Linkse terreur in Nederland

Erik60

(Door: Erik60)

Laten we het eens hebben over de linkse terreur in ons mooie Nederland. Extreemlinks is al sinds de jaren-60 erg actief in Nederland. De jongste aanslag van een extreemlinkse extremist was de aanslag van Volkert van der Graaf op Pim Fortyun. Deze aanslag zal bij veel mensen nog vers in het geheugen zitten.  De meesten van ons zullen nog wel weten waar ze zich bevonden toen het bericht doorgegeven werd dat Pim Fortyun vermoord werd. Volkert was een echte linkse milieuactivist en een fervent aanhanger van “Wakker Dier”. “Wakker Dier” is trouwens ook een extreemlinkse organisatie die verschillende aanhangers in de Tweede Kamer heeft. De Partij voor de Dieren herbergt nogal wat aanhangers van “Wakker Dier”. Marianne Thieme was trouwens voorzitter van “Wakker Dier” van 2004 tot 2006. Is zij een wolf in schaapskleren? Daar lijkt het wel op. Haar kruistocht tegen het vlees is volop aan de gang. Langzaam maar zeker kent haar strijd tegen het vlees een bepaalde vorm van succes.  

Maar laat ons nu eens diep ingaan op het begrip links. Links is eigenlijk ontstaan net voor de Franse Revolutie. In 1789 was er een zetelverdeling in het Franse Parlement. De conservatieve parlementsleden waren voorstanders van de monarchie en zaten aan de rechterzijde van de voorzitter. Zij wilden dat de oude Franse gewoontes niet veranderden. De progressieve revolutionaire tegenstanders van het bestaande staatsbestel moesten plaatsnemen aan de linkerzijde. Zij waren voorstanders van verandering.  Zo is het begrip links ontstaan. Maar dat heeft nog niks van doen met het links van nu en zeker niet met het huidige extreemlinks.

Het extreemlinkse gedachtegoed in Nederland heeft een grondige afkeer van de gevestigde orde en de huidige democratie.  Zij verzet zich tegen de maatschappelijke normen, waarden en regels. Zij strijdt verbeten tegen sociaaleconomische ongelijkheid, uitbuiting, milieuvervuiling, dierenmishandeling en ongelijke behandeling van etnische groepen (vluchtelingen). De extreemlinkse politieke overtuiging hangt nauw samen met de politieke tijdsgeest. In de jaren tachtig waren extreemlinkse groepen zoals RaRa enorm gewelddadig.  Zij pleegden zelfs verschillende  bomaanslagen. De meest bekende RaRa- aanhanger is GroenLinks politicus Wijnand Duijvendak. Maar ook het krakersmilieu is extreemlinks en enorm gewelddadig. Zowel in de jaren-70, -80, -90 als nu. Zij zal het niet nalaten om rel te schoppen en eventueel te moorden om haar gelijk te krijgen. Marcel Tega alias Tisselink vermoordde op 15 november 2005 Louis Seveke in Nijmegen. Beiden waren in de krakerswereld van Nijmegen actief.

De krakersbeweging is al vanaf haar ontstaan een links politiek fenomeen. Maar eigenlijk had kraken in het begin van de jaren-60 niet echt een politiek karakter. Het werd beschouwd als een onschuldig iets. Toch kreeg het al de stempel links opgeplakt, omdat deze jongeren zich verzetten tegen de traditionele samenleving. Aan het eind van de jaren-60 krijgt kraken een linkse politieke lading. De kraakbeweging verzet zich hevig tegen het woonbeleid van de toenmalige regering. Door het gebrek aan goedkope woningen en het snel groeiende aantal studenten slaat al snel de vlam in de pan. De krakersbeweging groeit eind jaren-60 zeer snel. Door het snel stijgen van het aantal leden ontstaan er in de kraakbewegingen bepaalde regels, die ook wel de kraakcode worden genoemd.  Het gebruik van geweld was volgens die informele regels echter niet toegestaan. Maar in de jaren-70 werden de regels veranderd en gaan de krakers steeds meer en meer geweld gebruiken. Zij zien ook dat het gebruik van geweld tot resultaten leidt en dat zij zo terrein winnen. Eind jaren-70 vochten de ordediensten en krakers regelmatig met elkaar. Dat leidde tot ware slagvelden met enorm veel ravage in de betreffende steden.  Momenteel is de krakersbeweging kleiner dan ooit, maar is ze nog steeds actief en schuwt nog steeds geen geweld.  Zij is een kleine zware extremistische groep die veel aanhangers heeft bij de politieke partij GroenLinks.

