Een aanklacht tegen de Nederlandse staat

                          Screenshot_7

Caroline Vonhoff klaagt de Nederlandse staat aan.

Ik klaag aan

U, de regering van Nederland, klaag ik aan. U bent het die dit land, deze samenleving kapot maakt op een manier en met een doortastendheid die u verder op werkelijk geen ander gebied laat zien. U bent het die, tegen alle andersluidende verkiezingsbeloftes en grootspraak in, bevoegdheden naar uw meesters in Brussel overhevelt, spaargeld naar uw vrienden van de banken overboekt, de met zorg en offers opgebouwde gemeenschappelijke voorzieningen voor vriendenprijzen verpatst en dat privatisering noemt, en die op iedere menselijke direct een horde toezichthouders loslaat. U bent het die van het bestuursapparaat van de staat een hoerenkast heeft gemaakt waar uw vrienden en meesters graaien en roven, onderwijl met een mond vol rotte vis de passie prekend jegens mensen die niet van het steel-en-verdeel circuit deel uit maken. U bent het die liever bejaarden op straat laat zetten en hun zelf betaalde pensioenen aan uw eigen hobby’s besteedt, dan ook maar één moment van fatsoen in uw taak te brengen.

Lees verder>>>

(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Een aanklacht tegen de Nederlandse staat

 1. Danny zegt:

  Waar kan ik een aanklacht indienen? Voor zo ver het iets te wegen brengt.

  Like

 2. Jade zegt:

  Steengoed, als dit een petitie was zou ik meteen tekenen…

  Like

 3. janfreak zegt:

  Kan me er helemaal in vinden. Maar ik denk niet dat ook maar één van diegenen die er verantwoordelijk voor zijn er ook maar één nachtje van wakker zal liggen.

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Juist, Jade, dat zat ik ook net te denken, dan per direct…

  Like

 5. Harry zegt:

  Prima verhaal en geen letter gelogen !
  Compliment !

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dit stuk verwoordt de gevoelens van heel veel Nederlanders. Het onrecht wat ons van hogerhand wordt aangedaan, is hier voor een groot deel omschreven.
  Het is te hopen dat onze overheid ook de moeite neemt om dit te lezen, maar ik vrees dat hun gedachten meer uitgaan naar het a.s. zomerreces dan naar wat het Nederlandse volk dwars zit.

  Arm volk, met zulk een regering!

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  Het is de waarheid maar in een zo gezegde democratie mag de waarheid niet gezegd worden

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Deze aanklacht, goed bedoeld, is een anonieme aanklacht die zijn doel voorbij schiet. Grote en kleine overheden zien en weten hier niets van, en onze wereld draait morgen weer verder zoals voorheen. Een petitie zou beter zijn, een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden zou nog beter zijn, als er juridische mogelijkheden bestaan, beoordeeld door deskundigen zoals een goede advocaat.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Als ik zou kunnen tekenen,zou ik het doen!Duidelijk en helder,zit geen woordje Frans bij!En nodig is het ook:meer dan 100 burgemeesters vragen om een extra kinderpardon!!!Hier komt geen einde meer aan,wordt gewoon toegestaan en over 3 maanden staan ze weer te zeuren voor de volgende 1500 kids!Wel met de hele familie natuuuuuuurlijk!Die burgemeesters moeten zelf financieel en anderzijds verantwoordelijk worden gesteld!Ik ben er klaar mee,ben het stront-spuugzat!Dat soort mogen ze van mij hangen,vannacht nog,aan de hoogste boom!Nooit is het genoeg hier,in dit inmiddels smerige land,dat aan alle kanten vervuild,uitgehold en uitgebeent wordt door socialisten en buitenlandse uitvreters!En dan moet je zelf de moord stikken van de armoe;ik heb het even helemaal gehad!

  Like

 10. Jan zegt:

  Hoezo aanklacht. Rutte was onlangs in Vietnam en bezocht daar de Den Ngoc Son tempel en bracht Boeddha een offer door wierook te branden (1) wat behalve verering van de Drie Juwelen van de Boeddha, de Dharma en de Sangha inhoudt, ook betekent dat de negatieve aspecten weggebrand worden zodat het zuivere innerlijk (van degene die offert) getoond worden (2)
  http://www.refdag.nl/nieuws/fotoseries/rutte_met_handelsdelegatie_in_vietnam_fotoserie_1_834846

  1. http://www.refdag.nl/polopoly_fs/ruttevietnam02_1_834887!image/2166454719.jpg
  2. http://www.refdag.nl/polopoly_fs/ruttevietnamanp00_1_834881!image/1036924061.jpg**

  ** Gebed Rutte:
  I go for refuge in the Buddha, the Greatest in the world, the Guru of human beings and Devada, who was Enlightened and a Teacher to men.
  Guiding the right central path, the way that can eliminate all the sufferings.
  His teaching nowadays, men with destiny from the past trying to learn and listen, and practice for happiness.
  No such happiness that is genuine as the one that is free from sufferings, from this world now on, the happiness prevails because of the Dharma.
  I go for refuge in the Dharma and the Sangha, all combined as the Triple Jewels, the cold shade of the world.
  May the Triple Jewels guide Europe (and its people) to happiness forever.

  Conclusie: Wij hoeven Rutte slechts te volgen op zijn pad naar de Verlichting zodat ook wij deel uit maken van de Commune in Brussel

  Like

 11. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  DELEN S.V.P.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  “Sic semper tyrannis”. Net als @ Jade op 23.24. uur, op 20/6 zegt, als dit een petitie zou zijn, zou ik meteen tekenen!

  Like

 13. BertG. zegt:

  Ik beweer dit al tijden, alleen niet zo uitgebreid.
  Maar er zijn er, ook hier, die nog steeds een heilig geloof hebben dat het wel goed komt met de regering die we hier denken te hebben.
  Omdat vele denken dat we in een “DEMOCRATIE” leven waarin stemmen iets uitmaakt.
  Daar wordt ik ook wel eens moe van. Want dit komt niet meer vanzelf goed.

  Like

 14. joop van den heuvel zegt:

  mijn leven lang gewerkt en belasting betaald en nu op mijn aow leeftijd naar de voedselbank .
  mijn vraag waarom??????????????????

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Allemaal waar en goed geschreven, NU nog de andere 97% van de NL-bevolking ervan overtuigen.
  Als ik alleen al de afgelopen 15 jaren terugkijk met alle privatiseringen en alle valse beloftes en LEUGENS.
  Niemand zou er op achteruit gaan, NOCH bij de privatisering van de Energie, noch bij die van de “ziekten-kosten-verzekering”.
  Bruxelles had de privatisering BEVOLEN en NL was er als een van de eersten bij, die uit-te-voeren.
  Bij de energie kun je nu uit ontelbare bedrijven kiezen en zelf bepalen door wie je het meest wordt bedondert. Een vande DUURSTE landen van EU, wat de energie-voorziening betreft. Als ik zie wat wij hier voor electric betalen en vergelijken met NL, is het hier 4 maal goedkoper.
  IDEM DITO met wat in NL sinds 1/1/2006 ……………..”DE ZORG” wordt genoemd. In mijn tijd; toen ik nog jong was, werd met zorg toch totaal iets anders bedoelt. De zorg voor een ander op je nemen, voor iets zorgen.
  Bij die privatisering werden ook de meest waanzinnige beloftes gedaan. Ik hoor de (heer) wiegel nog roepen:” maakt je niet ongerust, NIEMAND gaat er op achteruit”.
  Nooit en te nimmer, als hij ergens voor op TV wordt uitgenodigd, wordt naar die uitspraak verwezen.
  Terwijl, als ik zo lees en hoor van NL-ers, is alles duurder en duurder geworden. Eerst geen eigen risico, nu betaalt men al Euro 360 p.p. Ook chronisch zieken, die de rest van hun leven medicijnen moeten slikken.
  Komen die z.g.n. “Wijze-mannen (vrouwen)”weleens op ,t idee te kijken hoe men een-en-ander in andere landen doet. Of is het uitvinden van ,t wiel hen meer toepasselijk.
  Kijk naar dat debacle met die T.G.V.trein. Niet adviezen landen die al dergelijke hogesnelheid-treinen hebben. Nee in dit geval moest het zo goedkoop mogelijk.
  Hier in Fr is geen eigen risico. Iemand die ,zoals ikzelf, iets chronisch heeft en de rest van z,n resterende leven (dure) medicijnen moet slikken, is voor de volle 100% verzekerd en hoeft zijn “bijkomende verzekering”niet aan-te-spreken.
  Ook de belachelijk hoge kosten in NL. Vorige week had ik hier een klein accidentje. Ik kreeg bij ,t “bricoleren” een stukje metaal in m,n hand geslagen. Omdat ik bloedverdunners gebruik, zat ,t bloed “bij-wijze-van-spreken” tot aan ,t plafond
  Het leek allemaal erger dan ,t was. Maar er moesten toch “röntgen-foto,s” van worden gemaakt, voor ,t er uit werd gehaald.
  Kosten 3 foto,s Euro 24. Ik dacht paar dagen later:”toch eens kijken wat zoiets in NL kost”. (op internet kun je vrijwel alles opzoeken ). In NL kost precies hetzelfde…………………Euro 49.50 per foto. Dus die 3 zouden dan total +- Euro 150 hebben gekost. Dan heb ik ,t nog niet eens over de ingreep zelf.
  Waarom moet dat in NL allemaal zoveel kosten en kan het in andere landen goedkoper ????

  Like

 16. Doornroosje zegt:

  Heel goed. Ik ben het helemaal met Caroline eens.

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Helemaal mee eens ik ook was dit een petitie , dan ben ik beslist der in.

  Like

 18. rotsus zegt:

  Caroline Vonhoff, dit stuk is in 1 woord meesterlijk goed geschreven en geheel naar mijn hart. U verdient een 10 met een griffel.
  Ben er zelf van overtuigt dat deze smeerlappen aanklagen op een hoongelach van hun tegen ons (de eventuele aanklagers) zal uitmonden. Het enige waarin ik nog geloof is om dit vieze tuig met keiharde hand af te zetten, de koning met ZIJN koningin (niet de mijne, beiden niet) van onze troon te stoten want Alex heeft waarschijnlijk niet door dat hij onterecht en onder valse voorwenselen op deze zelfbenoemde “troon” zit en zoals hijzelf zij bij de gratie Gods. Ook dat laatste is niet waar want hij zit er bij de gratie van ons ezels die zich nog steeds laten KNECHTEN en te laten gebruiken voor hun spelletjes waarvan ik meer weet dan men denkt!!! Dit heerschap moet een mooie cel krijgen, van mij mag het zelfs een paleisje van zijn moedertje zijn waarin hij blijven moet en waar “onze regeringsvertegenwoordigers alsmede politieke vertegenwoordigers” hem gezelschap zullen mogen (moeten) houden. Onderhoud aan deze gevangenissen komt uit hun eigen zakken met goud welke wij echter weer gaan beheren. Water en brood voor de eerste 5 jaar, meer zit er niet in natuurlijk want dit keer gaan wij, het volk eerst en dan is het natuurlijk voor deze ratten bezuinigen, toch??? Verder moeten ONZE landsgrenzen hermetisch worden afgesloten tegen grof vuil welk vanuit alle richtingen hier binnen “waait”. Heb mijn hele gebeuren bijna afgerond, (failliessement etc etc etc) en ben binnenkort voor het eerst in 39 JAAR werkeloos. Ben bijna 56 jaar en wil per direct weer terug naar de grens. Hebben ze er gelijk een zeer ervaren EX-DOUANIER bij welke dit wil doen voor een goede boterham. een bed en een dak boven zijn hoofd en voldoende geld oven om zich van tijd tot tijd eens wat kleren te kopen. Voor wat mij betreft kan een en ander vandaag nog van start gaan en ik verzeker u dat deze schijtlaarzen hier elke dag vanaf nu slechter door zullen gaan slapen want naar mijn idee kan een zeer gewelddadige burgeropstand niet meer lang op zich laten wachten. Ik zal in elk geval helemaal vooraan staan om de meeste klappen te kunnen uitdelen en ik zal zeer selectief zijn.
  Echter 1 ding kan ik u, de gerespecteerde lezer van deze door mij net zo gerespecteerde site/blog, garanderen. Als we nu niet heel erg snel ingrijpen is het echt te laat. Er zijn inmiddels regels van kracht welke door de opperratten door het zogenaamde “Europarlement” zijn gejaagd waarvan 99% van de gewone burgers die helaas zijn gaan stemmen en zich daarmee niet realiseerden wat ze zichzelf en ons daarmee aandeden, welke door de meesten niet eens begrepen worden en waarvan men zich ook niet realiseert wat ze inhouden, echter door op leden van deze bende rovers te gaan stemmen verklaart men zich wel accoord met deze zelfde regels.
  Ik noem er een paar maar er zijn er legio van deze.
  Wist u dat ongemerkt de DOODSTRAF weer is ingevoerd, ik neem aan van niet!!!
  Wist u dat demonstreren tegen alles wat het EU parlement aangaat STRAFBAAR is!!!!
  Wist u dat er op onze kosten een Europees leger in de maak is en nagenoeg paraat!!!
  Wist u dat banken u indien er tekorten ontstaan gewoon zo’n slordige 10% van UW GELD mogen afboeken ter redding van de bank!!!
  Wist u dat u UW GELD alleen nog maar gelimiteerd kunt opnemen. Haalt u maar eens als u bijvoorbeeld 1 miljoen op uw rekening heeft staan € 100.000,- af. U krijgt het NIET, jawel u leest het goed, U krijgt het niet.
  Wist u dat UW bank u bij opname van grotere bedragen vraagt wat u met UW GELD gaat doen!!!
  Dit zijn enkele wist u datjes. Indien u ze allen wist kan ik beter mijn plan trekken en in een land ergens ver weg gaan wonen want dan is er geen hoop meer.
  Als u ze niet wist dan weet u het NU. En indien u het niet geloofd kan ik alleen maar zeggen, informeer u hieromtrent per omgaande waarbij ik wil opmerken dat dit nog maar een paar (6 stuks) VERORDENINGEN zijn van die welke bijna dagelijks door dit oh zo “transparante” EU parlement gejaagd worden en waarvan door de MSM GEEN aandacht aan wordt besteedt en ons niets over wordt medegedeeld. Vandaar dat ik ook onder andere NIET ben gaan stemmen, want ik wil me niet schuldig maken aan misdrijven tegen de menselijkheid welks ik wel doe al ik ga stemmen op dit geboefte welk dan ook nog eens op mijn kosten en goedvinden een top carriëre maakt.
  Ik sta dus eerder achter Caroline Vonhoff welke ik zeer hoog inschat, dan achter wie dan ook en roep dan ook op om NU, en niet morgen als het te laat is (ik dacht 3 jaar geleden namelijk ook nog erg naïef dat het wel niet zo’n vaart zou lopen, en zie nu wat mij is gebeurt) niet meer mee te doen aan dit totaal verrotte en corrupte geldsysteem. Heeft u vragen hoe dit een beetje in zijn werk gaat kan ik alleen maar zeggen, begin eens met UW geld, (begin bij uw pluskapitaal) van de bank te halen (en ja, nu ben ik al strafbaar maar daar heb ik mega schijt aan) en verder is een erg goed idee om vanaf per direct GÉÉN belasting meer te betalen. We betalen al meer dan genoeg op alles wat we MOETEN kopen voor levensonderhoud!!!
  Indien u dit met meer dan 3% van dit volk doet is het zeer zeker binnen 1 maand over en sluiten met deze poppenkast.
  Fijne dag verder en voor meer tips…….u vraagt maar en ik draai voor u!!
  Rotsus

  Like

 19. ezra70 zegt:

  Kan Caroline hier geen petitie van maken? Ik teken meteen.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  IK ben er stil van; hoe verder ik las, hoe groter mijn woede werd vanwege het door de ‘regering’ minachten van mijn gevoel voor rechtvaardigheid.
  Ik weet echter zeker dat deze aanklacht niets zal veranderen; de islamisering gaat gewoon door, de lasten voor ons worden alsmaar verder verzwaard en de levensvreugde van de burgers die wél kunnen nadenken wordt steeds meer ingeperkt vanwege de angst van velen voor de toekomst.

  Heeft ons ‘zomerkoninkje’ zijn privé-haventje in Griekenland er trouwens inmiddels al doorgedrukt?

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  De EU is in feite een criminele organisatie die niet democratisch verkozen werd en dus op een niet-democratische wijze allerlei besluiten neemt. Het daadwerkelijk besluit te nemen om zo’n organisatie op een niet democratische wijze te grondvesten houdt in principe in dat men de burgers Europa direct het recht te reageren ontzegt. Zo simpel is het. (Denken zij…)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 17.25. uur, op 21/6. Paul, in wezen zijn wij al bezet door de RODEN der EUSSR. Want door het ondertekenen – door de LUL RUTTE- van het ESM- Verdrag, staat onze schatkist al in Brussel. De LAMZAK RUTTE, voert slechts BEVELEN uit van BRUSSEL en de BILDERBERGMAFFIA. We HEBBEN GEEN DEMOCRATIE!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    @Tom Hendrix: Ja Tom, die Rutte is voer voor psychologen en psychiaters.
    Hij verbindt zich namelijk met niets, maar wekt tegelijk de indruk dat optimaal te doen.
    Dat betekend A. in feite dat hij een man is die geen verantwoordelijkheden voor anderen wil nemen. Terwijl hij B: door een viriele, bijzonder energieke en idealistische manier van optreden de indruk wekt dat alles wat hij belooft werkelijkheid zal worden.
    De belofte is bij hem uitstraling, meer niet. Daarmee eindigt zijn rol.
    Omdat het volk kickt op uitstraling geloven ze zijn beloftes, vertrouwen op het ideaal wat hij verkoopt en heeft hij zich daardoor op kunnen werken tot de centrale leider van meer dan 16.000.000 mensen.
    Pim kwam er 100% voor uit dat hij homo was, Rutte antwoordde op de vraag: “bent u homo…” met: “Ik heb geen vriend.” Dit is geen ontkenning maar het wekken van een indruk.
    Rutte maakt zich hard voor de finale oplossing van alle mogelijke misstanden in de samenleving en voert ze later géén van alle uit. Rutte wekt opnieuw een indruk… maar verbindt zich niet aan de uitvoering van zijn uitstraling.
    Rutte is een liberaal maar voert de opdrachten van links uit. Hij verloochent dus direct de idealen van de liberaal. Rutte kiest openlijk voor een man als Verhofstadt. Hij weet als geen ander dat Verhofstadt een psychisch behoorlijk gestoorde man is met ideeën die
    rampzalig zijn omdat de wereld geen Utopia kan zijn. Hij weet ook weer als geen ander dat er al miljoenen mensen rampzalig getroffen zijn door de dictatuur van de EU maar verbindt zich daar niet mee. Hij gaat door met de verheerlijking van de fatale moloch omdat hij daar vandaag voordeel bij heeft, en niet wil inzien dat hij daar later voor ter verantwoording zal worden geroepen, ook weer doordat hij elke vorm van verantwoordelijkheid afwijst, indien mogelijk. Hij vertrouwt op zichzelf, zijn intelligentie en zijn netwerken. En als het tij gaat keren draait hij tijdig bij.

    Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @paulzwueste: 16.49. uur. Zo is dat Paul. En het is ongelooflijk, hoeveel STEENEZELS van kiezers, nog op deze vent en zijn bierpompliberalen blijven stemmen. Samen met SAMSOM van de Partij van de Afbraak, maakt hij in sneltreinvaart ons hele land klopt! Wat een zombiebevolking hebben we toch! En net zoals onze gewaardeerde collega @ BertG al zegt: DEZE EZELS IN ONZE BEVOLKING KUN JE ALLES WIJSMAKEN. Als ik kon trapte ik het af, ver weg van Nederland en Europa, want het gaat geheel naar de kloten hiero!

  Like

 23. b.j.koper zegt:

  niet meer stemmen maakt ze kapot gr b

  Like

 24. b.j.koper zegt:

  de nederlandse staat is er niet voor ons maar voor …….. en dat ver anderd niet

  Like

 25. b.j.koper zegt:

  ben door gerecht alles kwijd geraakt al 4x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s