Antwoord van de Duitse regering op AfD-interpellatie: aantal “christen vijandige” delicten neemt enorm toe

(Vertaling: E.J. Bron)

Over de achtergronden kan men natuurlijk alleen maar speculeren – een feit is echter dat het aantal van de door de politie als “christen vijandig” geclassificeerde delicten toeneemt. Dat blijkt uit twee antwoorden van de Duitse regering op schriftelijke vragen van de AfD-parlementariër Petr Bystron, die ook het hoofd van de AfD-parlementariërs in de commissie buitenland van de Duitse Bondsdag is.

Derhalve waren er in 2022 in heel Duitsland 135 christen vijandige delicten opgenomen in de politiestatistiek over politiek gemotiveerde criminaliteit. In het jaar 2023 waren het volgens voorlopige cijfers al 277, waaronder 55 voorvallen waarbij het om zaakbeschadiging ging. Tegenover het jaar daarvoor is dat een explosieve stijging van 106,7%.

Natuurlijk probeert het ministerie van Binnenlandse Zaken te relativeren en verklaart dat de stijging niet “ongenuanceerd gemotiveerd” zou kunnen worden. Een verklaringsbeginsel zou bijvoorbeeld “de gespannen wereldpolitieke situatie zijn, in het bijzonder ook in de context van het Midden-Oosten conflict.”

Maar dat is versluiering. Absoluut onomstreden is de correlatie tussen de stijging van de “christen vijandige” delicten en de explosieve stijging van de immigratie naar Duitsland, die door de Duitse “stoplicht”-regering naar beste vermogen bevorderd wordt.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Antwoord van de Duitse regering op AfD-interpellatie: aantal “christen vijandige” delicten neemt enorm toe

  1. Niek zegt:

    Dat is volkomen terechte conclusie en islam gerelateerd, als de linkse niet optijd wakker worden zal Europa democratisch besluiten islamitisch te worden. Voorbeeld is Mona Keijzer die een uitspraak doet die 100% klopt maar onze rechters hebben nog nooit een koran gelezen of bekeken. Hoe kun je nu een oordeel vellen als je de inhoud niet kent? Daar sta je dan in een proces voor groeps belediging maar dat is het helemaal niet, Ja het is een groep maar Nederlanders en Marokkanen zijn ook groepen en zelfs wereldburgers. Toch zou ik als meest haalbare voor Mona zeker de Christen kaart gebruiken.

    Geliked door 2 people

  2. jantjeuitnl zegt:

    Die moslimbende die ze hierheen halen dien me sterk denken aan de zombies van world war Z.

    Geliked door 2 people

  3. Ravian zegt:

    ”de explosieve stijging van de immigratie naar Duitsland, die door de Duitse “stoplicht”-regering naar beste vermogen bevorderd wordt”

    Het linkse tuig importeert gewoon zo snel mogelijk zoveel mogelijk mede vijanden van de hun nationale soevereiniteit en cultuur minnende autochtone Duitsers, om zodoende een meerderheid te creëren, en dat ze daarmee ook hun eigen ondergang Duitsland in slepen dat snappen ze niet, daar zijn ze simpelweg te dom voor…

    Geliked door 2 people

    • 007lucia zegt:

      Juist maar dit soort mensen doen alleen aan micro-economie
      van het soort in iedere straat 4 groente,vlees & fruitwinkels
      2 kappers in/ per 20 straten
      4 bakkers ,, ,, ,,
      1 juwelier ,, ,, ,,
      Verder komen ze niet want hun godsdienst verbied bijna alles behalve losgaan op christenen en er is ook geen geld voor

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie