“Meisjes ontvoerd door alcohol. Niet door Allah”

Screenshot_3

Pauw & Wilvroegnaarbedman waren gisteren bij hoge uitzondering weer eens semi-live. En dat leverde dan ook meteen idiootnaïeve televisie op. Sharon Gesthuizen (SP) mocht even uitleggen hoe het zat met de 200+ ontvoerde christenmeisjes in Nigeria, die door islamitische moslimterroristen van Boko Haram in een religieuze razzia uit de schoolbanken zijn gehaald om even stuk te trekken en vervolgens voorverkracht en al te verpatsen voor 12 dollar het stuk.
Volgens Sharon is het allemaal de schuld van Heineken, is Boko Haram lam, en heeft Allah er niet zoveel mee te maken. Misschien moet mevrouw Sharon Wegkijkhuizen ook even dit fragment bekijken, waarin diezelfde “kuch” Aboubakar Shekau oproept alle christenen over de kling te jagen:

 

Bron:
GeenStijl
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Meisjes ontvoerd door alcohol. Niet door Allah”

 1. E.J. Bron zegt:

  ONGELOOFLIJK!!! Steeds als je denkt dat het nu niet meer gekker kan worden, sta je telkens opnieuw perplex! WAT EEN ONGELOOFLIJK STOM WIJF!!!

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Van die hele Sp[met hun nieuwe,zoveelste kinderpardon]moet ik toch zwaar over de nek!Net nog met iemand een discussie gehad;hij stemt Sp.Want….Wilders heeft toch maar wel 2 jaar lang maatregelen gedoogd,die nu niet goed blijken te zijn.Heb hem uitgelegd van de hoed en de rand en verteld hoe de Sp er in staat!Maar het lijkt of je tegen een betonnen muur praat,en tegen zoveel kortzichtigheid kan ik niet op!Hij was het ook niet eens met de Eu,en ook niet met open grenzen en alweer een kinderpardon,maar……verkiest toch de Sp boven Wilders?????????Wat hebben die mensen in hun bovenkamer?Volgens mij een aangeboren,chronisch defect!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Yvonne…..Heb je hem ook al eens gewezen op het interne beleid van de SP?
   Want dat is bepaald griezelig: Ze leggen al hun medewerkers op om ‘idealist’ te zijn en alles vrijwillig en voor praktisch niets te doen. Daarom dwingen ze ze ook, 75% van hun vergoedingen terug te storten in de Partijkas. Lijkt ontzettend nobel, maar ik moet dat niet: Dat zijn voormalige-Sovjet-normen, die je elkaar hier niet flikt; bemoeienis met elkaars inkomsten. Verder wekten ze in het begin, zo’n 30, 35 jaar geleden, al mijn weerzin omdat de als enigen met het symbool van de tomaat werkten. Imaginair, maar tóch: Janmaat was toen de enige politicus, die op een affiche van ze werd afgebeeld terwijl hij metterdaad zo’n tomaat in zijn gezicht kreeg. Nu moet je daar bij mij al helemaal niet mee aankomen, wàt iemand ook “op zijn geweten” mag hebben, want dan ga ik in de gordijnen: Dat dóe je niet en dat suggeréér je zelfs niet. Vanaf dat moment betitelde ik de SP als ‘die tomatensmijters’ en ik moest er lange tijd helemaal niets van hebben. De laatste jaren wíllen ze zich nog wel eens opstellen, als een partij die, beter dan de rest van Links, nadenkt of iets haalbaar is of niet, maar mijn lot zou ik nooit in hun handen leggen: Het zijn simpelweg té grote dwingelanden.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh, oh, wat zal die trut blij geweest zijn, dat die Shekau inderdaad geen al te nuchtere indruk maakte (of schijn hier bedriegt is een tweede; wie weet heeft het kauwen van ‘quat’bladeren wel een soortgelijk effect) dan kon ze het er tenminste op gooien, dat ‘de Islam hier níets mee te maken heeft…….’
  Nee, nee, daarom ging het zeker op initiatief van Boko Haram in naam van Allah…..
  En daarom wordt diezelfde beweging zeker gesteund door niemand minder dan Moslim-staat-bij -uitstek Saoedie-Arabië…….
  Mens, droom toch lekker verder: Islam in de primitiefste vorm is nog altijd Islam, jammer voor jou!
  En denk maar niet, dat je ook maar één van die lieve, hier woonachtige moslims dit openlijk zult horen afkeuren, primitief of niet! (Vooral dat: “Meisjes, trouw” zou ze deep down wel eens kunnen bevallen……)

