Jihad tegen chocoladefabrikant

Screenshot_63

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De moslims zijn alleen daarom al zo verslaafd aan zoetigheden, omdat alcohol voor hen verboden is. Ze stoppen hun kinderen van jongs af aan vol met zoetigheden, als troost en compensatie voor de harde klappen die zij hen af en toe geven. De zoetste zoetigheden die wij ooit gegeten hebben, waren zulke Oriëntaalse zoetigheden zoals baklava en Turkse honing enz. Ook al zien de meeste moslims af van alcohol, ze kunnen niet met de vingers afblijven van zoetigheden van de Europese christenen. Je ziet ze steeds opnieuw grote hoeveelheden chocolade Kerstmannen hamsteren, alleen omdat ze in de aanbieding zijn.

Dan kun je je er een voorstelling van maken hoe de moslims in Maleisië tekeer gingen toen ze ontdekten dat de christenen een of ander varkensextract aan hun chocolade toevoegden – zonder daarbij rekening te houden met de volgevreten islamitische consumenten:

Maleisische moslims riepen op tot de Jihad-oorlog tegen de chocoladefabrikant Cadbury, omdat men in veel producten DNA van varkens had ontdekt.
Een groep van meer dan 20 Maleisische islamitische organisaties zei de Jihad-oorlog tegen de chocoladefabrikant uit te willen roepen, nadat deze twee assortimentden uit de handel had genomen.
De onderneming zei te weten dat de Cadbury melk-hazelnoot chocolade en melk-amandel chocolade positief op sporen van varkens DNA waren getest.

Daily Mail

Deze wilden komen helemaal niet op het idee om zelf chocolade te produceren. Of wellicht proberen ze het, maar smaakt hun halaltroep niet zo lekker als onze producten?

Als je daarentegen sporen van het DNA van ratten of slangen kunt bewijzen, hebben de moslims daar “überhaupt geen problemen mee, temeer omdat volgens de koran hun monotheïstengod Allah zelf een listige slang is.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Maleisië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Jihad tegen chocoladefabrikant

  1. Pauline zegt:

    moslims drinken heus wel alcohol, turken hebben de kroegen van nederlanders over genomen,
    die failliet zijn gedaan, Maar de turkse kroegen staat vol met sterke drank die ook gedronken wordt.

    Like

  2. Joop Klepzeiker zegt:

    Maar ook ik zou willen weten hoe er varkens DNA in chocolade komt, gebruiken ze varkensvet in plaats van cacao of plantaardig vet, zo ja dan is het rotzooi !

    Like

    • adem zegt:

      ben ook nieuws gierig inderdaad

      Like

    • Monalisa zegt:

      Joop Klepzeiker dat heet dierlijk vet maar ze worden aan alle kanten besodemieterd hier mee, alleen zij hebben het nog niet door,ze eten drop ze eten spekkies ze eten patat wat daar in zit aan dierlijk olie waar het in gebakken word, zelf die diesel rijd er op BIO diesel,Tja nu praat ik mijn mond voorbij hier kan je uren over tikken.

      Like

      • Joop Klepzeiker zegt:

        ik denk dat ik een klein beetje afweet wat er met ons eten uitgespookt wordt

        Like

    • Benesha zegt:

      Hoe dat in chocolade terechtkomt weet ik ook niet. Niets van een varken hoort erin thuis, ook voor ons niet, maar ik weet wel in die industrie werkzaam zijnde dat er heel wat gesjoemeld wordt met halal. Bv in snoepjes. Het volstaat 1 vaatje halal gelatine in huis te hebben en de snoepjes vol met varkensgelatine te steken. Als er controle komt toon je het mooie vaatje. En die certificaten zijn ook een lachertje, kan je zo krijgen. De moslims eten veel halal met varken erin, dat is een feit. Ze worden massaal bedonderd door de industrie.

      Like

      • Monalisa zegt:

        Benesha dat klopt wat u beschrijft.Ze worden massaal bedonderd door de industrie.helaas daar kunnen we niet te veel over uitwaaien dan is het hek van de dam.
        Charles Martel schrijft en zelfs niet aangeraakt mag worden, hier in het Emsland zit een grote varkens slachterij daar werken alleen maar moslim dus dat is ook weer zoon kul verhaal.

        Like

  3. de 13de imam zegt:

    Mooi zo; voor mij voortaan alleen nog maar chocolade met varkensextract.

    Like

  4. tjonge zegt:

    dus eigenlijk gewoon overal varkenseiwitten toevoegen, komen we simpel van die zandapen af 🙂

    Like

  5. Charles Martel zegt:

    Varkens-fobie en vermomd totemisme: andermaal is duidelijk hoe ‘heilig’ het varken is in die godsdienst. Het eigen totemdier mag niet opgegeten worden, zelfs niet aangeraakt. Dat is de kern van het hele verhaal. En ik daag iedereen uit een andere steekhoudende verklaring voor die ”varkens-fobie’ te vinden.

    Like

  6. Charles Martel zegt:

    Uit het artikel in de Daily mail:
    ‘Because the person eats pork it is difficult to guide him to the right path.
    ‘When the day of judgment comes, that person will be wearing a pig-face because of what he has eaten.
    ‘We need to unite, we must declare jihad.’
    Boe-oe.

    Like

    • ieznogoud zegt:

      Kennelijk zijn er velen (vooral met een hoofddoek) die the judgement day al achter de rug hebben en zo te zien terug naar de aarde mochten voor een tweede ronde.
      Dat van dat juiste pad, doet je denken dat ze allemaal van de varkensoortjes hebben gesnoept. Er zitten er maar weinig tussen die een normale weg weten te bewandelen.
      Jammer dat veel westerlingen en westerse bedrijven bereid zijn hun ziel te verkopen aan de duivel om maar wat geld te kunnen verdienen.
      Beter is volstrekte scheiding. Zij daar in hun eigen landen, wij in de onzen en niks geen gevlieg heen en weer, ook niet voor vakantie.
      Stel je voor dat alle kosten voor die gasten wegvallen. Dan hou je zoveel geld over dat je lachend de hogere prijs van een vakantie in Griekenland betaald. Zijn ze daar ook weer geholpen.

      Like

  7. fleckie zegt:

    misschien zijn ze aan de weet gekomen, ? dat in chocolade, ( CACAO-BONEN) `magnesium’ aanwezig is, …..(dat gelezen hebbend ooit in een Duits weekblad,:tekort aan magnesium schijnt te maken te hebben met ‘migraine-aanvallen,’ dieptepunt’beginnend ‘s-morgens-vroeg,tussen 4u en 5.30u.,…(calcium-magnesium, schijn ook te werken? ruim van te voren innemen dan?)

    Like

  8. lucky bee zegt:

    Goeie idee dat varkens fet in chocolade.

    Like

  9. gerard zegt:

    in gummiebeertjes zit ook varken op mijn school zie je kids er genoeg van eten…..maar el klagen dat de hamburger varkensvlees is 😦

    Like

Plaats een reactie