In het begin van de 21e eeuw zien we de extreemlinkse anti-globalisten sterk opkomen. Zij zijn in het begin een groot gezelschap van vreedzame activisten die met behulp van moderne communicatiemiddelen gemobiliseerd worden. Deze mensen protesteren tegen de macht van de multinationals en het kapitalistische systeem. Deze groepering houdt het kapitalistisch systeem verantwoordelijk voor de uitbuiting van de bevolking in de Derde Wwereldlanden en de afbraak van het ecosysteem. Binnen niet onafzienbare tijd duikt bij de anti-globalisten de anarchistische militante groepering ‘zwarte blokken’ op. De zwarte blokken worden verantwoordelijk gehouden voor het extreme geweld tijdens de vele demonstraties. Zij zijn de moderne soldaten van extreemlinks.  Verschillende extremisten uit het krakersmilieu sluiten zich bij de zwarte blokken aan om overal ter wereld rel te schoppen. Tijdens de protesten verblijven ze in het krakersmilieu in Nederland. Zij schuwen ook hier geen geweld. Zij worden door onze inlichtingendiensten gezien als een gevaar voor de samenleving.

Vanaf 2003 waarschuwen de Nederlandse inlichtingendiensten voor de radicale dierenrechtenactivisten.  Deze dierenrechtenactivisten zijn erg gewelddadig en opereren op een heimelijke manier om hun doel te bereiken. Het dierenbevrijdingsfront heeft meerdere malen bij nertsfokkers de kooien opengezet. Om hun doel te bereiken deinzen deze actievoerders er ook niet voor terug om mensen te bedreigen en hun voertuigen of huis in de fik te zetten. Deze linkse actievoerders hebben deze methode overgenomen van hun zusterorganisatie Animal Liberation Front uit het Verenigd Koninkrijk waar het intimideren van zakenrelaties een beproefde tactiek is geworden.

De laatste jaren is er een opleving zichtbar van het aantal protestacties dat gericht is tegen het Nederlandse vreemdelingen- en asielbeleid. Zij willen dat de grenzen verdwijnen en iedereen het land kan binnenkomen. Zij zien vluchtelingen niet als een probleem, maar als een verrijking. Deze extreemlinkse actievoerders willen de staat volledig ontwrichten. In hun ogen is elke Nederlander die niet aan hun kant staat een racist. Deze mensen zijn zo gefocust op de islam dat zij zelfs de extremisten in de armen hebben gesloten. Het eigenlijke doel van deze groep is om de eigen bevolking zo murw te beuken dat alle verzet gestaakt wordt. Maar deze mensen verrijken zichzelf  op allerlei manieren, terwijl zij met een glimlach op het gezicht de eigen bevolking zien creperen. Kijk maar naar Zweden. Daar wordt iedereen openbaar vernederd die kritiek heeft op de islam. Nog even en de sharia is daar de eigenlijke wet. Dat is de wraak van links om zo de Zweden te straffen die voor de rechtse partijen hebben gestemd. Bij de volgende verkiezingen zal er een kentering plaatsvinden. Maar dan zal het te laat zijn, vrees ik. Veel Zweden immigreren momenteel naar Amerika, omdat zij denken dat daar de islam nooit echt van de grond zal komen. Er is ook islam in Amerika, maar niet zo erg als in Europa.  Want Europa is in een snel tempo aan het islamiseren. Met dank aan de linkse partijen.

Maar wat wil extreemlinks van onze samenleving en waarom haat zij ons normale mensen zo intens?   Omdat zij in rechts hun ergste vijand zien. Daarbij heeft ze de hulp van de moslims nodig. En zij ziet dat de rechts conservatieve medemens erg getroffen wordt door de islamisering. Dat verheugt haar ten zeerste. Zelfs als dit gevolgen heeft voor iedere Europeaan of landgenoot. Deze extremisten maken gebruik van de zwakheid die in de goedmensch huist. De goedmensch betaalt en komt eventueel de straat op straat om de grenzen te openen voor alle vluchtelingen. Onze linkse politici zijn ook heel gewiekst. Het interesseert hen geen zier of de meerderheid van de bevolking tegen het veelvuldig binnenhalen van moslims is. Zij blijven ermee doorgaan. En komen ze geld tekort, dan gooien ze wel wat ouderen op straat. Die mogen in hun ogen creperen, maar vluchtelingen niet. Dat is links en ons huidig kabinet vaart een linkse, zo niet extreemlinkse koers. Ten koste van de eigen bevolking. Alle partijen doen er aan mee behalve de PVV.  En wie denkt dat hij of zij bij de volgende verkiezingen met kereltje Pechthold beter af is? Die denkt echt wel verkeerd. Want onder het juk van D66 zal het klimaat voor ons nog verslechteren. Hij zal ons land nog sneller dan Rutte verkwanselen aan Europa. En dan waarde landgenoten… zijn wij de nieuwe vluchtelingen.

