Hamburg: € 250.000,- meer voor medische behandeling van “vluchtelingen”

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

Hamburg is failliet. Dat is niets nieuws. Net zomin als het feit dat de financiële begroting in Duitsland geen rol speelt als het om extra kosten voor “vluchtelingen” gaat. En omdat het toch niets uitmaakt, is de Hamburgse SPD van plan de financiële misère met een extra kwart miljoen voor de medische verzorging van de Afrikaanse “bewoners” te bestrijden.

Al in 2012 moest de stad toegeven: “als morgen de hele stad met alles er op en er aan verkocht zou worden, dan zouden we nog 3,4 miljard euro bij moeten betalen.” De senator van Financiën Peter Tschentscher (SPD) destijds over de catastrofale financiële situatie van Hamburg: “Bekeken vanuit zakelijk oogpunt is de financiële situatie van de stad ontnuchterend.” De totale schuld van de deelstaat Hamburg bedroeg op 31-12-2012 55,44 miljard euro. Dat komt overeen met een schuld van € 32.151,16.- per persoon. Met andere woorden: als Hamburg een onderneming zou zijn, was het al lang failliet.

Sinds het midden van vorig jaar is ook duidelijk dat er geen geld genoeg meer is om dringend noodzakelijke reparaties aan belangrijke wegen en bruggen uit te voeren. Aan de haven van Hamburg werd hierdoor ook enorm veel schade toegebracht en deze wordt ook meer en meer tot een saneringsgeval.

Dat alles kun je echter gewoon verwaarlozen als er geld voor de veroveraars vluchtelingen uit allerlei landen nodig is. Want in de eerste plaats moet men vluchtelingen zonder documenten en een ziektekostenverzekering helpen. Daarom wil de SPD nu € 250.000,- om het werk van het in 2010 opgerichte bureau van eerste opvang bij het vluchtelingencentrum Hamburg voor de jaren 2014 en 2015 veilig te stellen, bericht het “Hamburger Abendblatt”.

Dit bureau is heel populair, omdat het geen openbare instelling in de zin van de verblijfswet is en daarmee niet verplicht is om persoonlijke gegevens door te geven aan de officiële autoriteiten. Dat betekent dat een illegaal onbestraft illegaal kan blijven en zichzelf desondanks royaal uit de belastingpot kan bedienen. Hiervan wordt echter al lang niet meer alleen maar gebruik gemaakt door “vluchtelingen”, maar steeds meer ook door niet verzekerde EU-burgers. De brave bezadigde Duitser betaalt het graag!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hamburg: € 250.000,- meer voor medische behandeling van “vluchtelingen”

  1. Yvonne van Cleef zegt:

    What,s new?Gaat hier toch net zo,zij het misschien minder openlijk!Voor die enkele vluchteling;die moet geholpen worden!Voor die ,inmiddels meer dan 2 miljoen,uitvreters:niks,helemaal niks!Als wij niet bijdragen via alle rekeningen die bij ons op de deurmat ploffen,hebben en kunnen we ook niks!En wij zijn zeker niet minder dan zij,toch?Opzouten met die hele asielhandel;want dat is het geworden;handel!Ook voor advocaten en vluchtelingenhulp-bureaus!Die verdienen er een dikke boterham aan!Het moet stoppen,nu!Voordat de haat [wederzijds!]de pan uitrijst.Asielzoekers kunnen,mogen en krijgen alles,en wij moeten het ophoesten!Ze kunnen van mij de vellen krijgen,en dan houd ik het nog heel netjes!

    Like

    • Leo zegt:

      Helemaal juist.
      We kunnen de instroom als land allang niet meer betalen, vandaar het grote regerings tekort.
      Door dikke onnodige( meestal rooie ) banen worden miljoenen verdiend aan de
      Asiel-industrie waarvan uiteindelijk de rekening wordt gepresenteerd aan de werkende burger.

      Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Yvonne van Cleef: 22.14. uur, op 2/6. U heeft volkomen gelijk!

      Like

  2. delamontagne zegt:

    Een (a)zielige zoeker zit langs de kant van de weg gras te eten.
    Een Hamburger (= inwoner van Hamburg, NIET de snack ! ! ), komt met z,n auto langs en stopt.
    “Hee, jij daar, ……stop daarmee. Kom met me mee en ik geef je te eten.
    De asiel-zoeker antwoordt: “Ik heb 4 vrouwen en 12 kinderen, MOGEN die ook meekomen ? “.
    “Ben jij helemaal belazerd “, zegt de man,”ik heb maar een heel klein GAZON”. ! !

