Toch doodstraf voor christelijke vrouw in Soedan

Screenshot_3

Meriam Ibrahimi in de cel met haar pasgeboren dochter

De Soedanese vrouw die ter dood is veroordeeld omdat ze weigert het christendom af te zweren, komt helemaal niet binnenkort vrij. Een hoge Soedanese functionaris had dit vorige week beweerd, maar ‘zijn uitspraken zijn verkeerd geïnterpreteerd’, laat de regering nu weten.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Moslims, Rotzakken, Soedan. Bookmark de permalink .

17 reacties op Toch doodstraf voor christelijke vrouw in Soedan

 1. janfreak zegt:

  Waaruit we de conclusie kunnen trekken dat Soedan een land van barbaren is. Je kunt iemand niet dwingen een bepaald geloof aan te hangen en wanneer iemand dat weigert deze dan de doodstraf te geven is onmenselijk.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat betekent dat de rechter in Soedan zich niet houdt aan wat er in de grondwet staat. Laat er vooral op internationaal niveau fel gereageerd worden, want dit is te erg voor woorden! Niets verkeerds doen, maar tóch de doodstraf krijgen? Afschuwelijk als je in zo’n land leeft!
  Opnieuw een duidelijk voorbeeld van de WARE ISLAM, die geen genade kent. Wanneer gaan de ogen van velen toch eens open, en wordt het duidelijk dat de islam absoluut nooit verenigbaar zal zijn met de vrije westerse wereld? En moeten we deze achterlijkheid ongeremd hier naar binnen halen? Feit is, dat ze er wel in komen, maar ‘dank zij’ allerlei stompzinnige regels en tegenstrijdigheid krijgen we ze er niet meer uit!
  Ik ben een voorstander van een keihard en zeer streng asielbeleid.
  Echte vluchtelingen zijn er niet eens zoveel, en die moeten hier welkom zijn.
  Alle insluipers linea recta eruit!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja:12.31. uur. De ware islam, deze NAZI IDEOLOGIE kent inderdaad geen genade! En waar is de LAMLUL TIMMERFRANS nu, deze en de EUSSR dragen schuld eraan, dat wij deze onmensen ook in Nederland binnen hebben. En de enige man, die de ISLAM wil bestrijden wordt gedemoniseerd, door de RODE KERK, en de meelopers van VVD,D66 en CDA. O ja, en ook GL en de CU.

   Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Het is beter om te sterven met een vrije geest dan als knecht te blijven leven onder het fascisme! In het eerste geval kan men zeggen dat men heeft geleefd en heeft liefgehad, in het tweede geval kwijnt men verder zonder vrije wil, zonder recht om zelf te mogen beslissen, zonder verantwoordelijkheid, kortom men is dan al dood zonder het te weten.

  Medelijden heb ik alleen met de groep die kiest voor de islam, zij hebben geen leven en nooit een leven gehad. Dit zijn pas echt betreurenswaardige figuren. Maar mensen die vervolgd worden voor hun rechten zijn helden, een rechte rug en een sterk karakter, een voorbeeld voor iedereen. Meriam Ibrahimi is daarom een heldin die nooit zal sterven! Zij heeft gekozen voor het leven!

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Waarom leveren ze haar niet uit aan Nederland? Zijn ze daar van het probleem af en
   wordt er hier eindelijk eens een ECHTE vluchteling binnengelaten.

   Like

   • Cathja zegt:

    Juist, @ Sylvia, zo denk ik er ook over! Dit is echt iemand die moet worden beschermd!

    Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Waarom gaat Timmermans daar niet heen?Kan hij zijn andere reisje annuleren;zou tenminste nog van een beetje menselijkheid getuigen!Arme vrouw!

  Like

 5. roger catrysse zegt:

  Het is allemaal niet zo erg de godsdienst van de vrede heeft beslist en het links gespuis rommelt wat in de marge en we gaan over naar het volgend islamitisch verhaal van moorden keel oversnijden kerken in brand steken enz .Dat mag allemaal in naam van Allah maar het bruin worden van onze maatschappij daar moet over gezwegen worden en alle of toch bijna alle nodeloze gewelddaden tegen onze maatschappij werden door Bruinen uitgevoerd

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Hoe ongelofelijk ook, Fransje Timmermans heeft nog steeds niet door, dat Universele mensenrechten voor de islam helemaal niet bestààn.
  Daarom maakt-ie ook die belachelijke reis naar SA: Hij staart zich blind op ‘handelsbetrekkingen’ en maakt zichzelf nog steeds wijs dat er met een ‘tegemoetkomende’ opstelling nog wel tot die moslims dóór te dringen is, dat ze, met andere woorden, nog wel voor ónze rede vatbaar zijn.
  Mis, Timmermans: Die lui blijven als altijd potdicht voor westerde argumenten en zullen dat nooit anders doen, leer dat toch eens!
  Hooguit hebben ze ergens door, wat er van ze verwacht wordt en laten er dan maar een staaltje van taqiyya op los om er van áf te zijn. -Zoals nu weer.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Je moet ook geen Kenau willen zijn in Afrika, de rechter spreekt recht, ook als het krom is.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De straf voor een appostaat is in de islam leer, de dood.dat kunnen wij niets hieraan veranderen.Wij moeten eerst de islam overwinnen dan zal het gaan.

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Toch geeft onze regering 150 miljoen van ons belastinggeld cadeau aan deze barbaarse schurkenstaat.
  Om te kotsen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @aquarius4422: 14.46. uur, op 3/6. Nadat deze gauwdieven van de VVD en het PvdA kabinet, ONS DAT GELD HEBBEN AFGEPERST, dat dan weer wel!

   Like

 10. Jelle R zegt:

  Nu ben ik eens benieuwd of ze dit in het journaal gaan zeggen

  Like

 11. nn zegt:

  ‘Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging is een universeel mensenrecht. Sudan heeft de VN-verdragen waarin dat staat, ondertekend. En het staat zo in de eigen grondwet van Sudan’, zei Timmermans.
  Wat een walgelijk baasje die Timmermans! Te walgelijk voor woorden! Met betrekking tot Soedan de mensenrechtenactivist uithangen, daarmee hebben we immers toch geen economische banden. Saoedi-Arabië kan echter onze economie schaden! Dus daar gaat hij knipmessen! Het heeft trouwens ook alle onrecht in de eigen grondwet staan, dus: niks mis mee, hè, Frans?

  Like

 12. Willie zegt:

  Wanneer gooien we er nu eens een blockbuster op die smeerlappen hun kloteland ?? Liefst ALLEMAAL kaputt

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Dit is op vanhetgoor herblogden reageerde:
  Dit artikel verscheen eerder op E.J.Bron, het is belangrijk om hier eens over na te denken en eventueel de diplomatieke vertegenwoordiging van Sudan er over aan te speken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s