Screenshot_20Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Communisme, Groenen, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Linkse terreur in Nederland

 1. Driek zegt:

  Weer een duidelijk artikel van uw hand, fijn om te lezen. Ik ben bang dat bij de volgende verkiezingen de meerderheid weer op dezelfde klunzige partijen gaat stemmen, en niemand wil straks met de PVV verder, dus dat wordt dan een doodlopende weg. Helaas. Ik heb er geen vertrouwen meer in, ons landje is door een stelletje minkukels een failliete zaak geworden.

  Like

 2. Goed artikel over links! Ook de kerk kiest voor links. De kerk heeft ook een ‘weg-met-ons” mentaliteit. Of ze zien ‘visioenen’ van Jezus die zal verschijnen in de wolken, op zal trekken naar Jeruzalem, de wereld zal vernietigen en dan de getrouwe kerkgangers meeneemt de hemel in om daar eeuwig te feesten!? Om daar je overleden familieleden en kennissen te ontmoeten waar je een grondige hekel aan had!? Het overgrote merendeel van de visioenen van kerkleiders berusten op een utopia! In de bijbel schuilt wel waarheid alleen het wordt verkeerd uitgelegd door dwaalleraren. Bijvoorbeeld de zondagsrust. In Kollosenzen 2; 16 (Nieuwe Bijbelvertaling) staat: “Laat niemand u iets voorschrijven op het gebied van eten en drinken of het vieren van feesten, nieuwe maan en sabbat.” Dan is het toch verboden om sabbat of zondagsrust te vieren als je een christen bent? Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom?

  Like

  • Driek zegt:

   Maar Paulus was een bekeerde Jood die de christenen ijverig vervolgde, maar kreeg op zijn tocht naar Damascus een krachtdadige bekering tot het christendom. Handelingen der Apostelen 9, 3 – 19. (zie Paulinische theologie). En brief aan de Hebreeën.

   Like

 3. roger catrysse zegt:

  Er is maar een goede partij in Nederland en dat is de PVV er zijn veel slechte partijen maar de slechtste van al is de “D 66” partij

  Like

 4. ezra70 zegt:

  Dank Erik60.
  Weer een goed en helder artikel.
  Ik ben altijd blij als er weer een stuk van u verschijnt.
  Ik maak dagelijks mijn eigen krant met alles wat NIET in de MSM komt.
  U staat altijd op de voorpagina!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Prima uiteengezet, Erik60! Eén klein vraagje: Was het “Wakker Dier” of “Lekker Dier?”
  Ik dàcht toch het laatste.

  Like

 6. felix zegt:

  Dankuwel voor de prachtige uiteenzetting hier erik60 !!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel erik60. De termen links en rechts, zijn tegenwoordig op bepaalde punten uitwisselbaar.
  Maar als U met links, partijen als de SP,GL en de PvdA doelt, is dat zeer correct. En DEMONEN 66, met de gluiperd Pechthold, verkoopt Nederland net zo makkelijk, als dat hij een veilingstuk zou verkopen.

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik weet het niet;Pvv dus niet in Almere en niet in Den Haag,omdat ze er een cordon sanitaire omheen hebben gelegd;en dat noemt men democratie!Als dat straks in Brussel ook gebeurd,zit er toch echt maar een ding op;het recht in eigen handen nemen!Want als we niet uit de Eu stappen,geef ik het nog 5 jaar en daarna zitten we allemaal onder het juk van de islam,via dat Bilderbergschorem.We zijn nu al zo hard op [de verkeerde!]weg;als ik dan lees dat de eigenaar van het schoonmaakbedrijf beveiligd moet worden wegens doodsbedreigingen???IN zijn eigen,ook ons!,land?En dat in Duitsland een moslim maar 12 jaar cel voor moord krijgt,omdat hij honger en dorst had wegens de ramadan!!!Hoe zout wil je het hebben?In heel de EU is recht krom!En met praten is dat niet meer op te lossen,ben ik bang.Alleen nog met harde hand zullen wij ons land terug kunnen veroveren.En dan nog moet het aantal nsb,ers onder ons meevallen;anders is het een verloren zaak.Met hun:”wij zijn allen Marokkanen”.IK kan er nog niet over uit!

