VIDEO Nigeria: Islamitische terreurbende Boko Haram slacht weerloze christenen af (!!!gruwelijke beelden!!!)

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De koran, “heilig” bevelsboek van de islam: “Sla bij hen de koppen af!” De chef van Boko Haram: “Allah beveelt me het doden!” Wanneer wordt eindelijk de laatste naïeve goedmensch wakker? Wie denkt dat dit levensgevaarlijke gedachtegoed, dat tot zulke barbaarse moorden leidt, alleen in de hoofden van ver verwijderde moslims tikt, vergist zich enorm… (Click hier voor de video).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, hersenspoeling, Islam, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO Nigeria: Islamitische terreurbende Boko Haram slacht weerloze christenen af (!!!gruwelijke beelden!!!)

 1. BertG. zegt:

  Nou dit heb ik dus niet kunnen uitkijken en tevens wel weer genoeg gehad voor me dagelijkse portie horror beelden. Sprakeloos.
  Geen greintje gevoel zit daar meer in. Afschieten dat tuig en wel heel vlug.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  VERVLOEKT ZIJN DE EUSSR, CDA,VVD,PvdA,D66, DIE ONS MET DIT SMERIG TUIG OPZADELEN! Weerzinwekkend om te zien, maar geloof maar niet dat de RODE NOS, daar ook maar iets van laat zien. En weer zwijgen de KERKEN en de zgn. christelijke partijen.

  Like

  • exter39 zegt:

   En bedenk dan gelijk , dat ook hun straks moeten vluchten , en dat het je buurman kan worden , en die dan niet zegt wat hij op zijn geweten heeft , wie weet hoeveel van dat tuig al hier woont. met dank aan die klootzakken in de haag.

   Like

 3. Businessbear zegt:

  Voor dit kabinet blijft het de ver van mn bed show. We denken toch zeker niet dat zij aktie TEGEN de islam gaan ondernemen, deze gutmenschen ?? Dus slachten maar !

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat alle demonische smeerlappen die zonder blikken of blozen iemands hoofd kunnen afsnijden, afgemaakt werden!!!
  Wat moet de aarde nu met dergelijke achterlijke gewetenloze duivels?
  Wat voegen zij toe?!

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Heeft het nog zin, een reactie te geven? Aan en voor wie? Ons bestuur?!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Ik vraag me af of deze video’s ook door moslims in Nederland bekeken worden en zo ja, hoe zij daarop reageren.
  Eigenlijk zouden we ze er mee moeten confronteren met de vraag wanneer zij zich hier ook zo gaan gedragen.
  Als zij dezelfde Allah aanbidden en dezelfde koran als hun spoorboekje hanteren dan kunnen we ze mede verantwoordelijk houden voor deze misdaden.
  We moeten tot het besef komen hoe gevaarlijk het is om de samenleving met deze moordmachines te delen.
  Er is alle reden om ze naar Afrika en het Midden-Oosten te laten vertrekken. Hoe eerder hoe beter en als de EU het daar niet mee eens is moeten we spoorslags deze dictatuur verlaten.
  Deze gruwelbeelden zijn om misselijk van te worden. Stuur ze door naar de bekende goedmenschen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   M.A.L. Sion: 17.34. uur. De bekende goedmensen sturen, zegt U. Nou, vergeet het dan maar, deze idioten stoppen hun vingers in de oren; bleren lalalalala. Of wat nog erger is dat ze zeggen, deze dwaallichten, JA< MAAR ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO (PvdA modus uit)

   Like

  • D.Day zegt:

   Heel goede reactie op deze smeerlapperij, Sion. Ik denk dat dit de enige oplossing is om alle moslims in het Westen terug te sturen naar een moslimland. En laat dan het Westen een anti-geluid horen over deze barbaarse ideologie islam. Ook direct het ontwikkelingsgeld afschaffen. Kunnen deze baardmannen zichzelf eens gaan ontwikkelen om te komen tot een menswaardige samenleving. Maar dat zal wel even duren.

   Like

 7. johannes zegt:

  idd Tom helemaal met je eens

  Like

 8. Jean zegt:

  En wat doet de schijnheilige uit Rome? Hij zit met dergelijk barbaars tuig gezellig aan tafel zich te amuseren tussendoor grapjes te vertellen wat hij in de komende week de simpelen van geest weer op de mouw gaat spelden. Hij weet verdomd goed dat de groe massa enkel geinteresseert zijn in brood en spelen.
  Elke dag, wat zeg ik, elke minuut wordt het steeds opnieuw bewezen nl. monarchie en religie zijn de ondergang en het vergif voor Democratie.
  Alle oorlogen en alle geweldplegingen vinden hun oorsprong in religie, gelukkig ben ik een atteïst.
  Voor hypocresie kom je steeds uit bij monarchie en religie.

  Like

 9. Vanavond Femke Halsema weer op zoek naar het goede in de islam:
  http://www.tvgids.nl/programma/16574029/Seks_en_de_Zonde/
  Halsema: what’s in a name?

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Er is geen moslim te vinden die dit openlijk veroordeelt;dus kunnen zij onbelemmerd,en zelfs toegejuicht,hun smerige gang gaan!En aangezien we hier niets mogen doen tegen de voortschrijdende islamisering[moge Halsema rotten in hel]kun je er hier op wachten!

  Like

 11. JooJootje zegt:

  Nee bedankt ik kijk niet,moet nog eten.

  Like

 12. fleckie zegt:

  is Halsema op een p.r.reis voor de koppensnellers-religie, om good-will te moeten brengen om diegenen over te halen toegeefelijk te zijn t.o.v.d.koppensnellers-mentaliteit? ( Trouwens,heeft ze nog iets te vertellen in de politiek?)

  Like

 13. tjonge zegt:

  als die valsema nou eens een poosje op stage ging bij boko haram.

  kan ze eens fijn de ware islam ervaren, toch ?

  Like

 14. Frerik zegt:

  Kunnen we alstublieft ook met zijn allen de mailboxen volplaatsen met deze link aan alle partijen van de regering. Het kost even wat moeite en dat gedurende 14 dagen achter elkaar en voor de volhouders onder ons, doe er een maand bij. Ik ben zo ziek van deze vreselijke satanische godsdienst. Laat de regering nu ook maar eens ziek worden van deze gruwelijkheden en anders moeten ze maar ziek van ons worden.

  Like

 15. Jade zegt:

  Ik klik wijselijk maar weer niet…
  Het lijkt me trouwens niet ondenkbaar dat dit soort lieden
  binnenkort bij Italië gewoon uit zee “gered” worden…

  Like

 16. Avidia zegt:

  Ik kijk ook niet, kan er niet tegen. Stelletje rot schoften zijn het, volgens mij doen ze het ook nog met publiek, zoals ook bij dood stenigen en ophanging. Woorden schieten mij tekort om mijn walging over deze mensen uit te drukken.

  Like

 17. KeesvanD zegt:

  Maar als Le Pen sr een verkeerde opmerking maakt dan zijn degenen in de politiek die zwijgen over de Islam en de afslachtingen in het bijzonder, er als de kippen bij om Wilders te veroordelen omdat hij politiek samenwerkt met de dochter van Le Pen.
  Nederland, niet meer mijn land.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kees van Dijk: 06.03. uur. Precies, de echte dubbele moraal, van partijen als de PvdA,CDA,VVD en D66. En ook de RODE OMROEP en PERS schenken er geen enkele aandacht aan! De vuile verradersbende!

   Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  Je kan altijd nog islamitisch gaan bidden in het vaticaan, misschien dat het helpt !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s