VIDEO: IDF in Rafah

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Nioh Berg)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: IDF in Rafah

  1. scherpschutter1943 zegt:

    Maak ze allemaal af, mannen.vrouwen, kinderen, alles. Leve Israël

    Geliked door 1 persoon

  2. Ardbeg zegt:

    Als er 900 van hun in de broek pissen, dan meurt dat toch een eind ver vandaan dacht ik. Goed werk , terroristen zijn extemisten egaal wiens belang of geloof

    waar vandaan. Gekken

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    Israël moet dit afschuwelijke karwei afmaken en zich zeker niet laten intimideren door het incompetente,partijdige strafhof en de rest van de wereld,inclusief het van overheidswege georganiseerde demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia terroristische,links-islamitische psychopaten kabinet van de pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en consorten !!

    Geliked door 5 people

  4. leeuw7 zegt:

    Het Hamas terrorisme mag niet beloond worden!!

    Geliked door 4 people

  5. Alex Delarge zegt:

    Prachtige beelden.

    Like

  6. Svalbard zegt:

    Israël moet zich ook niets aantrekken van dat partijdige ICJ in Den Haag. In een gebouw van de UNWRA trok een Israëlische soldaat een tapijt weg en ontdekte een metalen plaat. Daaronder was een schacht van 10 meter diep, en die stond in verbinding met een aantal ondergrondse kamers. Daar werden 4 lijken gevonden, en dat bleken gijzelaars te zijn. De VN werkte nauw samen met de Hamas en daaruit blijkt dan ook dat de VN medeplichtig is aan oorlogsmisdaden. De UNRWA is dan ook een zeer ongewenste partij in deze oorlog, maar onze regering heeft wel jaren meebetaald aan deze organisatie, in feite van de belastingbetaler gestolen geld!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie