“Spanning Marokkaanse jeugd stijgt”

Screenshot_7

De uitspraken van Geert Wilders over Marokkanen en de dood van twee Marokkaanse overvallers in Deurne heeft de sluimerende onvrede onder Marokkaanse jongeren laten toenemen. Experts maken zich ernstig zorgen.

Dat blijkt uit een rondgang van dagblad Trouw. De Marokkaans-Nederlandse Karima Daoudi is directeur van het Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie dat moeilijke jongeren begeleidt.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, hersenspoeling, Islam, Marokkanen, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Spanning Marokkaanse jeugd stijgt”

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Blablabla,die moeilijke jongeren begeleid:dan doet ze toch heel duidelijk iets niet goed!

  Like

 2. Vederso zegt:

  Goh, ik ben al jaaaaaren bezorgd.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik kon eerlijk gezegd amper verstaan, wat die lefgozer te vertellen had, maar wat er op elke respons van de verslaggever terugkwam, was in ieder geval: “Maakt niet uit…..blablablabla.”
  Ze vinden kennelijk dat Nederland zich maar zonder verzet van alles moet laten beroven…..
  Ëxperts maken zich ernstige zorgen.” Oh ja? Waarover? Over het welzijn van die lefgozers, zeker! Ik heb er de laatste 20 jaar niet meer van gehoord, dat ze zich zorgen maken over het welzijn van de gewone Nederlander!
  Weet je wat? Als we zo langzamerhand eens dat hele zooitje terug in de zandbak flikkerden met al die welzijnswerkers en experts erbij….?!
  Ik begin die goedpraters namelijk een beetje zat te worden…..!

  Like

 4. leo zegt:

  Laat ze maar lekker over de rooie gaan.
  De rapen worden gaar……. Wie kaatst kan een hele GROTE bal verwachten.
  We gaan er voor tsjakka !!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Komt er van als je als beroepsmokro de eeuwige lamzak en parasiet uithangt, betrapt wordt op examenfraude, de pooier wilt uithangen, onbeschoft en asociaal bent tegen Nederlanders, meent dat vrouwen hoeren zijn.
  Ik zou zeggen, richt jullie kompas op het zuiden en wegwezen. Hoe minder, hoe beter.

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Marokkaan is een soort scheldwoord geworden’
  ”Marokkaan’ is een soort scheldwoord geworden in Nederland door Wilders en alle negatieve publiciteit over overlast en criminaliteit’, zegt een van de jongeren die Trouw sprak. Hij heeft goede diploma’s, maar krijgt geen baan.
  http://www.ad.nl/ad/nl/30660/Overval-op-juwelier-Deurne/article/detail/3628424/2014/04/04/Marokkaan-is-een-soort-scheldwoord-geworden.dhtml

  Diploma via Ibn Ghaldoun, neem ik aan.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Diploma’s zijn so-wie-so helemaal niks meer waard in de andere landen dan in Nederland. Zij die de ontwikkelingen op onderwijsgebied hebben gevolgd weten dit maar al te goed! Nederland was het allereerste land dat haar hoog niveau-onderwijs heeft aangepast aan het lage IQ en het ontwikkelingsverwachtingen van de neanderthalers die hier massaal zijn gearriveerd. Ook de voornaamste pijler van onze samenleving werd moeiteloos op het altaar van de verheerlijkte “Multi-Culti-samenleving geofferd!!!” Door die ellendige landverraders!!!! Zwijnen!!!!!
   Laat je niks wijsmaken A; dat krapuul weet niks en B: al dat werkwillig gezeur is één grote leugen! Het zijn en blijven namelijk arabische-moslims met de opdracht hier de zaak te vernietigen!

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En deze ellende mogen CDA,PVDA,D66,VVD,GL,CU,SP zich aanrekenen. Vooral de eerste 4 partijen. Als de zaak escaleert, dan gaan deze HUICHELAARS, met voorop de LUL RUTTE, en de LAPZWANS SAMSOM, zich eruit lullen. Dat is voor mij een zekerheid. En weer geen enkele ZELFREFLECTIE bij de Marokkanen, geen enkele. Ik walg van dat volk!

  Like

 8. s breget zegt:

  Ik leef al vele jaren in onvrede met dat tuig,en geen PVDA,VVD,D66,CDA,CU,SGP,SP,doet er iets aan

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   s breget: 18.13. U noemt de juiste partijen, die deze ELLENDE hebben veroorzaakt!
   Laten we in Mei afrekenen, met dat politiek zooitje!

   Like

 9. Driek zegt:

  Ik lees wederom met verbijstering: “De Marokkaans-Nederlandse Karima Daoudi is directeur van het Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie dat moeilijke jongeren begeleidt. Volgens haar hebben die jongeren niets meer te verliezen en kunnen ze hun woede niet kanaliseren”.

