Libië dreigt EU met een asielzoekerstroom

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals hier gisteren werd bericht, heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Angelino Alfano, de EU dringend om hulp verzocht om de asielzoekervloed uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten de baas te worden. Hij eiste, zoals bekend, de opheffing van de zogenaamde Derdeland-clausule en dreigde ermee alle asielzoekers gewoon zonder procedure naar andere EU-landen door te sturen. Cecilia Malmström, de Zweedse Eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken, is het gezicht van de niet te verzadigen zucht van de EU naar onbeperkte immigratie (van moslims). Haar antwoord op de ongecontroleerde immigratie is dan ook: “Behalve een morele plicht is het ook uit eigen belang de EU voor de wereld te openen.”

En ze citeert de voormalige Franse minister van Buitenlandse Zaken Robert Schumann:

Robert Schuman zei 64 jaar geleden: “Europa zal door concrete feiten ontstaan, waardoor echte solidariteit gecreëerd wordt.” Verder schrijft ze: “Schumann´s woorden zijn nu van grote betekenis. Door de burgeroorlog in Syrië vluchten nu 3 miljoen mensen voor bommen en vervolging en slechts een klein deel van hen is op weg gegaan naar Europa. Alle EU-landen moeten hun verantwoordelijkheid nemen en bescherming bieden. Nu zijn het slechts een tiental landen dat vluchtelingen opneemt.”

Of Schumann de solidariteit met de vluchtelingen van de hele wereld bedoelde of de solidariteit onder de Europese landen met het oog op de cultuurvreemde massa-immigratie? Maar het klopt dat we voor concrete feiten worden gesteld.

Malmström waarschuwt voor de critici van de EU:

“Het is de hoogste tijd dat we inzien dat het nazisme in Europa weer mobiliseert […] we moeten een krachtige strategie tegen deze bewegingen ontwikkelen.”

Voor Italië is hoofdzakelijk Libië het transitland voor duizenden Afrikaanse migranten, dat zich nu tot de EU richt: “Europa moet ons helpen, anders doen we de sluizen open.”

Nog niet zo lang geleden, in 2010, heeft de toenmalige chef van Libië Muammar al-Qaddafi tijdens een bezoek aan Italië ermee gedreigd Europa in een “Afrika” te veranderen als hij niet 7 biljoen dollar zou krijgen. Hij zei destijds:

“We weten niet wat er zal gebeuren, wat de reactie van de blanke en christelijke Europeanen zal zijn als ze met deze toestroom van hongerende en onwetende Afrikanen geconfronteerd worden. […] We weten niet of Europa een vooruitstrevend en verenigd continent zal blijven of dat het vernietigd zal worden, net zoals dat is gebeurd bij de invasie van de Barbaren.”

Weliswaar gebruikt de nieuwe Libische regering niet helemaal zulke directe taal, maar de boodschap is dezelfde: Betaal, zodat we deze mensen van jullie continent vandaan houden!

“Met het oog op de illegale immigratie waarschuw ik de wereld, en in het bijzonder de Europese Unie, dat, als zij niet samen met ons de verantwoordelijkheid nemen, de staat Libië een standpunt in deze aangelegenheid zal innemen, die de snelle toestroom van mensen zal vergemakkelijken, omdat Allah van ons land een transitland voor deze stroom heeft gemaakt”,

zei de minister van Binnenlandse Zaken Salah Mazek zaterdag op een persconferentie. Mazek zegt dat Libië “lijdt”, omdat duizenden Subsahara-Afrikanen ziekten, criminaliteit en drugs in het Noord-Afrikaanse land verbreiden, zoals het persbureau AFP berichtte.

Vermoedelijk is men zoals gebruikelijk met behulp van de NAVO (NAVO-inzet 2011 in Libië, de val van Gaddafi) van de regen in de drup gekomen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Libië. Bookmark de permalink .

23 reacties op Libië dreigt EU met een asielzoekerstroom

 1. Jean zegt:

  Vreemde griezels zijn onze westerse gemeenschap “bewust” aan ’t vernietigen, de gevaarlijkste komt uit Zweden en de achterlijkste is een zwarte uit Italië.
  Laten we maar heel snel ingrijpen voor alles de vernieling in geholpen is door dat vreemd tuig.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Nou hoor je ,t ook eens van een ander:

  RUTTE: toestroom asielzoekers ontwricht samenleving
  De onverwacht grote toestroom van Eritrese asielzoekers is een serieus probleem dat de samenleving ontwricht. ‘Deze toestroom kunnen wij niet aan’, zei premier Mark Rutte vandaag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3656363/2014/05/16/Rutte-toestroom-asielzoekers-ontwricht-samenleving.dhtml

  Like

 3. BertG. zegt:

  Een tijdje geleden hadden ze daar khadafie voor die de boel nog wel kon tegenhouden met wat smeergeld. Maar die hebben ze ook uitgeschakeld.

  Like

 4. Syrier/assyrier zegt:

  Aanval is de beste verdediging.veilge gebieden opzetten buiten de eu.

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Het kan niet anders dan dat Schumann die woorden “Europa zal door concrete feiten ontstaan, waardoor echte solidariteit gecreëerd wordt.” in een bepaalde context plaatste. Want wat bedoelde hij met die ‘concrete feiten’? Het kan van alles betekenen. Zowel toestroom van in nood verkerende politieke vluchtelingen, op de vlucht voor moorddadige regimes, als door Malmstrom en moslims geregisseerde toeloop van migranten vanuit alle delen van de wereld, zijn beide te beschouwen als ‘concrete feiten’. Toch staan beide ‘feiten’ naar aard diametraal tegenover elkaar. Bovendien wordt bij dit alles de wil van de ontvangende bevolking buiten beschouwing gelaten. Alles bij elkaar genomen valt het te betwijfelen dat Schumann dit bedoelde.

  Dat die Zweedse de mobilisatie van het nazisme signaleert is een ernstig symptoom van een onbehandelde zeer zware geestelijke stoornis. Ze ziet spoken en baseert daarop beleid. Waarbij natuurlijk bovendien vermeld moet worden dat ze niet democratisch gekozen is. Ze dient met spoed in een psychiatrische inrichting opgenomen te worden.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Bij mij aan de overkant komen ook ‘asielzoekers’ te wonen; is het niet vreselijk?!
  De pest breidt zich steeds verder uit.
  De keet is gelukkig net op tijd verkocht!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Die Malmström moeten ze met onmiddellijke ingang in een isoleercel stoppen. Dat mens lijkt wel krankzinnig! Ik hoop dat er ooit een tribunaal wordt opgericht, waarvoor mensen zoals deze ‘mevrouw’ verantwoording zullen moeten afleggen. Als je willens en wetens een heel werelddeel de vernieling in helpt, verdien je jarenlange opsluiting en werken in een strafkamp!

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Zou hij het beginnen te begrijpen???
  Ik lees net een verhaal over erhan Kurt, in der Spiegel nr 19 van 5-5-2014, die hele bulgaarse dorpen naar Hamburg haalt.
  De meesten verdwijnen uiteraard in het zwarte circuit.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Malmstrom is de grootste[en stomste]vernietigster van het [nog]vrije westen.Gisteren Italie,vandaag Libie?En nog hoor je alleen zalvende woorden van Rutte en Teeven:dat wordt een beetje veel tegelijk;we gaan het onderzoeken!Gloeiende ju;gooi verdomme vandaag nog de grenzen dicht,stel imbecielen!Want iedere schooier die zich hier binnen weet te wringen,gaat nooit meer weg!Opgesodemieterd met dat islamitische schorem!

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Fru Malmstrom er GALEN, met andere woorden zij is hardstikke gek, niemand met gezond verstand zegt wat zij zegt; laat maar komen die mensen. Ze heeft haar eigen land Zweden voor een groot deel al verpest, wij willen dat het stopt die toestroom van mensen waar we niks mee kunnen. Wat we willen is naar vermogen helpen dat die mensen een eigen bestaan in hun eigen land op kunnen bouwen en dan moeten die corrupte leiders er eerst uit anders is het dweilen met de kraan open.

  Like

 11. Gadafi dreigde jaren geleden al dat hij miljoenen afrikanen de EU zou binnen laten als hij in bepaalde zaken niet zijn zin zou krijgen. Ook dreigde hij Israel met hetzelfde feit. Wordt het nu waar gemaakt?

  Like

 12. Republikein zegt:

  Sinterklaas komt uit de lucht vallen, precies in Gouda, waren daar geen problemen?

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ja,daarom stond er ook bij dat ze nog niet wisten in hoeverre alles aangepast zou worden!Je zou ze toch een schop onder hun hol geven,op zijn minst!Zo hard,dat de schoen er in blijft zitten;de galbakken!

   Like

 13. Republikein zegt:

  Als ik het goed begrijp is er niet veel veranderd in 100 jaar.
  Verdeelden knappe koppen toen ook niet de wereld door met passer en meetlat enige lijnen te trekken, de goegemeente minzaam toe te lachen, al zeggende: En God zag dat het goed was!

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Als ik hem te zien krijgt dan Begroet ik Spekman met AallaHu Akbar.Onze moslim Kuffelaar!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan goed meegaan met de vorige, reacties. En het probleem is, al zouden Rutte en Teeven, deze sprinkhanenplaag willen tegen houden dat niet kan, de klootzakken hebben zelf getekend voor het instellen van de EU, en hebben ingestemd met het Verdrag van Schengen! Als we niet rap kappen met de RODEN der EUSSR in Brussel, gaat deze toestroom van uitvreters, naar Nederland gewoon door!

  Like

  • Jean zegt:

   TOM,
   22 & 25 mei D-Day
   “ALLES of NIETS”.
   ALLES w.z. terug welvaart, veiligheid, leefbaarheid en toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen zonder EU misdaadorganisatie en MET gesloten grenzen.
   NIETS w.z. nog meer ellende, armoede, geweld, verkrachtingen, moorden, berovingen, verminkingen en achterlijke bullshit.
   Ik kies uiteraard voor ALLES maar dat was wel duidelijk, niet?

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik doe het al jaren met een tweedehandsje;en mijn was mag nog steeds gezien worden!Maar ja,ik ben dan ook geen asielzoeker met alleen maar rechten;ik schijn alleen maar plichten te hebben!

   Like

 16. Kraftavilqa zegt:

  Dat die Zweedse de mobilisatie van het nazisme signaleert is niet vreemd in aanmerking nemend dat de eu een project is van dezelfde krachten / machten die achter het derde rijk zaten ( uiteraard tot meerdere eer en glorie van zichzelf) Zie De nazi achtergronden van de ‘EU te Brussel’ Wat U altijd wilde weten over de’EU te Brussel’ – Maar niemand U durfde te vertellen door Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath en August Kowalczyk. www4.dr-rath-foundation.org

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s