Geert Wilders wil vrouwen hun kiesrecht afpakken

Screenshot_21

De Europese Unie snakt naar een goed, sterk, rechts en vooral eurokritisch politiek blok dat weerwoord kan bieden aan de ondemocratische, zelfvoldane en geoogklepte voorwaartsmars-politiek van de huidige Euro-elite. De grote nuchtere winnaar op rechts, Nigel Farage, heeft gisteren de formatie van zijn groep afgerond door de links-eurokritische Vijfsterrenbeweging van de Italiaan Beppe Grillo aan boord te halen (BBC). Fijn voor Farage. De PVV en het Front National zijn ook nog volop aan het knutselen aan een eigen groep. Het is blijkbaar lastig, want met wat voor randfiguren die nu komen aanzetten..:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op Geert Wilders wil vrouwen hun kiesrecht afpakken

  1. tjonge zegt:

    nou bron, ook anti pvv geworden ?

    het demoniseren houdt niet op, niet van zelf…

    Like

    • tjonge zegt:

      oftopic; http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/6/Europese-Unie-liet-in-2013-recordaantal-asielzoekers-toe-1545039W/

      en vergis u niet, dit zijn de cijfers van de asielzoekers die geregistreerd zijn, hoeveel illegalen zitten daar nog bij ?

      Like

    • E.J. Bron zegt:


      Nee hoor. Ik ben niet anti-PVV geworden. Ik denk dat je me eerder een realistische PVV´er kunt noemen. Om met zulke reactionaire partijtjes in zee te gaan om maar per se een landental van 7 bij elkaar te krijgen om een fractie te vormen…..niet best!

      Like

      • win zegt:

        inderdaad, ej

        Like

      • BertG. zegt:

        Het volstaat om te zeggen dat je anti-EU bent als partijtje in een eu land.
        En waar je verder als partijtje mee bezig bent is dan ineens niet meer relevant.
        Een slechte zaak.

        Like

      • Monalisa zegt:

        CITAAT
        DenHollander
        Tja, als dat zo doorgaat wordt Nederland binnen 25 jaar Ollandistan. En dat, dankzij de naïeve burger die ervoor heeft gezorgd dat de gesubsidiëerde zieligheidsindustrie de afgelopen 50 jaar op slinkse wijze zijn gang kon en kan gaan door op de verkeerde partijen te stemmen. Bedankt mensen! Ook voor het “racisme-slot” op uw mond.

        Like

      • tjonge zegt:

        bron,
        in de liefde en oorlog is alles toegestaan, de vijand van mijn vijand is mijn vriend, zij het wel een tijdelijke vriendschap want zodra de strijd gestreden is, is het tijd voor bezinning over de bondgenootschappen.

        Like

      • Yvonne van Cleef zegt:

        Inderdaad,zo zie ik het ook:wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen:eerst Brussel naar de knoppen helpen,daarna kunnen we ons weer bekommeren om de moraal!

        Like

      • Giny zegt:

        Kijk even op deze site waar Nigel mee in zee gaat!
        1 maart 2013!!!

        Like

      • danny zegt:

        @ E.J.Bron

        Ik vind dat de PVV niet met zo een mallotige partij als die Poolse partij in zee zou moet gaan, die vrouw onvriendelijk en anti-homo zijn. Maar ik ben net als u een realistische PVV’er.

        Like

      • Monalisa zegt:

        Giny de link graag svp.

        Like

      • Jan zegt:

        Idd, niet best ..maar vrouwen kiesrecht onthouden is toch ook al geen houdbare zaak en dat Geert koste wat kost daarom ook vrouwen kiesrecht wil onthouden gelooft vnl links graag …FT mag in SA wel gaan vragen om clementie voor Wilders 😉 Ik geloof er geen barst van en blijf mooi PVV stemmen ..met of zonder Geert want ander en beter alternatief is er ook niet

        Like

  2. Monalisa zegt:

    Ik zie die ophef toch niet, hoeveel vrouwen hebben gestemd dit jaar!,Geert Wilders wil vrouwen hun kiesrecht afpakken hier geloof ik niks van, maar tja pechtold gehoord in de kamer als we zo doorgaan hebben man en vrouw straks geen kiesrecht meer de EU pakt je alles af.

    Like

  3. Monalisa zegt:

    Citaat Deze Poolse gekkie wil alleen het kiesrecht voor vrouwen wegnemen. De EU heeft het kiesrecht voor iedereen weggenomen, effectief. We mogen stemmen maar dan alleen op mensen die er niet toe doen. De echte beleidsmakers binnen de EU worden aangesteld en niet gekozen, niet door vrouwen maar ook niet door mannen……

    Like

    • Jan zegt:

      Iemand moet ten slotte de (af)was doen, stofzuigen, strijken en koken. En wie is daar voor geschikter? Precies, Niemand beter dan moeder de vrouw. Dus, aan een aanrecht en strijkplank heeft zij genoeg.

      Like

    • peterselie1 zegt:

      Inderdaad Monalisa geheel mee eens, sinds 1848 is de parlementaire democratie heel erg ‘democratisch’ bezig om het zo goed mogelijk zichzelf naar de zin te maken. Stemt men A of B dan krijgt men C of D, oppositie voeren is alleen voor de bühne alsmede de partij ideologie alleen het regeren telt. Maar het vrouwen kiesrecht verbieden is gewoon van de gekke een totalitair trekje van deze Poolse meneer.

      Like

    • danny zegt:

      @Monalisa

      Precies de EU ontneemt een ieder zijn stemrecht en probeert ook iedereen monddood te maken. Alleen bij mij maakt men weinig kans, ik zeg toch wat ik vind, net als wij allemaal hier.

      Like

  4. Yvonne van Cleef zegt:

    Waar hij ook mee in zee gaat,mij zal het even een worst wezen!Dat Eu-blok moet en zal kapot!Dat is mijn eerste prioriteit en zou het voor ieder weldenkend mens moeten zijn!Bovendien vind ik de kop van dit artikel een grote leugen:Wilders wil vrouwen geen kiesrecht afnemen!Dus:de zoveelste basher in de bocht;kan ik niet serieus nemen!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Weer een tendieus bericht, waarvan men hoopt dat Geert, zichzelf “in de voet schiet”.

    Like

    • tjonge zegt:

      ja, tom, ik snap er werkelijk niets van, de islamstront komt tegenwoordig met bakken omhoog, ZELFS door de linkse msm, want die kunnen er ook niet meer omheen!

      en wat doen we ? we blijven de boodschapper, de hr wilders maar naar beneden trappen !

      tis werkelijk ongelooflijk !!

      Like

      • BertG. zegt:

        Dat kan je ervan maken natuurlijk. Het is geen afgod of zo.
        Dat maken jullie er wel van inderdaad zo langzamerhand.
        Ik persoonlijk zou ook niet kunnen omgaan met iemand die best wel af en toe goede ideeën heeft maar privé op een nogal eigenaardige manier met ze vrouw omgaat die mij tegen staat. Ik zou daar geen wederzijds respect voor kunnen opbrengen.
        En je mag best wel kritisch zijn op iemands handelen, naar mijn mening.

        Like

      • Sjaak zegt:

        Het is wie met de drie apen die bij deze linkse smeerlappen
        en moslimpavianen op de kast staan !
        NIKS HOREN ! NIKS ZEGGEN ! NIKS ZIEN !

        Like

      • tjonge zegt:

        “Dat kan je ervan maken natuurlijk. Het is geen afgod of zo.
        Dat maken jullie er wel van inderdaad zo langzamerhand”

        nee bertg, ik, en anderen maken er geen afgod van, dat maak jij er weer van.
        ik ben vaak genoeg kritisch over wilders, zoals die minder minder uitspraak, te stom voor woorden vond ik dat, niet omdat ie geen gelijk had, maar omdat ie heel links nl een knuppel gaf om mee te slaan.

        wat betreft het eu coalitie gebeuren van wilders/le pen e.a, wat mij betreft is alles geoorloofd als het die eu maar kapot krijgt, daarna scheiden de wegen wel weer.,

        Like

  6. win zegt:

    hi ej,
    is dit iets voor jou?
    een moslim die hele verstandige dingen op tv zegt.
    of hij nog leeft weet ik niet,

    groet,
    win

    Like

  7. Giny zegt:

    Pechtold, ook zo’n grote mond altijd over de zwarte kousenkerk(SGP) die bij Mark Rutte achter in
    de auto zat!!! Met welke partij gedoogd hij nu het kabinet???
    Zijn tegen homo’s, vrouwen mochten heel lang niet stemmen en noem maar op!
    Is natuurlijk geen enkel probleem!!!

    Like

  8. Vederso zegt:

    Je moet altijd zeer voorzichtig zijn voordat je Wikipedia als bron gebruikt. Blijkbaar weten ze dat nog niet bij GeenStijl. Als ik morgen op Wikipedia schrijf dat vanaf nu elke kleur rood eigenlijk blauw of geel is, dan is dat zo….volgens Wikipedia.

    Like

  9. BertG. zegt:

    Dat heb zo’n man toch helemaal niet nodig.
    Daar komen alleen maar weer verkeerde dingen van.

    Like

  10. roger catrysse zegt:

    Volgens mij moeten ze een fractie vormen met of zonder die Pool maar zonder fractie hebben ze weinig in de pap te roeren

    Like

  11. Theresa Geissler zegt:

    Die Pool zal wel last van reactionair-katholicisme-gekte hebben. Dat is helaas een algemeen bekend verschijnsel in Polen: Vooral de conservatief ingestelden houden pathetisch vast aan de katholieke leer en tja, die is nu eenmaal niet vrouwvriendelijk. -Al vinden de conservatieve katholieken zelf van wel: Zij vinden dat ze de vrouw door middel van de moeder-maagd op een voetstuk zetten en dat ze de gehuwde vrouw behoeden voor de uitbuiting van het buitenshuis moeten werken -een beetje vergelijkbaar met de moslims.
    Het ligt voor de hand, dat Marine het inderdaad door de vingers heeft gezien vanwege dat magische getal van 7. Niet erg handig, want de aasgieren liggen op Europees niveau natuurlijk net zo op de loer als in Nederland tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen op 19 Maart jl. Maar déze suggestie is complete waanzin en sterker, volgens mij weet degene die hem suggereert dat ook.
    Overigens: Die vrouwvijandige Polen zien er dan toch geen bezwaar in, een alliantie aan te gaan met Marine Le Pen, die toch net zo goed een vrouw is, dus zó diep zit het ook weer niet.
    Logisch, want een alliantie is geen coalitie!

    Like

  12. paulzwueste zegt:

    Gewoon doorgaan met Wilders!

    Like

  13. Trucker zegt:

    Farrage…heeft zijn verdienste als europa scepticus maar niks meer.
    De prioriteit is een islamofobe fractie op te richten in eurabia geen euro sceptische.
    Waarom, denken velen, nou omdat ze in het HQ van eurabia (brussel dus) hele HORDEN islamieten laten binnenkomen onder het mom van (och Here) “vluchtelingen”, “asielzoekers”, “migranten” jawel het zooitje die in de Spaanse enclave over de hekken klimt( en die IK met een .50 of minimi -net zo efficient in dit geval- zou WILLEN opwachten) zijn de felbegeerde migranten die voor uw en mijn pensioen gaan zorgen want de islamofiele multikulle linkse en ook zogenaamde Rechtsen zeggen dit tegen de gelobotomiseerde kiezer).
    Dat dit tuig (de horden islamieten dus) ongehinderd in eurabia binnenkan, dat nationale wetgeving uitgehold wordt (zeker waar het schengen gedoe betreft dus de fysieke grenzen) om de staten te verplichten deze horden islamieten op te nemen, dat daarvoor rechten voor de burgers beknot of stopgezet worden is om de woede van de Europeanen te kanaliseren.
    Ondertussen maken ze wetten en verordeningen (heimelijk, de schoft juncker heeft het duidelijk gezegd hoe hij dat ziet) die de burger zijn vrijheden nog verder beknot maar weten zij veel want ze lezen geen E J Bron of BNI of meisje Geller’s blog en denkt de DOMME kiezer niks aan de hand, rustig doorlopen niks te zien…
    Zal nog eens duiden voor zij die het (nog) niet (willen) weten : we zitten op een roetsbaan recht naar de hel met als brandstof islam(iet) en een bestuurder die blind is.
    Highway to hell ACDC wist het de vorige eeuw reeds.

    Like

  14. johannes zegt:

    wat ze van Wilders zeggen kan me niet verrotten ik ben en blijf voor wilders door dik en dun.

    Like

  15. breget zegt:

    Nood breekt wetten en daar zit Wilders nu mee omdat de PVV stemmers lekker thuis bleven zitten .

    Like

  16. Giny zegt:

    Monalisa
    Heb je het al gevonden?
    Hier in het archief : 1 maart 2013

    Italiaanse nieuwe politieke ster heeft anti-Israëlische en Antisemitische geschiedenis!!!

    Like

  17. Monalisa zegt:

    Giny dat doen we dan zo, dit is de link er na maar ik heb het gevonden

    Italiaanse nieuwe politieke ster heeft anti-Israëlische en antisemitische geschiedenis

    Like

  18. Trucker zegt:

    Nog een toevoeging aan mijn reactie, hoe betrouwbaar die farrage is wordt nu wel duidelijk: hij gaat een fractie vormen met de LOEPZUIVERE communist beppo grillo die zichzelf graag verkoopt als een onschuldige clown, daar pakt hij graag mee uit en de media (zeker in Vlaanderen war ze geilen op alles wat extreem links multikul en islamofiel is) verspreid dit beeld dan ook van die rotschoft).
    Die vriendelijke bejegening voor dat stuk vreten omdat hij een onversneden antisemiet is (dat is voor de media in Vlaanderen reeds genoeg reden om iemand op een piedestal te plaatsen), dus zij die denken dat die gfarrage ook maar iets zal uitvreten in het HQ van euarbia zijn eraan voor de moeite, ik heb het steeds gespend dat die farrage niet de minste waarde heeft als islamofoob INTEGENDEEL ik denk dat de echte islamofielen in eurabia’s HQ een pad in de korf hebben zitten in “schoon” Vlaams : een plaate natie VERRADER.
    De despoten zitten ongetwijfeld breed grijnzend champagne te lurken en verheugen zich reeds in de redenaarskunsten van farrage en weten dat hij hun geen strobreed in de weg zal leggen waar het het kalifaat betreft.

    Like

  19. KeesvanD zegt:

    @EJ Bron
    Ik kan jouw frustratie inzake de Poolse partij wel voorstellen. Dat heb ik ook.
    Maar wat willen “wij” nu: een anti EU, anti Euro en anti immigratie fractie of niet?
    Denk aan WOII: het Westen SAMEN met Rusland heeft Hitler Duitsland verslagen.

    Like

  20. Blaffertje zegt:

    Vrouwen stemrecht ontnemen gaan ze toch niet doen.
    Levert teveel verlies op.
    Ik blijf Geert trouw, wat ze ook van hem zeggen.

    Like

  21. Giny zegt:

    Sorry Monalisa, maar dat lukte niet!

    Like

  22. Tistochwat zegt:

    Het is niet zo handig van Geert Wilders om zijn vijanden door zijn handelen opnieuw ‘stokken’ te geven om ‘de hond te slaan’, maar ten eerste moeten we bliksemsnel uit die eu en tevens moeten we af van die islam (maar dat boeit Farage niet zo) in dit land en ten tweede is er hier geen alternatief voor de PVV.
    We zouden raar staan kijken als Geert Wilders er de brui aan zou geven omdat hij niet langer op kan tegen het Haagse/Brusselse gespuis of nog erger: omdat hij is vermoord…

    Like

Plaats een reactie