Nigeria: 200 gedeporteerde schoolmeisjes werden door moslims gedwongen “uitgehuwelijkt” (+ video-update!)

Screenshot_7

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De 200 kinderen, die in het noorden van Nigeria door moslims werden gedeporteerd, werden “gedwongen uitgehuwelijkt”, aldus een bericht van “Zeit Online”. Waarbij de Duitse journalisten opnieuw de islam vermenselijken door van “uithuwelijking” te spreken. De naïeve Duitse lezers zouden nog op het idee kunnen komen dat het om iets romantisch gaat, zoals bruiloftsklokken en bruidsboeket.

Gedeporteerde meisjes zijn gedwongen uitgehuwelijkt.

Er is informatie over de bijna 200 gedeporteerde schoolmeisjes in Nigeria: Ze werden voor de prijs van € 9,- als bruiden verkocht aan radicale islamieten.

Ook het woord “bruiden” zouden deze journalisten moeten vervangen door “buit” of “seksslavin”. Je kunt bij zulke doofpotjournalistiek alleen nog maar wensen dat de journalisten gelijksoortige ervaringen met moslims meemaken, zodat ze de woorden niet meer verdraaien. Wanneer journalisten door moslims ontvoerd en maandenlang als gijzelaars vastgehouden worden, spreken ze toch ook niet van “islamitische gastvrijheid”, waarom dan wel als het gaat om de meest verschrikkelijke toepassing van geweld tegen kinderen?

De bijna 200 in Nigeria gedeporteerde schoolmeisjes zijn twee weken na hun ontvoering gedwongen uitgehuwelijkt aan radicale islamieten. Als zogenaamde bruidsprijs hadden de mannen 2000 Nigeria Naira (€ 9.-) per meisje betaald, staat er in plaatselijke mediaberichten.

Die Zeit – door deze doofpot journalistiek medeplichtigen en kameraden van de terreurmoslims.

UPDATE:

 

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, hersenspoeling, Islam, koran, Mensenrechten, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Seks, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nigeria: 200 gedeporteerde schoolmeisjes werden door moslims gedwongen “uitgehuwelijkt” (+ video-update!)

  1. janfreak zegt:

    De Duitsers waren in de jaren 30 toch ook al naïef.

    Like

  2. another legal reason to ban Islam in civilized countries…

    Like

  3. Ex-Moslima zegt:

    Heeft natuurlijk niets met islam te maken..

    Like

    • Syrier zegt:

      Nee ,islam was toch vrede!
      Ik zal jouw wat vertellen alle ellende op de wereld komt door de mslims.
      Het feit dat ik gevlucht ben en het feit dat miljoenen mensen vervolgdt en vermoordt worden komt door deze religie.
      Nog iets:islam, het betekent onderwerping,dat betekent dat men de slaaf is van allah of het constitut of hoe je het nemen wilt.

      Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Ex- moslima: 21.39. uur, op 29/4. Beste ex moslima, dat zullen de RODEN/Socialisten, het CDA, de VVD en D66,GL,CU, het eerste van “de daken”, roepen! Er mag namelijk in Europa en Nederland over 2 zaken GEEN KRITIEK zijn: ISLAM en U raadt het al de EUSSR!

      Like

    • baksteen zegt:

      Bij welke religies komt het nog meer voor?
      er zijn sinds de komst van de Islam alleen al 1,2 mln christenen uit Europa geroofd in de loop der eeuwen.In de koran staat dat de moslim met de niet gelovige alles mag doen wat ie wil.

      Like

  4. Yvonne van Cleef zegt:

    Alvorens de islam te verbieden,eerst elke moslim castreren;tussen 2 bakstenen=snel en goedkoop.En natuurlijk onverdoofd,om hen ter wille te zijn!

    Like

  5. Jan Wandelaar zegt:

    President Obama was asked by the institution’s imam to end oppression against Muslims worldwide

    http://cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/imam-obama-end-oppression-muslims-obama-imam-pray-me

    “Given the challenges and concerns for non-Muslim religions in Malaysia, especially Christianity, it would have been good for President Obama to also visit the places of religious worship of other religions,” he said. “This would help him better understand the issues facing non-Muslim religions in Malaysia.”

    Like

  6. Avidia zegt:

    Wat afschuwelijk, arme kinderen, wij weten wel wat hen staat te wachten, vieze haardbaarden, vieze ouwe kerels die zich nooit wassen, brrrr moet er niet aan denken, nogmaals, arme kinderen!!!

    Like

  7. Charles Martel zegt:

    Zelfs varkens handelen zo niet!

    Like

  8. paulzwueste zegt:

    Als elke moslim op zijn verjaardag sterft zijn we er in een jaar van af!

    Like

  9. Aegolius cs zegt:

    NOS bevestigt na wat dagen:

    Nigeria: nog 276 meisjes vermist

    De Nigeriaanse politie heeft verklaard dat nog 276 meisjes worden vermist van de groep die twee weken geleden werd ontvoerd uit het noorden van het land. Politiecommissaris Lawan deelde ook mee dat 53 meisjes tot dusverre zijn ontsnapt.

    >>De meisjes, van 15 tot 18 jaar, werden meegenomen uit vier plaatsen. Deze week werd bekendgemaakt dat velen naar Tsjaad en Kameroen zijn gebracht, waar ze voor omgerekend 12 dollar zijn uitgehuwelijkt aan islamitische strijders.<<

    http://nos.nl/artikel/643078-nigeria-nog-276-meisjes-vermist.html

    Uitgehuwelijkt aan islamitische strijders?! Toch heel wat anders dan slavernij en vooral wat eruit voort zal komen.

    Like

    • Yvonne van Cleef zegt:

      Arme,arme kinderen;uitgehuwelijkt aan beesten!Weg jeugd;en wat moet dat ook wel niet voor die ouders betekenen?Gruwelijk!

      Like

  10. Tom Hendrix zegt:

    DE ISLAM IS HET VERGIF VOOR DE WERELD. Minder,minder,minder,minder moslims! Laat ze allemaal de tyfus krijgen!

    Like

  11. Aegolius cs zegt:

    Nigeria onderzoekt ontvoering schoolmeisjes

    In Nigeria is een 26-koppig team in het leven geroepen dat onderzoek gaat doen naar de ontvoering van meer dan tweehonderd schoolmeisjes medio april in het noord-oosten van het land.
    Boko Haram betekent ‘Westers onderwijs is verboden’ en heeft alleen dit jaar al naar schatting vijftienhonderd mensen gedood in het West-Afrikaanse land.

    http://www.nu.nl/buitenland/3766706/nigeria-onderzoekt-ontvoering-schoolmeisjes.html

    Waarom ontbreekt in dit artikel over Boko Haram de geloofsintentie:
    People Committed to the Propagation of the Prophet’s Teachings and Jihad[1] (Arabisch: جماعة اهل السنة للدعوة والجهاد, jama’atu ahlis sunna lidda’awati wal-jihad), beter bekend onder hun Hausa naam Boko Haram, is een moslimsekte[2] in Nigeria die streeft naar de strikte toepassing van de moslimwet sharia in het hele land.[2][3] De naam betekent Westerse opvoeding is haram.
    Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Boko_Haram

    Like

Plaats een reactie