  Die lieden hebben dus, buiten al hun andere organisaties, dus ook nog eens een “Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie”, alsof ze nog niet genoeg steun krijgen, ik vind het de spuigaten uitlopen. Die Marokkanen moeten gewoon opsodemieteren, want ik heb het ook moeilijk, ik behoor tot de moeilijke ouderen. Dus weg met die moeilijke Marokkanen.

  Like

  • Rick zegt:

   Ha Ha Beste Driek…
   Van “moeilijke ouderen” is “onze” (R)overheid heus niet bang hoor.
   Die doelgroep laten ze door de ME simpelweg onder het maaiveld knuppelen.
   Anders wordt het m.b.t. tot de ons plunderende hordes allochtonen;
   die mag je namelijk niet slaan of anderszins kwetsen. Is discriminatie.
   Voordat je het weet staan die lieden, voorzien van Nederlandse Top-Advocaten, op de stoep bij het Europeesche Hof van de Mensenrechten o.i.d..

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Juist Driek, als je niet wil deelnemen aan de Nederlandse maatschappij heb je niets en kun je als mocro jongeren ook niets verliezen, dan heb je gewoon verloren.

   Like

 10. Thorgard zegt:

  “Negatieve publiciteit over overlast en criminaliteit”
  Valt er dan ook positieve publiciteit over te plaatsen??? Laat de Marokkaanse gemeenschap niet vergeten dat, wanneer de Nederlandse bevolking geplunderd is, er een andere groep aan de beurt is… en dat zouden best eens de geïntegreerde moslim kunnen worden (een groep die ik trouwens graag mag, al zouden ze het heft best eens in eigen (broeders) boezem mogen steken….

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ Driek: 18.15. uur. Mee eens Driek! En laat deze idiote maar eens bewijzen dat we geen MAROKKANENPROBLEEM hebben, dat kan deze trut Karimi Daoudi NIET! WE HEBBEN EEN MAROKKANENPROBLEEM!!

  Like

 12. Paul Zwueste zegt:

  Wij moeten aan die zogenaamde stijging van de spanning onder de marokkaanse jeugd absoluut geen media-aandacht schenken. De marokkaanse jeugd zijn immers de islam-strijdgroepen bij uitstek. Zijn zij het niet die de opdracht van Allah letterlijk uitvoeren welke luidt: “Vernietig de ongelovige vijanden waar u ze aantreft!”. Zij discrimineren ons dus in ons eigen land.
  Bespuwen en beschimpen ons en onze cultuur. Plegen letterlijk dodelijk geweld tegen ongelovige Nederlanders.
  Even ’n vraagje; “Weet U eigenlijk aan en vóór hoevéél moorden op brave blanke Nederlanders deze moordzuchtige barbaren schuldig zijn? Kent u het getal?
  Bent u bijvoorbeeld de moord laatst op onze brave goedwillende blanke “Grensrechter” in het recente verleden vergeten!!! Hij werd letterlijk dood geschopt!!!
  Nogmaals gezegd, ik noem maar één berucht voorbeeld!
  De goede man is alweer vergeten, blijkt uit de walgelijke hypocriete commotie van talloze ‘gewone’ Nederlanders (en naast hun de zogenaamde betere klasse, bestaande uit het walgelijk zooitje genaamd: “Linkse Overheidsdienaren tot de minister van Justitie zèlve! en last-but-not-least onze ‘Bekende Nederlanders!’) aan het adres van de Heer Wilders door zijn eerlijke uitspraak “Daar zullen we dan voor zorgen” in antwoord op een volle zaal blanke Nederlanders die roept om “minder-crimineel-marokkanen-getriefel! Aldus gedenkend het onmetelijk lijden van hele groepen Nederlanders. Te weten: “ouden van dagen, homo’s, lesbiennes en argeloze brave burgers die dag-in-dag-uit beroofd, neergeslagen, geschopt, uitgescholden, gediscrimineerd en geterroriseerd worden in hun eigen huis in hun eigen straat!!!
  Geofferd voor het financieel welzijn en de machtswellust van “belangrijke overheidsdienaren, zoals politici en hoge ambtenaren.” Gek hé. al deze voorname en welgestelde lieden wonen in hun villa’s in buurten en wijken en stadsdelen waar geen enekel domme, primitieve kopdoekwijf en agressieve lichtgetinete marrokanen benden door de straten zwerven! Gek hè dat deze vooraanstaande linkse lieden hun kinderen uitsluitend naar geselecteerde blanke privéscholen sturen.

