Opnieuw gruwelijke overval door “Boko Haram”

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw heeft de korangelovige terreurtroep “Boko Haram” toegeslagen. In het noordoosten van Nigeria hebben laffe Mohammedanen in naam van hun maangod Allah het dorp Gamboru overvallen en meer dan honderd mensen, de meeste vrouwen en kinderen, beestachtig vermoord. (opm. vertaler: vermoedelijk opnieuw beneveld door de alcohol!?)

Spiegel-Online” bericht:

Opnieuw een zware aanval van de radicaalislamitische terreurbeweging Boko Haram: gewapende mannen hebben in het noordoosten van Nigeria minstens honderd mensen vermoord. De aanhangers overvielen in de nacht naar dinsdag het dorp Gamboru in de deelstaat Borno aan de grens met Kameroen, vermoordden willekeurig inwoners en staken honderden huizen in brand, berichtte de krant “Daily Trust”.

Over het aantal slachtoffers doen verschillende aantallen de ronde. Reuters meldde 125 slachtoffers. Bij de aanval op de stad Gamboru Ngala in het noordoosten zijn “ongeveer 300 dodelijke slachtoffers” gevallen, zei senator Ahmed Zanna tegen het persbureau AFP. “Daily Trust” citeerde de lokale politicus Abdulrahman Terab: “De mensen tellen nog steeds de lijken. Tot nu toe zijn het er 200, maar er zijn er nog veel meer.”

De slachtoffers werden doodgeschoten, doodgeslagen of verbrandden in hun huizen. Men zegt dat zich ook 16 politieagenten onder de doden bevinden. “De aanvallers hebben de grootste markt van het dorp verwoest en een heleboel goederen in brand gestoken die voor de export bestemd waren”, zegt een ooggetuige.

Boko Haram pleegt steeds opnieuw zware aanslagen, vooral in het noorden van Nigeria, waar de beweging een Allah-staat wil oprichten.

Hoe gruwelijk deze melding op zich al is, een wezenlijk detail wordt door “Der Spiegel” verzwegen: het zijn christelijke dorpen, die door de in Allah gelovende zware criminelen overvallen worden. en de bewoners worden aangevallen, wreed mishandeld en vermoord, omdat zij volgelingen van Jezus Christus zijn.

Volgens informatie van “Open Doors”, een hulporganisatie voor vervolgde christenen, worden er ieder jaar meer dan 100.000 geloofsbroeders en –zusters vanwege hun geloof door voornamelijk Mohammedanen vermoord.

Hier moet zo snel mogelijk een einde aan komen. Het is echter twijfelachtig of de “verontwaardiging” van de VS hiertoe het geëigende middel is.

Screenshot_23

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Opnieuw gruwelijke overval door “Boko Haram”

 1. Rick zegt:

  Leuk filmpje bij een aardig artikel:

  Like

  • Vederso zegt:

   Weet u héél zeker dat dit filmpje hier moet staan?

   Like

   • Rick zegt:

    Neen.
    Had het “off-topic” bedoelt. Bij het toenmalige artikel bovenaan. Vond dat dit wel kon. aangezien het feit dat booslims op bloederige wijze moorden eigenlijk geen nieuws meer is.

    Like

 2. danieldeblaere@hotmail.com zegt:

  Weerzinwekkend ! Hopelijk grijpt het Westen deze keer doeltreffend in… en wordt er een eind gemaakt aan deze duizelingwekkende barbarij.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @danieldeblaere: 16.42. uur. Het WESTEN grijpt niet in! Het WESTEN geregeerd door dezelfde PLOERTEN, die ingestemd hebben met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, zullen de ISLAM NIETS IN DE WEG LEGGEN! Denk aan alle partijen in Nederland, behalve de SGP en de PVV, die ZIJN en WAREN TEGEN ISLAMISERING!

   Like

 3. Aaegolius cs zegt:

  Duizenden Nigerianen vluchten voor Boko Haram
  Terroristen van Boko Haram overvielen begin deze week het stadje Gamborou Ngala in het grensgebied en vermoordden er ongeveer driehonderd mensen.
  Met pantserwagens bestormden ze de stad en zaaiden er………

  http://www.nu.nl/buitenland/3770717/duizenden-nigerianen-vluchten-boko-haram.html

  Like

 4. Tja, de moslims zullen zich wel weer gediscrimineerd gevoeld hebben door de christenen, moet je de barbaren ook maar niet discrimineren. Eigen schuld, dikke bult!? Of niet soms, Pechtold en Samson?

  Like

 5. HansFire zegt:

  De ware gedaanten laten ze even fijn zien. Hieruit blijkt dat MOSLIM het grootste SCHOREM is wat er bestaat. Dat SCHOREM komt ook naar de Europese landen, en dan zijn er van die idioten die ze graag binnen halen, MEESTAL LINKS TUIG. Ik hoop dat deze mensen ook eens een keer de koppen afgehakt worden, dan kijken ze waarschijnlijk anders, dat hoop je dan. Ik denk dat niet, deze LINKSE TUIG, wil het cultuurgoed (MOORDENAARS, VERKRACHTERS; PEDOFIELEN, enz, Kortom, het GROOTSTE TUIG wat op deze aardkloot leeft. (….verwijderd door webmaster…)

  Like

 6. Jade zegt:

  Binnen 10 jaar ook in Nederland waarschijnlijk.
  Laatst gaf ik een link naar een nu inmiddels verwijderd twitter-account.
  Daarin werden een aantal Eindhovense wijken genoemd.
  En verder: Over 10 jaar…, maar ik zeg niks.
  En een paar tweets later: Maar ik mag niks zeggen…
  Ik zou gvd wel eens willen weten wat er elke vrijdag in de moskee
  besproken word.
  De AIVD zit waarschijnlijk ons in de gaten te houden, terwijl
  het echte gevaar vrij spel heeft.

  Like

  • In de moskee wordt haat gekweekt. Tegen niet-moslims maar ook tegen elkaar. Kijk maar eens naar de jongens die naar Syrië vertrekken, volkomen gehersenspoeld in de moskee. Die voeren in Syrië de jihad. De heilige oorlog. Door Christenen en moslims van een andere tak te onthoofden. Nee, ‘lekkere’ jongens en lang leve het geloof van de ‘vrede’!!!

   Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  En dat niemand die lui nou eindelijk eens opblaast,zegt genoeg!Zij die aan de knoppen zitten,stemmen dus toe,anders grepen ze wel in!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nee, maar inderdaad: Welke ongelofelijke trut gaan ze nou weer in welk ‘actualiteits’programma halen om te bezweren, dat “dit he-le-maal niets met de Islam te maken heeft?!”

  Like

 9. De Molay zegt:

  Ik wil helemaal niet meewerken aan wat voor een propaganda dan ook maar kent iemand hier deze site.

  http://www.globalresearch.ca/responsibilty-to-protect-is-nigerias-boko-haram-insurgency-another-cia-covert-operation-wikileaks/5381225

  Like

 10. janwouda zegt:

  Je mag hopen dat die Bokito’s genoeg Nigerianen afslacht ..hoe meer , hoe beter ..Je wil gewoon niet meer twijfelen aan goed-en vredelievendheid van dat radicaal moslimtuig. Alsof die idioten nazi’s willen worden en bij gebrek aan Joden de rest daar maar afmaakt …en dat schorem kan je hier ook verwachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s