min als naar Pat Condell, ben ik bang.
  Het is namelijk de harde waarheid en die kan hij niet gebruiken.

  Like

 2. Jade zegt:

  Prima toespraak weer van David Wood.
  Ik heb al meer van hem gezien…
  Net zo`n kei als Pat Condell.

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  Dit wens ik dus mijn kinderen niet toe ! Gelukkig zijn mijn kinderen met wat meer realiteit opgevoed en weten ze wat islam inhoud vooral de haatverzen uit de koran, ook is het onze kinderen duidelijk gemaakt dat wat de scholen in de hersentjes proppen m.b.t. islam is vrede en tolerant, dat dit een leugen is.

  Like

 4. Wat een fantastische onderkoelde monoloog!
  En ik kan bij geen benadering zeggen hoeveel uitzinnige zin in buitensporig geweld dit in mij opwekt.
  En dat opwekken gebeurt dus al decennia lang door de samenwerkende krachten van islam en linkse collaborateurs, elke dag opnieuw.
  Zou er nou een juridische weg zijn om dit aan te klagen?
  Die psychische en toch ook waarschijnlijk lichamelijke schade die mij deze gerechtvaardigde razernij (en waarschijnlijk tienduizenden anderen) heeft opgeleverd, zou toch ergens verhaald moeten kunnen worden op de collaborateurs?
  Dat is nog afgezien van de slachtoffers van de “islam-induced-criminality” waaronder velen hebben geleden en nog lijden.
  Hoe meer ik erover nadenk, des te zwaarder worden de straffen die ik bij een Neurenberg 2.0 zou eisen als ik daarin rechter zou mogen zijn.
  Godverdomme!
  Wat háát ik de rotzakken toch peilloos diep!

  Like

 5. Paul Zwueste zegt:

  Geweldige performance! Ik stel vast dat Great Brittain overspoeld is met islam… GB zucht elke dag méér en méér onder haar terreur. En toch laat men de verderfelijke islam ongebreideld binnenstromen!? Dit verschijnsel, dat (overigens niet alléén in GB) leidt tot de totale ondergang van èlke staat in West-Europa, wordt vanzelfsprekend welbewust veroorzaakt.
  Niet alléén welbewust veroorzaakt door democratisch gekozen nationale politici maar in de allereerste plaats welbewust veroorzaakt door de ondemocratisch gekozen fascistische EU-terreur-organisatie en haar door-en-door fascistische politici. Dit gegeven zullen de inwoners van Europa zich éérst ten vòlle moeten realiseren.
  Niet alléén de politici willen niet horen. Zij hebben (zie boven) 2 X boter op hun hoofd. Een maal vanwege het welbewust veroorzaken van het probleem en nog een maal vanwege het dagelijks “ontkennen” van het probleem. Maar óók (nog altijd…) een substantieel gedeelte van de bevolking ontkent ten volle de realiteit van de verschrikkelijke bedreiging
  van de islam.
  Het is nog steeds ‘not-done’ om op verjaardagen de aanwezigen op te roepen tot verzet tegen de
  gevestigde partijen. Als men weet dat de spreker een lid is van een Avant Garde-partij zoals de PVV wordt hem het woord ontnomen met de uitroep: “Hier wordt niet over politiek gesproken!”
  Doelbewust wordt ook ontkent dat de “gevestigde” (het woord alléén al!) politici allang niet meer de mogelijkheid hebben om de situatie te veranderen. Gevestigde politici halen stemvee binnen om op het pluche te kunnen blijven zitten en jeugdige allochtonen om vergrijzing een halt toe te roepen. Wat een gotspe!
  Hoezeer worden wij verraden door eerste klas landverraders!
  De islam is momenteel onze allergrootste vijand! Dè vijand die doelbewust wordt binnengehaald en welbewust de hand boven het hoofd wordt gehouden. Die niet mag worden bestreden!
  Die gepamperd moet worden, daar waar mogelijk, met geld en goede woorden! Als men de hartverscheurende en verschrikkelijke beelden ziet op video’s van “Engelse” en “Duitse toestanden” kan je maar één ding denken en zeggen. Deze landen zijn momenteel verloren!
  Zeker… Maar niet voor altijd! Het zal datzelfde, momenteel “wegkijkende volk” zijn, dat op een gegeven moment zal zeggen ‘genoeg is genoeg’, en orde op zaken zal stellen.
  Dit zal niet zonder slag of stoot gaan men weet dat, vandaar het wegkijken,
  maar het moment gaat komen zoals altijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s