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De gore vuile HAATJURK, laat wel zien waar de NAZI IDEOLOGIE ISLAM voor staat. Iedereen vermoorden die anders is dan hun, van de PEDO PROFEET MO! Ze zijn naar Europa gekomen, om ons te bezetten en te overheersen, en de verraders der politiek zijn hier, ” van links tot rechts”, verantwoordelijk voor! Wat een stom wijf, die Sharon Gesthuizen. Alle RODEN hebben een HERSENAFWIJKING, ALLEMAAL!

  Like

 5. Maar… deze Sharon en natuurlijk onze Pauw & Witteman bewaren de vrede met dat stelletje barbaren waar niets anders dan goeds over dient gesproken te worden. Zo beveelt Rutte, Samson, Pechtold en de rest van de kliek. Behalve Wilders en het merendeel van de PVV-ers doen niet met dat huichelachtige spelletje mee!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Wat zou je hier nou nog van kunnen zeggen. Gelooft die vrouw dat zelf wel. Die P & W zullen wel doorgevraagd hebben!. Ben niet eens naar “uitzending-gemist”gaan kijken. Je weet bij voorbaat het antwoord al.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Nigeriaans minister slaagt erin 9 minuten op de Britse TV (Channel 4) over de kidnapping te praten, zonder één keer de islam te noemen;

  Like

 8. Pingback: Opnieuw gruwelijke overval door “Boko Haram” | E.J. Bron

 9. Jan zegt:

  Kerry: “Meisjes ontvoerd omdat BH arm is”

  Boko Haram Recruitment: Kerry Blames Poverty
  Secretary of State John Kerry on Wednesday underlined the issue of poverty as a recruitment tool for extremist groups like Boko Haram, although analysts and Nigerian officials have for months been reporting that the organization is forcibly conscripting civilians, including children, into its ranks.
  “They all talked about poverty and the need to alleviate poverty, and that much of this challenge comes out of this poverty where young people are grabbed at an early stage, proffered a little bit of money,” he said. “Their minds are bended, and then the money doesn’t matter anymore. They’ve got the minds, and they begin to direct them into these very extreme endeavors.”
  http://cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/boko-haram-recruitment-kerry-blames-poverty

  Geschifte Kerry vergeet dat Bin Laden schatrijk was en ook de terroristen van 9/11 of de gefinancierde moordenaarsbende Hamas. Dus armoe gaat niet op.

  New study: wealthy, better educated Muslims more likely to wage jihad
  http://www.jihadwatch.org/2014/03/new-study-wealthy-better-educated-muslims-more-likely-to-wage-jihad

  Like

 10. Jan zegt:

  Rock band Procol Harum blamed for abducting Nigerian schoolgirls in terrorist group mix-up
  One Twitter user said: “It’s shocking that Procol Harum’s records are still being played on the radio after what they did in Nigeria.”
  Another wrote: “Wow! What happened to Procol Harum? Whiter Shade of Pale was a great song, but it doesn’t excuse terrorism.”
  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/378098/Rock-band-Procol-Harum-blamed-for-abducting-Nigerian-schoolgirls-in-terrorist-group-mix-up

  Met GB loopt het niet goed af, teveel politiek correcte idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s