Boeren bezetten Brussel: “Het wordt iconisch”

(Door: Robin de Boer)

Het boerenprotest in Brussel zit eraan te komen. Op 4 juni verzamelen boeren uit heel Europa zich in de Belgische hoofdstad. “Het wordt iconisch,” voorziet voorman van Farmers Defence Force Mark van den Oever.

De afgelopen jaren wees de Nederlandse politiek steeds naar Brussel. En Brussel wees steeds naar de Nederlandse politiek. Ze hielden elkaar de hand boven het hoofd. “Zo kregen we al die problemen in de nek geschoven.”

“Als we in Nederland een andere wind hebben waaien, wil dat nog niet zeggen dat er in Brussel een andere wind waait,” aldus Van den Oever.

Lees verder>>>
(h/t Leo P.Arden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Boeren bezetten Brussel: “Het wordt iconisch”

  1. skippy zegt:

    De enige manier om Brussel te laten werken voor de burgers en niet andersom is door brussel op te heffen.

    Onderhandelen en afspraken maken met lieden die geen verantwoordleijkheid of eergevoel kennen is tijd verspilling. Wie is er naief te geloven dat “Brussel” zich aan afspraken houd? Als een volk tegen iets is en de “leiding’/ het personeel gaat ermee door of drukt via een omweg toch zijn/hun zin door dan moeten die lui met harde hand worden verwijderd om nooit meer terug te komen. Dat zijn criminelen en verraders !

    Succes in Brussel, maar hou jezelf niet voor de gek, alles is tijdelijk en afspraken zijn er in Brussel om tijd te rekken om via andere wegen de zin door te drukken.

    Als er een orakel zou zijn dat het goddelijke advies zou geven aan hen die naar Brussel gaan dan zou het mogelijk zijn dat het advies een hooivork, touw en vet zou inhouden….een oplossing die voor alle betrokken partijen duidelijkheid schept en aangeeft wie er precies in wiens dienst staat.

    Tot die dag.

    Like

  2. BigLJohn zegt:

    Al die massale boerenprotesten in Europa hebben in feite geen zoden aan de dijk gezet. We moeten toch onderhand wijzer zijn geworden en zullen moeten beseffen dat protesteren tegen obligate overheden totaal niets uithaalt. Ze lachen ons (en de boeren) uit waar we bij staan. Er is slechts EEN manier om van die clubhuizen in Brussel en Straatsburg af te geraken. Hopelijk willen de Russen een paar kruisraketten erop gooien op een moment dat alle rotzakken daar binnen zijn. Het WEF in Zwitserland zal ook een doel moeten zijn. Al het andere zal falen.

    Like

  3. Harry zegt:

    Steek die hele teringbende maar gerust in de fik !

    Hebben ze wat te doen !
    In plaats van al die waanzin wetten te verzinnen !

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    “Willen we van deze onzin af? Dan moeten we met z’n allen naar Brussel. We moeten zorgen dat ook daar een andere wind gaat waaien,”

    De Nederlandse overheid kan ook gewoon besluiten dat Nederland een soevereine staat is en dat “Brussel” zijn verordeningen maar daar moet steken waar de zon niet schijnt…

    Wij zijn namelijk een flinke netto betaler aan “Brussel”, en de grootste netto betaler van “Brussel” is economisch van ons afhankelijk.

    De EU heeft dus feitelijk enkel zoveel macht over Nederland als dat de Nederlandse politiek toestaat.

    En dan weet je dus ook meteen wat voor een enorme kutsmoes “ja maar dat moeten we van de EU” altijd geweest is.

    Dat was en is gewoon een excuus voor een Eurofiele overheid om beleid te kunnen voeren waar in Nederland geen democratische basis voor bestaat.

    Zo werd en word de Nederlander dus gewoon verneukt door een ondemocratische ‘elite’ die op die manier gewoon haar zin doordrijft.

    Er zijn dus best veel foute zaken waar “Brussel” verantwoordelijk voor is, maar het Nederlandse binnenlandse beleid is en blijft gewoon de directe verantwoordelijkheid van de Nederlandse politiek.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Ravian op 25-5-2024 om 21.03 u.

      Beste Ravi, je kunt ‘t zo fraai verwoorden, als ik jouw reactie mag samenvatten en ik zou zeggen : “De EUSSR is één hele grote criminele bende en NL wil daar kennelijk bijhoren”, heb ik ‘t dan ongeveer begrepen én samen gevat ?

      Geliked door 1 persoon

  5. Ron Lacet zegt:

    Niet zzo slim om een datum aan te kondigen. Dit geeft Brussel tijd om een grote ME politiemacht in stelling te brengen alsmede misschien het leger om grote blokkades op te richten om de boeren buiten Brussel te houden.

    Like

  6. Jackholland zegt:

    spuit heel brussel onder de stront , en deel mede dat jullie boeren het schijtbeu zijn. Welk land gaat nu boeren opruimen en het ze moeilijk maken ? Voedselvoorziening is 1 van de eerste levensbehoeftes die hou je in eigen hand en in eigen land. En zeker jezelf wat dat betreft je niet afhankelijk maken van het buitenland. Want dan kom je als land werkelijk in de shit.

    Like

Plaats een reactie