  Like

 13. Wans Horst zegt:

  Joepie de poepie, wordt het in ons (!) land toch eindelijk spannend, het zou tijd worden!!
  Dat Marokkaanse jankverhaal moet nou toch eens afgelopen zijn, een uitstekend voorbeeld van hoe je draaideurcriminelen als ouder zijnde in een vergelijkbare situatie anderen niet tot last kunt laten zijn: http://www.wtf.nl/grenzeloos/19340/kleptomaan-vastgeketend-door-ouders.html

  Nee, de moslims spugen op ons en onze softe aanpak onder het mom van allerlei socialistische uitwegen! Alle geïnfiltreerde buitenlanders met dubbel paspoort moeten per direct uit de overheid vertrekken, zonder wachtgeld of iets!

  Like

 14. Rick zegt:

  Laat de bom maar lekker barsten. Kunnen “we” eindelijk eens los op dat inteelt tuig.
  Vroeg of laat moet deze strijd tóch een keer gestreden worden.
  Nú kunnen “we” hem héél misschien nog winnen. Houdt er echter wel rekening mee, dat u geconfronteerd zult worden met afwijkend ogende tegenstanders…Er zullen namelijk veel (S)links georiënteerde Nederlanders aan de zijde der vijand meevechten.
  Overigens is deze “dreiging” weer zo’n typisch geval van allochtoonse chantage. Zij floreren bij de gratie van de immer aanwezige geweldsdreiging. Wetende dat de, in haar broek schijtende politici, er door pamperen alles aan zullen doen om het de bedreigde allochtoon naar de zin te maken en te beschermen tegen die vervelende roomblanke Autochtonen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   “Er zullen namelijk veel (S)links georiënteerde Nederlanders aan de zijde der vijand meevechten.”
   Dat zijn de nieuwe NSB’ers, moslims de nieuwe nazi’s en de regering is zoals hij was: vertrokken voordat het schip gezonken is.

   Like

 15. Jan zegt:

  Het ontgaat mij volledig waarom dit bureau met Levi Lassen samenwerkt:
  http://www.levilassen.nl/

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar zit iemand geld te verdienen met niks doen behalve een mooi verhaal.
   Zo werkt een subsidie aanvraag. Als het doel en de raak punten maar helder zijn en je bent binnen.

   Like

 16. Thomasson zegt:

  Ach so! De Marokkaanse jeugd wordt kwaad!… “De uitspraken van Geert Wilders over Marokkanen en de dood van twee Marokkaanse overvallers in Deurne heeft de sluimerende onvrede onder Marokkaanse jongeren laten toenemen”. En dan? Maken de experts zich ook zorgen over de slachtoffers van deze vervloekte Marokkanen? De fietsers die ze massaal aanvallen en in elkaar slaan? De Molukse meisje die door een groep Marokkanen op beestachtig wijze in Culemborg werd verkracht? http://www.nujij.nl/algemeen/moluks-meisje-beestachtig-verkracht-door-groep.26381152.lynkx
  De roofovervallen op oudere mensen midden op straat? Wist u dat er nu in het dorpje Honselersdijk (gemeente Westland) staan drie huizen leeg? De bewoners waren genoodzaakt te verhuizen omdat ze last hadden van …Marokkanen. Deze mensen voegen zich bij de eindeloze lange rij van autochtone Nederlanders die uit hun buurt moeten wegvluchten omdat ze door Marokkanen en andere moslims worden geterroriseerd. Karima Daoudi zegt dat “die jongeren niets meer hebben te verliezen en ze kunnen hun woede niet kanaliseren”. Nou wij ook niet!.
  “Als ze dan ook het gevoel hebben dat de samenleving tegen ze is, bestaat de kans dat ze in opstand komen met alle gevolgen van dien”.
  Wilders zet de puntjes op de i. De dappere vrouw, Marina uit Deurne, liet ze de loop van haar pistool zien. Voor wat hoort wat!. Ze heeft het recht haar man voor deze beesten te verdedigen. Laat de Marokkanen maar in opstand komen. Vooruit!. Ook wij hebben niets te verliezen. Dat zou goed zijn voor de blinde domme ogen van de politiek-correcte hufters voor wie eigen volk is niet de moeite waard te verdedigen.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Beste mensen. wij hebben niets te verliezen. Dat is maar al te waar. Wij kunnen alléén datgene terugwinnen dat ons ontstolen is. Dit door, en in de allereerste plaats, onze eigen politici-landverraders en andere topambtenaren en niet te vergeten de ‘Lauwen van Geest!” Die, zoals in de bijbel staat, Zullen Branden in de Hel!”
   Ook Jezus-Christus had kennelijk vroeger al met dit walgelijk verschijnsel in eigen gelederen kennisgemaakt! De arme ziel!
   Nee, wij moeten geen angst hebben voor al dat licht getint- donkergekleurd en zwart tuig! Wij zullen ze vernietigen omdat wij voor ons eigen land en onze eigen cultuur en eigen identiteit vechten! Ook al roept plaathoer maxima uit Argentinië (op gezag van haar waarzeggers) nog zo hard dat de Nederlandse identiteit niet bestaat!
   Hoe durft zij!!!! Dit was een brevet om ze gelijk terug te sturen, enkele reis naar haar moordenaarsvader! Maar nee dat kon natuurlijk niet, want zij was in dienst van groot-links dat bevolen had tot de ondergang van alle Nederlanders!
   Wij zullen binnenkort brandhout maken met het getriefel!!!! Zelfs al zouden wij verre in de minderheid zijn tegenover dat hersenloos volk dat op het niveau staat van neanderthalers of nog verder terug! Dan nog zullen wij ze moeiteloos vernietigen en de resten terugsturen naar hun apenlanden!!!!

