De stelling van de week

Screenshot_8

“De massahysterie in de media tegen Wilders en de PVV rechtvaardigt het opheffen van de publieke omroep.”

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De stelling van de week

  1. Yvonne van Cleef zegt:

    97% voor;3 tegen!!!

    Like

  2. leo zegt:

    Citaat:

    3 vijandig georienteerde kranten kunnen meer schade toebrengen dan 30.000 bayonetten.

    Napoleon Bonaparte.

    Like

  3. isidor zegt:

    opzouten met die linkse media ,land verraders zijn het
    wacht maar af we zullen tzt met ze afrekenen

    Like

  4. Jan zegt:

    Het stompzinnige zagen van Eva Jinek:
    Stompzinnige opmerkingen aan het begin. De rest na minuut 14
    http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1408759

    Moskowitz moet blij zijn dat hij van dit teringwijf bevrijd is.

    Like

  5. Jan zegt:

    Premier Mark Rutte vindt PVV-leider Geert Wilders ‘niet zo interessant’. Over de oproep van Wilders om aangifte te doen tegen de PvdA-leiders Diederik Samsom en Hans Spekman zei Rutte vandaag na de wekelijkse ministerraad: ‘Ja, laat ‘m. Laat ‘m.’

    Rutte vond het wel van groot belang om vorige week kinderen van Marokkaanse afkomst uit te leggen dat zij niet bang hoeven te zijn dat ze het land worden uitgezet. Kinderen waren bang geworden na de uitspraken van Wilders op de verkiezingsavond over ‘minder Marokkanen’.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3628741/2014/04/04/Rutte-over-Wilders-Laat-m-laat-m.dhtml

    Rutte is duidelijk zo stom als een rund dat hij niet ziet dat slachtoffer spelen en janken en grienen tactiek is van die holbewoners.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Jan: 18.14. uur. Deze RUTTE, is in mijn optiek niet meer of minder, dan een LANDVERRADER! deze vent, zou op grond van artikel 93 van het Wetboek van Strafrecht aangeklaagd dienen te worden, tezamen met die BOLLE van het CDA, Jan Kees de Jager. Zij hebben door het overdragen, van onze schatkist aan de RODEN van BRUSSEL, wel degelijk LANDVERRAAD gepleegd, evenals hun marionetten in de 2e KAMER van CDA,PvdA,D66,VVD,GL,CU,SGP. En deze RUTTE meent WILDERS te moeten manen, deze RUBBERPOP der BILDERBERG-GANGSTERS!

      Like

      • Driek zegt:

        Beste meneer Hendrix, het zijn maar liefst zeven partijen waartegen de PVV het moet opnemen, CDA,PvdA,D66,VVD,GL,CU,SGP. Nou, ik heb er een zwaar hoofd in, en het krankzinnige vind ik dat die christelijke partijen, de CU en de SGP het nog opnemen voor hun grootste vijand de islam, dat is toch om moedeloos van te worden, en ik snap dat ook werkelijk niet, iemand daar moet toch de geschiedenis kennen van de islam? En het verhaal van Mohammed, hoe die de ene verovering na de andere maakte, overal vielen er hoofden afgehakt door het zwaard.

        Like

    • Yvonne van Cleef zegt:

      Inderdaad,mijnheer Rutte:kinderen hebben recht op een onbezorgde jeugd.Maar u hebt de problemen van jaren weg gelachen:onze kinderen zouden niet bang moeten hoeven zijn voor beroving,verkrachting en intimidatie;u hebt nagelaten er voor onze kinderen te zijn!En nu de schuld Wilders in de schoenen schuiven?Al te gemakkelijk!

      Like

      • exter39 zegt:

        Helemaal waar , de omgekeerde wereld, Rutte gaat naar de school om te zeggen dat , we niet kwaad moeten zijn op de marokanen , die mensen beroven , dood maken , en niks goed vinden aan onze cultuur, en ja met 80 % buitenlandse kinderen heeft hij nog sucses ook.

        Like

  6. Joop Klepzeiker zegt:

    Ik vind het best grappig ! een soort van hema wekkertje, zo nu en dan op winden !

    Like

  7. roger catrysse zegt:

    Niet discussiëren dat helpt niet. Stemmen voor Wilders dat is belangrijk. Ook klacht indienen tegen die 2 socialistische leiders daarmee help je Wilders

    Like

  8. bigljohn zegt:

    Zoals Pim Fortuijn zo fijntjes opmerkte; Maar het probleem, dat blijft ! En ik voeg er aan toe;
    Het probleem dat blijft, als Nederland niet massaal bereid is om op de PVV te stemmen. Klinkt basaal, maar een andere oplossing is er helaas niet !

    Like

Plaats een reactie