  Like

 9. Theo Prinse zegt:

  Goed dat die zaak met Louis Seveke nog eens aangehaald wordt. Het is waar dat Seveke vermoord is door een crimineel die de krakersbeweging als uitlaatklep en dekmantel gebruikte. Theunissen heeft levenslang gekregen.
  Zelf heb ik Seveke genoemd in het rijtje Pim Fortuyn en Theo van Gogh om de sfeer van hetze door de gevestigde macht van de PvdA, CDA en VVD en in mindere mate GroenLinks te duiden.
  Het is een feit dat Pim Fortuyn vermoord kon worden door de hetze die Ad Melkert en al zijn beulen zoals Wim Kok, Jo Ritzen, Job Cohen, Thijs Woltgens, Johan Stekelenburg, Marleen Barth, Han Noten, Wouter Bos, Thijs Berman, Marcel van Dam, Jan Pronk maar ook Maarten van Rossum en Sonja Barend, De lijst gaat nog duizenden namen door. los lieten op de samenleving.
  Gister was er nog een kort interview met een PvdA Kamerlid die een portret van de terrorist Nelson Mandela aan zijn muur heeft hangen. De PvdA zijn gewoon aanhangers va moordenaars zoals indertijd met het DDR regime van Erich Honecker en Erich Mielke en Marcus Wolf enz. Mielke had dan wel weer nazi’s doodgeschoten en was daarna in Moskou in exil gegaan.
  Louis Seveke was niet alleen van de krakersbeweging maar ook onderzoeksjournalist naar de activiteit van de BVD. De BVD heeft met succes de KEN ML en andere afsplitsingen van de CPN bewerkt maar daarmee feitelijk de krakersbeweging ook geintoxiceerd.
  Fortuyn was tegenstander van de JSF en vrijmetselaar, defensie journalist en schrijver bij het Oud Strijders Legioen Mat Herben was pro JSF. De JSF in zijn recente aftakeling is nog steeds het project van het militaire defensie complex en Pentagon waartegen Eisenhower al waarschuwde
  .Theo van Gogh wiens vader bij de BVD werkte wist dat en probeerde de medeplichtigheid van Mat Herben aan de dood van de goddelijke kale aan te tonen met zijn Tiscali gefinancierde film 0605.
  Mogelijk heeft de commercial van T-Mobile met die Marokkaan bijgedragen aan de hetze van Rutte, actievoerend wetsovertredend Greenpeacer Diederik Samsom, Hans Spekman, Asscher, Ivo Opstelten en hun 5,000 Marokkanen tegen Wilders en zijn PVV.
  Seveke is interessant omdat hij woonachtig was in Nijmegen waar hij werd vermoord.
  Nijmegen is de afgelopen maand het strijdtoneel geweest van de top van Professoren van de Radboud Universiteit die met Burgemeester Bruls van Nijmegen de demonstratie van Marokkanen tegen Wilders en de PVV hebben georganiseerd en aan de spits ervan hebben meegelopen.
  Het zijn dezelfde professoren van de Nijmeegse Radboud Universiteit die Gijs Rademakers van Tros Eenvandaag de 5 voudige zwevende kiezer methode in handen hebben gespeeld waardoor de PVV in september 2012 veel zetels heeft verloren …

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theo Prinse: 22.02. uur, op 9/4. Ik kan U ook nog aanbevelen, het boekje: ” De schijn-elite van de valsemunters”. Dit werk van Martin Bosma, onderschrijft U reactie volkomen, Theo. Het is om te janken, hoe we worden belazerd en bedrogen!

   Like

 10. Avidia zegt:

  Het is EEN GROTE terreur, kotsmisselijk wordt ik van P&W, ik walg van dat programma, maar ik kijk wel en bestudeer de gezichten van die twee. De zuinige smoel met dichtgeknepen lippen van Witteman, de grote opgezette ogen van Pauw, nou, dan weet je het wel, het gesprek liep dan niet zoals afgesproken. Smerige linkse bende. Wanneer komt er een soortgelijk RECHTS programma, waarin wij de linksen in de zeik kunnen zetten??? Waarom is alles links op TV???? Waarom moeten wij rechtsen daaraan geldelijk aan bijdragen? Wij snakken naar een echt RECHTS geluid!!!

  Like

  • Je hebt wel een heel klein beetje Rechts geluid op tv van PowNews. Dan zie je steeds hoe de verslaggever aangevallen wordt door boze moslims bij een moskee die niet gefilmd willen worden door en ook geen antwoord willen geven aan PowNews. Zo gaat het geloof van de ‘vrede’ om met ‘lastige’ mensen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Avidia: 02.22. uur. Ik kijk nooit meer naar het STAATSHOERNAAL en zeker niet naar de “rode trollen”, Pauw en Witteman. En dat RECHTS geluid, dat zullen we zelf moeten laten horen, Avidia. de hele OMROEPWERELD en de rest van de MSM zijn geïnfiltreerd door: “de rode kerk”.

   Like

 11. Paul Zwueste zegt:

  Geweldig geschreven Erik60.
  Over 5 jaar zitten we niet onder het juk van de islam, maar jagen we ze het land uit! Dat is wat anders dan bij de pakken neerzitten en klagen! Het verbaast me wel dat ik zo vaak van reageerders hier moet lezen dat men het niet meer ziet zitten!
  Bedenk dat het nog véél erger moet worden voordat wij bereid zijn te vechten voor onze vrijheid!
  Zodus wacht totdat je het wit van de ogen van je vijand kan zien en dan vol er op los en over de kling jagen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s