   Like

   • Thomasson zegt:

    Prima bewoording Paul Zwuste. U drukt uit wat de meeste Nederlanders denken. De Nederlanders zouden gedwongen worden voor hun land, huis en haard te vechten. Zouden ze dat niet doen, dan zal het lot van Nederland hetzelfde zijn als van Syrië. De Syrië strijders, die weer naar huis, uitkering en lekker leven terugkeren, hebben daar geleerd om kelen te snijden en harten van vijanden te vreten. Islam staat gelijk aan kannibalisme. Het gevecht voor leven en dood zal komen buiten de multiculturele stinkers aan de top van onze politiek en zeker buiten de corrupte viezeriken in Brussel en Straatsburg. Al deze mensen zijn in ambt voor hun eigen agenda. NIET VOOR ONS!. Hun slagzin luidt: zakkenvullen en wegwezen!. De geschiedenis herhaalt zich: in mei 1940 heeft de voltallige Nederlandse regering samen met koningin Wilhelmina gevlucht. Nederland stond gelijk aan een kudde schapen zonder herder. Zelfs de herdershonden, die over de kudde moeten waken, hebben de poten genomen en foetsie waren ze!. De Zeegeuzen die de Nederlandse steden hadden ontzet, hadden dat zonder hulp van de regenten gedaan. Zouden ze dat niet doen, dan was Nederland tot de dag van vandaag onder de heerschappij van de Spanjolen en de Inquisitie.

    Like

 17. Willie zegt:

  Lock&Load-time is coming very soon

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Oplossing is heel simpel.
  Onder dwang afvoeren naar Marokko.
  Dat voorkomt een burgeroorlog, want de Nederlanders zijn hen meer dan spuugzat.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Als de koning van Marokko ze niet wil hebben, kan men bij Poetin een van de oude Sovjet Goelag huren en ze daar heen sturen. Ik hoop dat Poetin zijn goelags voor schappelijke prijs verhuurt. Per slot van rekening zouden zijn gasten daar voor lange tijd blijven.

   Like

 19. Tempelier. zegt:

  Toch heb ik respect voor de mensen uit Deurne, die zich gezamenlijk tegen dit tuig keerde. En die Marokkaan die in het filmpje aan het woord was klonk toch een beetje met een Limburgs accent. Dus niet uit de regio Eindhoven.

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  ik vind het fantastisch !

  Like

 21. bigljohn zegt:

  De aardrijkskundeboekjes moeten aangepast worden. Het Rifgebergte bevind zich niet langer in Marokko, maar in Nederland. Zoals Dracula jacht maakte op zijn prooien, doen Marokkanen dat op Nederlanders. De reputatie van het Rifgebergte en de bloedzuigers uit Transylvanie. En hun gezamelijke kameraden zijn de Duivel, de linkse politiek, de politie, en de grote en kleine overheden. En wat schiet er voor ons over ? Snel maken dat je weg komt voor die gewetenloze monsters uit Marokko. Schandalig, dat wij als ontwikkelde en beschaafde autochtone Nederlanders plaats moeten maken voor dat tuig van de richel !

  Like

 22. lucky bee zegt:

  Vandaag nog ga ik aangifte doen tegen Diederik Samsom en Hans Spekman, ik moet zo wie zo bij de politie voorbij.

  Like

 23. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba Afgeschermde tweets 16 sec.

  BIJ ONS OOK! WEG met CRIMINELE marokkanen c.q. islamieten! “Spanning Marokkaanse jeugd stijgt” http://wp.me/p1O7aM-ftB via @wordpressdotcom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s