    Like

  3. Avidia zegt:

    Juist Yvonne

    Like

  4. Jan zegt:

    En intussen stelen bejaarden als de raven omdat zij niet meer kunnen rondkomen, maar de SPD denkt aan toekomstig stemvee en laat het eigen volk creperen

    60-plusgangster rukt op
    De Duitse politie signaleert een nieuwe trend: bejaarde criminelen. 7,4 procent van de misdadigers was vorig jaar ouder dan 60 jaar. Dat komt erop neer dat 150.000 senioren vorig jaar een misdrijf pleegden.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3665939/2014/06/03/60-plusgangster-rukt-op.dhtml

    Het lijkt wel of de pers hier een secundair reactievermogen heeft, want dit fenomeen werd een jaar terug al in de Duitse pers vermeld:
    Neuer Trend: Deutsche Rentner werden kriminell
    Bereits sechs Prozent aller Straftäter sind über 60 Jahre alt, 70 Prozent von ihnen werden im Alter zum ersten Mal straffällig. Der Bund Deutscher Kriminalbeamten will nun mildere Strafen für die Rentner – weil sie, wie die Jugendlichen aus Geldmangel in der Straftat ihren letzten Ausweg sehen.
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/02/02/neuer-trend-deutsche-rentner-werden-kriminell/

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    @Jan: 06.54. uur. En dat zijn dus de ZEGENINGEN der EUSSR, met behulp der vuile landverraders van politici. Ze laten ons geboren Nederlanders en Europeanen STIKKEN, en geven de moslims en asielzoekers ALLES, wat ze van ONS gestolen hebben! In wat voor klote tijd leven wij!

    Like

    • bigljohn zegt:

      Robin Hood stal van de rijken en verdeelde de buit onder de armen Tom. Maar de roverheid steelt van de armen, WIJ dus, en verdeelt het onder die Moslim infiltranten die er zowat in weelde van kunnen leven ! Doordat…..Je kent het wel; Gratis flatje, gratis gestoffeerd en gemeubileeerd, gratis alle soorten van hulp, gratis medische hulp, zodat ze kunnen sparen van hun uitkering. Integenstelling tot ons die alles moeten betalen en uitgebeend worden tot op het bot door de roverheid. Bijna dezelfde praktijken als prins John bezigde. Hij stal van de armen om er zijn eigen vermogen er mee op te bouwen. Er is dus in al die eeuwen niets veranderd !

      Like

  6. lucky bee zegt:

    Europa moet wit blijven, het is onze enige Stam land van Blanken.

    Like

  7. paulzwueste zegt:

    De massale instroom van immigranten gaat maar door! Enkele jaren geleden heeft wilders laten uitrekenen dat dit ons al 9 en 1/2 miljard euro per kaar kost!!!!!!!!!
    En dan zijn alle zogenaamde “opbrengsten van dat bedrag al afgetrokken!!!! Tel uit je winst!!!!
    En wij maar blind vertrouwen op onze geachte politici en de EU-criminelen!!!!!
    het wordt hoogste tijd dat wij ons niet langer aarzelend afvragen wat “MEN” hier mee voor heeft maar gewoon de bijl er in zullen zetten!

    Like

    • Yvonne van Cleef zegt:

      Wat er daarna nog is binnengekomen en nog dagelijks binnenkomt,dekt echt die 9 en half miljard niet meer!Nog afgezien van alle andere ellende en de steeds groter wordende praatjes en eisen van die gasten!

      Like

  8. Jan zegt:

    Berlijn krijgt synagoge-moskee-kerk in een
    Berlijn moet een gebedshuis krijgen waar joden, moslims en christenen gaan bidden. The House of One is een wereldprimeur: tot nu toe is er nergens ter wereld een gebouw dat tegelijkertijd een synagoge, een kerk en een moskee huisvest.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3666308/2014/06/03/Berlijn-krijgt-synagoge-moskee-kerk-in-een.dhtml

    De liberale joodse gemeente van Berlijn was snel voor het project gewonnen. Ik zeg maar zo, ik zeg maar niks meer.

    Like

  9. Pingback: Hamburg: Advies voor gediscrimineerde migranten | E.J. Bron

Plaats een reactie