PVV-vragen over Marokkaanse buurtvader

Screenshot_20

Vragen  van de leden De Graaf, Helder en Wilders (allen PVV) aan de ministers van V&J en SZW:

1.) Bent u bekend met het bericht: “Buurtvader Gestel: ´Ik ga derde overvaller Deurne niet aangeven´.” (*)?

2.) Waarom is er in de dagen na de verklaring van buurtvader Abdellah Oualkaid (dinsdag 8 april jl.) geen actie ondernomen in zijn richting, om zodoende de naam van de derde overvaller van juwelierszaak ‘Goldies’ te achterhalen?

3.) Deelt u de mening dat Abdellah Oualkaid met zijn uitspraken laat zien dat de integratie van Marokkanen mislukt is en dat er een parallelle samenleving naast de Nederlandse bestaat? Zo neen, waarom niet?

4.) Bent u bereid om Abdellah Oualkaid op te laten pakken, aangezien hij een normale rechtsgang belemmert? Zo neen, waarom niet?

5.) Deelt u onze mening dat Marokkanen die geen Nederlanders meer vertrouwen, maar beter hun eventuele uitkering kunnen inleveren en vrijwillig op kunnen krassen naar Marokko? Zo neen, waarom niet?

(*) www.omroepbrabant.nl

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Justitie, Marokkanen, Nederland, Overheid, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op PVV-vragen over Marokkaanse buurtvader

  1. Cathja zegt:

    Ik ben heel bang dat op al deze vragen ontwijkende antwoorden zullen komen. Alleen al omdat ze alles wat de PVV aankaart zullen dwarsbomen. En zéker nu het weer over Marokkanen gaat, zal men het hoofd afwenden, en niets zeggende antwoorden geven.
    Ik verwacht overigens helemaal niets positiefs van onze overheid richting de PVV.
    De vragen vind ik correct en terecht.

    Like

  2. Erik Bink zegt:

    De hieronder staande site geeft antwoord op de vraag onder welke omstandigheden het achterhouden van informatie m.b.t. een misdrijf wel of niet strafbaar is.
    Het achterhouden van informatie is niet strafbaar als bijvoorbeeld je leven in gevaar komt door de politie te informeren, of dat jezelf daardoor verdachte wordt. Een misdadiger is niet verplicht zichzelf aan te geven – dat zou de politie veel werk besparen als zo een verplichting wel bestond en misdadigers daaraan gehoor zouden geven. Een enkele keer melden sommigen zich wel, om wat voor redenen dan ook, bij de politie). Maar in diverse gevallen ben je daartoe w e l verplicht

    http://www.goeievraag.nl/vraag/maatschappij/politiek-overheid/achterhouden-informatie-politie-strafbaar.343362

    Like

  3. Ik zou willen dat die ‘buurtvader’ op zijn minst 10 jaar cel kreeg in eenzame opsluiting wegens het verzwijgen van de waarheid en medeplichtigheid aan een gewapende overval met noodlottige afloop voor het juweliersechtpaar want die kunnen niet meer werken in hun juwelierszaak in Deurne wegens de dreigementen van dat agressieve tuig (Marokkanen)!!! En na 10 jaar eenzame opsluiting droppen in Marokko!!! Ik zou ook willen dat het juweliersechtpaar een fikse beloning zou krijgen voor hun moed om twee van die terroristen te vermoorden en een onderscheiding met trofee! Want er gaat een andere wind waaien!!!

    Like

  4. Yvonne van Cleef zegt:

    De politiek zal alles doen om de andere kant uit te blijven kijken;hun antwoorden kun je nu al invullen!Ik wordt zo moe van dat schuim.En Natuurlijk is Wilders weer de enige die niet loslaat en volkomen normale vragen stelt;desondanks zal hij wel weer de gebeten hond zijn!

    Like

  5. lucky bee zegt:

    Wij moeten niet vergeten dat geen een van de elite partijen met ons willen zamen werken.Wij moet gewoon nog groter worden willen we berijken wat wij van plan zijn, te doen.Met God’s hulp zullen we ze allemaal op hun sodamieter geven.

    Like

  6. Fred zegt:

    6.) Bent u van mening dat deze buurtvader beschouwd zou moeten worden als medeplichtige aan een misdrijf? Zo neen, waarom niet?.
    7.) bent u van mening dat deze buurtvader opgepakt had moeten worden? Zo neen, waarom niet?

    Like

  7. Theodoor zegt:

    Nederland is behoorlijk gehandicapt met zo’n laf bestuur.
    Het begin van het einde.

    Like

  8. Harry zegt:

    Kan me nog herinneren dat er twee journalisten dagenlang gegijzeld werden omdat ze iets niet wilden prijsgeven .
    Gelden er voor die geitenbeffers andere regels ?

    Like

  9. Paul Zwueste zegt:

    @Theodoor. Inderdaad, het begin van het einde van dit regentesk, volkomen frauduleus, crimineel, regiem!!!!

    Like

Plaats een reactie