Ombudsman-hater Mohamed Azahaf JUBELDE om dood Theo van Gogh

Screenshot_2

Bij de dood van de door een moslim afgeslachte Theo van Gogh. Over Hirsi Ali en Wilders, die ook dood moeten. Mohamed Azahaf, initiatiefnemer van de petitie en Joop-scribent tegen Guido van Woerkom als Nationale Ombudsman blijkt er zelf een uiterst radicaal, geweldsverheerlijkend en moreel verderfelijk verleden op na te houden. Gisteravond mocht Azahar bij Nieuwsuur zijn finest hour beleven tegen deze uitspraak (uit 2010) van ANWB-eindbaas Guido van Woerkom over Marokkaanse taxichauffeurs. Maar Azahaf praatte hypocriete huichelpoep.|

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ombudsman-hater Mohamed Azahaf JUBELDE om dood Theo van Gogh

 1. Monalisa zegt:

  net gelezen wat is het toch een tuig geen andere woorden hier voor.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22695108/__Ex-radicaal_achter_petitie__.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zou het onbegrijpelijk vinden als juist een ‘ex’- extremist de aanleiding zou zijn om Van Woerkom zijn nieuwe functie niet te gunnen! Waarom bepalen linksen en buitenlanders hier toch altijd wat er gebeurt? Hierover kan ik echt behoorlijk kwaad worden! Van Woerkom heeft zijn excuses aangeboden destijds, en daarmee moet de kous maar af zijn. Ik hoop dat er een meerderheid in de Tweede Kamer vóór de benoeming zal stemmen. Het zou me erg tegenvallen als hij zou worden afgewezen.
  Dat zou tevens een overwinning voor de Marokkanen betekenen, plús winst voor de linksen.
  En dat moeten we niet willen.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Met dank aan de heer Brendel, die zich werkelijk verdiept in de mislam en diens volgelingen. Hoewel het ambt van ombudsman natuurlijk al jaren een pretbaan is en direct opgeheven kan worden (want de politiek heeft schijt aan ons en politici kunnen zomaar ombudsman worden om vervolgens neutraal misstanden te lijf te gaan, wat ze natuurlijk nimmer doen), is deze hele ophef typerend voor de ondergang van Nederland. Want als het haatvolk zich nu al roert, hoe moet dat dan als je een probleem krijgt met een illegale haatreactor / moskee naast de deur? Of een Marokkaanse groentenboer, die wiet verbouwt op jouw stroom? Brandgevaarlijke haatinternaten als buren? Hoe ga je iets regelen als ombudsfiguur als alles gedoogd wordt wegens vermeend racisme? Dat gaat dus ook niet werken. Je kunt de ombudsman als instantie gewoon opheffen, net als de ANWB trouwens, die in alles de overheid ter wille is.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Inderdaad,hier moet[in hun ogen]de meerderheid zich voegen naar de minderheid.Te gek voor woorden!

  Like

 5. roger catrysse zegt:

  Jubelen over de moord op Van Goch dat is in Nederland min of meer toegelaten maar je mag niet spreken over de weldaden (moorden, kerken in brand steken, stenigen, oorlogen voeren enz.) dan bent u een racist enz.
  Dit met dank aan de media en aan het linkse bewind

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dit alles door de import der HAATBAARDEN van de BOOSPROFEET MO! Kotsen, dat moet ik ervan. En wie hebben deze onmensen binnen gehaald: PvdA,CDA,VVD en D66. Deze klootviolen hebben ingestemd met zowat alles dat ons kapot wil maken: van de Resolutie van Straatsburg, de instelling van de communistische EUSSR uit 1992, en het Verdrag van Schengen. LANDVERRADERS dat zijn het, allemaal!

  Like

 7. jans zegt:

  Deze islam extremist moet gewoon zijn stink smoel houden en opflikkeren naar de woestijn van zijn geiten neukende voorvaderen. Tifus islam moet verboden worden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jans: 17.02. uur. Feitelijk wel, Jans. Want de ISLAM is nog erger dan het NAZI REGIME, en dat willen we toch ook niet meer hebben. Maar ja, links en de gutmenschen, zij vinden dat alles mag wat de booslims doen.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Ik wil ook Europese Ombudsman worden.
  Onwaarheden openbaar brengen, je zou er een leger voor nodig hebben.
  Minder gekken, minder gekken, minder gekken.
  Ook minder kale gekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s